German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos én 1 függönyt szeretnék lemappolni ami ugye 1 részbõl áll.
Namost azt tom hogy a fülkét szétkell szedni : oldalak,tetõ,ajtó,spoiler,stb stb de ez 1 részbõl áll attól még eztis szétszedjem??Nincs valami egyszerûbb?Köszi a válaszod!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
CB: Kis Lámpás Jimy

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Miért nembirom lemappolni a dolgokat??Csak néha sikerül??Ugyan ugycsinálom mindig!!Bug??mert megvan a mat amire mappolnám most szürke színû és a másik maton lévõ vajszínre akarom tenni és nemjo UAV Mappear nál semmit nemlátok ha megcsinálom!!
Köszi a segítséget!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
fény az éjszakában!:-)
Mondtam,hogy holnap kap újat😄
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A mat az tényleg ramaty.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
The Truck Is My Life
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
De amúgy most akkor mivan ha vajo adta? Attól még szvsz ocsmány.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mert vajo adta.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Brian Johanson B.V Amersfoort-Holland
Az új szememfénye😊
The Truck Is My Life
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Köszi!
Subaru Impreza & Hummer
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
de semmi pánik
I met God. She's black
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#17656: Jah! xD<#idiota>#idiota>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Am jah szemtelen! xD<#idiota>#idiota>