German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy térképet használok és abban írtam be mivel az fut,abban kell az újakat betenni,és akkor menne.
hiba üzenet a kurzor elõhívásakor nincs,csak nem indul,vagy ha a kereskedésbe mennék be akkor kiakad
<#nevetes1>#nevetes1>
valaki egy kicsit segítene?
[/url][/img]
CB: Kis Lámpás Jimy
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
hali
a fenti képen levõ két piros sorra valakinek valami javaslata hogy mire vonatkozhat,mivel tennék be egy új kamiont a meglévõk mellé,és ez lenne az elsõ próbám.
kérem szépen ki szokott ilyet csinálni egy kicsit nézzen rá és segítsen,mivel nem tudok rájönni hogy mit hol rontottam el.vagy mi az ami még nem stimmel.please!!!
köszi elõre isi
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
http://gts-truck-trailer.easyforumlive.com/forum
Na a fent lévõ le írás nem segít addig el jutottam csak mikkor állítanám hogy jobbra vagy balra akkor nem csinál semmit ha gázadásnál megadom a jobb pedált nem csinál semmit ha a féket állítom be azt érzékeli a módokat majd megnézem akkor most már tudom hogy mûködik a térképet meg akkor megjegyzem 😄
Sok féle mód van a játékhoz, amivel újabb országok lesznek bent. Nézz "kiegészítõk letölthetõek innen:" menüpontban! Van egy csomó oldal.
A mini térképben nem tudod, megjegyzed az fõbb útvonalakat, és kész.
A segítségetek szeretném kérni a German truck szimulátorral szenvedek szereztem egy logitech wingman formula force gp kormányt és felismeri a játék be állítom neki de mikkor állítanám a kormányzást nem csinál semmit se a gáznál is ez a helyzet egyedül a féknél engedélyezi más játéknál tökéletesen fut pl nfs shift szóval ez lenne a gondom valakinek esetleg ötlet ?
A másik hogy néztem hogy milyen "modos" 😊 kamionotok van a játékba rendszám tábla stb stb milyen modok pachek ezek ?
A másik kérdésem remélem nem nyomasztalak titeket hogy a germanhoz van valami map pach mod vagy akármi amivel kicsit nagyobb területet járhatók be?
"
kamionokat egyértelmûen a kereskedésben.
A segítségeteket szeretném kérni pl kormány amit írtam még mindig nem jött válasz 😞 a másik hogy a mini térképre nem lehet valahogy be állítani a piros csíkot hogy merre kell menni ? Jah és hogy hol lehet új kamiont venni ?
Válaszotok elõre is köszönöm
üdv Maarki
http://www2.picturepush.com/photo/a/7406235/img/Picture-Box/2019930205.jpg
Egy kamil43 nevû emberke az elkövetõje.
gigamen, CBFõnök: jó képek.
Köszönöm!
Üdv.: Pinguin
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Tessék a link,remélem ez az.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Valaki leírná nekem privátba, hogy hogyan lehet a SCHWARZMÜLLER SPA 3E TILT -et telepíteni?Tudom, le van írva, de én ezt nem értem!
A segítségeteket elõre is köszönöm!
Átírni nem tudod,Zmodeller-el lehet beállítani,kamionon és a pótkocsin is...(ha tévedtem,javítsatok ki...)
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...