German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Hát, milyen fõnököd van...xD
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Fõne nem engedi meg hogy haza járjak vele! :S
#17637: Nagyon tetszik!<#eljen>#eljen><#vigyor3>#vigyor3>
Bár kár hogy nincs hozzá szép 95ös belsõ de azért jobb mint a semmi szép lett!
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
😄 még fel sem textúráztam😄
valaki tudna nekem egy linket küldeni h honnan tudok le tölteni kamionra cuccokat

--------------------------------------------------------------------------
#17619: Fasza! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
#17617: 😄 Jó lett ! <#eljen>#eljen><#wink>#wink>
The Truck Is My Life
Szép munka! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
CB: Kis Lámpás Jimy
Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
CB: Kis Lámpás Jimy
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)