German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
Jóéjt mindenkinek!<#wave>#wave>
http://kismenyus.picturepush.com
к.ιηтнуα.
Lusti, Gigamen: <#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
Szép gépek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com
Banner, alatta Hivatalos honlap, FAQ, stb, alatta a negyedik sorban: "Open Career Mod - segítségével egybõl "szabadúszó" leszel" , ezt letöltöd, mod mappába bemásolod.
ATS-hez van külön, ha jól tudom, és ezek csak az alap térképpel mûködnek együtt, a különbözõ moddolt térképekhez általában a készítõ megcsinálja a hozzá való szabadúszó modifikációt (Reiskorn-hoz, Adrienreims-hez, Merlinita-hoz legalábbis van)
Gigamen: jó kép.<#eljen>#eljen>
#44521, jutiput: meg lehet oldani, de nem egyszerû, mert az AI módban lévõ IFA-Kamaz, stb. gépeket újra kellene konvertálni, és a kiválasztható kamionok helyére rakni, idõigényes dolog.
#44519, szabikka: "jó" Románia map nincs publikálva, a Romanian Roads Beta van, de abban nem lehet a romániai városokba szállítani.
Elõre is köszönöm válaszotokat(:<#worship>#worship>
Lenne egy kérdésem felétek, aki tudd válaszólni rá annak elõre is köszönöm.
Van ez a nagy térkép mód,minek a neve ATS1.31/GTS1.32 merlinita, ebben hogyan tudnám elérni, vagy valamit átírva, hogy megjelenítse a kereskedõnél az olyan kamionokat, mi még a térképben van, gondolok én itt, ifa-kamaz-usa truck-stb...
Én meg gyorsba lekaptam. És am úgy értettem, hogy a glob feliratot ráraktam, nem én szerkesztettem : ) És Köszönöm szépen!: )
Ettõl függetlenül egész ügyesen összepakolgattad a dolgokat, így tovább.
#44517, xaxoimi: Open Career Mod a neve a "csalásnak", de pl. a cheat money kód ugyanúgy mûködik, mint ETS-ben.
Válaszokat elõre is köszönöm!<#worship>#worship>
És am köszönöm! 😊
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Kisbrekusz: <#eljen>#eljen><#taps>#taps>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||