German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De miért nincs feltextúrázva!😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Az nem madárka, sõt nem is sótartó!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
к.ιηтнуα.
'ha jól tudom' xD<#idiota>#idiota>
Nemrossz<#wink>#wink><#eljen>#eljen>dE az a 3gomba alakú izé az mi lenne?sótartó?:$
к.ιηтнуα.
(szebb lenne fehéren,vagy mondjuk az alja fekete legyen mint a pót-é)
szóval amúgy fasza lenne, csak a lámpa:S
#17722: Szép!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Magyarositás nem lesz felrakva a gts-hez?Úgy véletlenûl?
További jó gurit!
#17703: Szép!<#eljen>#eljen>
CB: Kis Lámpás Jimy