German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bullseye9
Reggelt.

Kapott belsõt az öreg svédacél, köszönet az interior és a hood megosztásért stas-nak és Alex01-nek:

ott az oldal merlinita,csak katt rá
Helyesbítek, hogy érthetõbb legyen a válaszom. Tehát, a bannerban megtalálod a listát, hogy hol és mien kamionokat tudsz megvenni az adott kereskedõnél.

CB: Kis Lámpás Jimy

TruckerDave
Szerintem a német városnak hangzó szócska pöppet megzavarta <#idiota>

???

A hétre vége.

Jóéjt mindenkinek!<#wave>

http://kismenyus.picturepush.com

Csak ott ? 😊 rendben akkor majd ha arra járok akkor veszek másikat és több fajtát is lehet venni ?

bannerben 😊

A Kamion kereskedést hol találom ? vagy elõtte vennem kel garázst ?

Meg jó hogy az nem sima Globetrotteres,hanem XL-es😄..no paraxd😄

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Nem, ha fentebb állítod a pót dummyt azzal még nem lesz bogis. Arról a tengelyrõl leveszed a dummyt, és helyébe a kerék modeljét teszed, megfelelõ állásban.

pinguin
Okés köszi!

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.

gigamen
Feljebb állítod a tengely dummy-ját gondolom, de nem értek hozzá pontosan.
pinguin
De zmodba meg tudom csinálni nem?

pinguin
Köszi a választ!

gigamen
In-game nem mozgatható a bogi,azt úgy kell modellezni, hogy fel legyen emelve.
pinguin
Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a póton a bogi-t, hogyan tudom felemelni?
Lusti, Gigamen: <#eljen><#taps>

A gépem elég jo.Azt honnan tudom letölteni nemtudod véletlenül?
merlinita map

jó kis map csak gép is kell hozzá😊))))
Hali! Nemtudtok valami jo mapot ami még müködik is és persze egy linket hozza. Elöre is köszi.
Hali!

Szép gépek!<#eljen><#eljen>

http://kismenyus.picturepush.com

Igen, csak mielõtt kérdezik az ember, azelõtt a bannerben szét kell néznie.

bullseye9
😄 tökéletesen elég ez így is szerintem, ha meg valaki elakad ezen témában, úgyis segítünk, ha tudunk.

mostmár oké köszönöm szépen!😄<#puszis>

ennél láthatóbbra nem akarom tenni az open carrier módot 😄

bullseye9
Na ne csináld már, nem olyan bonyolult ez 😊

Banner, alatta Hivatalos honlap, FAQ, stb, alatta a negyedik sorban: "Open Career Mod - segítségével egybõl "szabadúszó" leszel" , ezt letöltöd, mod mappába bemásolod.

ATS-hez van külön, ha jól tudom, és ezek csak az alap térképpel mûködnek együtt, a különbözõ moddolt térképekhez általában a készítõ megcsinálja a hozzá való szabadúszó modifikációt (Reiskorn-hoz, Adrienreims-hez, Merlinita-hoz legalábbis van)

Gigamen: jó kép.<#eljen>

gigamen
nem találom be tudnád linkelni vagy a hsz.et írni?<#szomoru1>

bullseye9
Banner alatt megtalálod.

#44521, jutiput: meg lehet oldani, de nem egyszerû, mert az AI módban lévõ IFA-Kamaz, stb. gépeket újra kellene konvertálni, és a kiválasztható kamionok helyére rakni, idõigényes dolog.

#44519, szabikka: "jó" Románia map nincs publikálva, a Romanian Roads Beta van, de abban nem lehet a romániai városokba szállítani.

Valaki tudna nekem linkelni egy "OPEN CARRER MOD"-ot?
Elõre is köszönöm válaszotokat(:<#worship>

pinguin
Sziasztok! Elsõ guriga a géppel 😄DD

jutiput
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem felétek, aki tudd válaszólni rá annak elõre is köszönöm.
Van ez a nagy térkép mód,minek a neve ATS1.31/GTS1.32 merlinita, ebben hogyan tudnám elérni, vagy valamit átírva, hogy megjelenítse a kereskedõnél az olyan kamionokat, mi még a térképben van, gondolok én itt, ifa-kamaz-usa truck-stb...

pinguin
Igen, tudom. Az az amit te linkeltél : )
Én meg gyorsba lekaptam. És am úgy értettem, hogy a glob feliratot ráraktam, nem én szerkesztettem : ) És Köszönöm szépen!: )

Sziasztok.Azt szeretném kérdezni h hol kapok egy romania mapot mert amit idáig letöltötem az nem jo.
bullseye9
Érdekes, a Globetrotter felirat pont ugyanolyan, mint a #44476-os hsz-ben, azt pedig kamil43 csinálta...
Ettõl függetlenül egész ügyesen összepakolgattad a dolgokat, így tovább.

#44517, xaxoimi: Open Career Mod a neve a "csalásnak", de pl. a cheat money kód ugyanúgy mûködik, mint ETS-ben.

ide lehet csinálni csalásokat, hogy több pénz legyen, mert itt nagyon sokat kell dolgozni, hogy meg tudjam venni a garázst! Vagy van esetleg olyan map amiben több pénzzel tudok kezdeni?
Válaszokat elõre is köszönöm!<#worship>

pinguin
Minden amit az ablakban látsz a rendszám, a glob felirat... Na azokat én csináltam 😊
És am köszönöm! 😊

pinguin
A volvo-t találtam neten, de kicsit átskineztem, a többit azt én csináltam igen 😊

gumikacsa97
Nagyon fasza grat am saját magad csináltad zmodban?? 😄

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)

pinguin
Szasztok! Már csak kis apróságok, és kész lesz az elsõ Volvo-m <#vigyor2>

Kisbrekusz: <#eljen><#taps>

Scania R580

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

pinguin
Szasztok! Elsõ gépem elkészült <#vigyor>

imihaver
Maga a játék kell hozzá!

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

jutiput
Egy kérdésem lenne felétek, aki tudd benne segíteni, hogy térképet szeretnék bõviteni,milyen program kell hozzá ?.

bullseye9
Nálam is csinált hasonlót, a fülke dds-ét töltsd be Dxtbmp-be vagy PS-be, és mentsd el újra, ez megoldotta.

pinguin
Ez mitõl lehet? :/

Na nekem az a kérdésem átt irtam a cb táblát el raktároztam és nem tudom hogy hova kell tenni aki tud segiteni az privibe pls! Köszi

pinguin
Törölni kéne, nem nyúlok már hozzá többet!