German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak annyi lenne hogy az miért van hogy ha egy kamiont beteszek és ha beírom hogy ezzel szeretnék játékot kezdeni,akkor nem indul el a játék,közvetlen az elõtt hogy megkellene neki jelenni,megjelenik az egér kurzora és ha klikkelek egyet akkor elõjön a giants exe😞 valami tipp,ötlet?please help
egy térképet használok és abban írtam be mivel az fut,abban kell az újakat betenni,és akkor menne.
hiba üzenet a kurzor elõhívásakor nincs,csak nem indul,vagy ha a kereskedésbe mennék be akkor kiakad
Mond!
<#nevetes1>

hi
valaki egy kicsit segítene?
gigamen
Ilyenkor mi veri ezt a nagy rakás **** játékot?

luspaydavid
Árpi ezt látná befonná a haját <#wow2>

The Truck Is My Life

Egész jol mutat igy 1ütt...
[/url][/img]
Cb Főnök
Olaszba.

Telepen. <#vigyor>

akkor nem szóltam

CB: Kis Lámpás Jimy

pinguin
nem

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.

nem zárt model volt?

pinguin
Csak a szúrókat szedjük le meg rakunk rá zászlókat..nem lesz szétbarmolva 😊

Tudtommal zárt modell. vagy wtf?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

És ezen ti mit alkottatok? Mert a névtáblán kívül szinte csak a Dani munkáját látom.

imihaver
Miért kell szétbarmolni más munkáját? Miért nem volt úgy jó ahogy kiadta? <#whatever>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

varsanyi92
Nagyon szép munka, nekem tetszik...:@

pinguin
Sziasztok! Tomi papával alkotunk 😊

az eddigi gond orvosolva,most már csak annyi lenne hogy az miért van hogy ha beírom hogy ezzel szeretnék játékot kezdeni,akkor nem indul el a játék,közvetlen az elõtt hogy megkellene neki jelenni,megjelenik az egér kurzora és ha klikkelek egyet akkor elõjön a giants exe😞 valami tipp,ötlet?please help

hali
a fenti képen levõ két piros sorra valakinek valami javaslata hogy mire vonatkozhat,mivel tennék be egy új kamiont a meglévõk mellé,és ez lenne az elsõ próbám.
kérem szépen ki szokott ilyet csinálni egy kicsit nézzen rá és segítsen,mivel nem tudok rájönni hogy mit hol rontottam el.vagy mi az ami még nem stimmel.please!!!
köszi elõre isi
Fagyas Trans

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

hali csemegézz innen,azzal hogy egy regisztrálás kell,de nam dolog.
http://gts-truck-trailer.easyforumlive.com/forum
karesz1000
köszi

\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"

Oké

Na a fent lévõ le írás nem segít addig el jutottam csak mikkor állítanám hogy jobbra vagy balra akkor nem csinál semmit ha gázadásnál megadom a jobb pedált nem csinál semmit ha a féket állítom be azt érzékeli a módokat majd megnézem akkor most már tudom hogy mûködik a térképet meg akkor megjegyzem 😄

Fent a leírásokba találsz segítséget a kormány beállításához.

Sok féle mód van a játékhoz, amivel újabb országok lesznek bent. Nézz "kiegészítõk letölthetõek innen:" menüpontban! Van egy csomó oldal.

A mini térképben nem tudod, megjegyzed az fõbb útvonalakat, és kész.

és a mini térképnél nem lehet be állítani hogy lássam merre kell menni ?

"Helótok

A segítségetek szeretném kérni a German truck szimulátorral szenvedek szereztem egy logitech wingman formula force gp kormányt és felismeri a játék be állítom neki de mikkor állítanám a kormányzást nem csinál semmit se a gáznál is ez a helyzet egyedül a féknél engedélyezi más játéknál tökéletesen fut pl nfs shift szóval ez lenne a gondom valakinek esetleg ötlet ?
A másik hogy néztem hogy milyen "modos" 😊 kamionotok van a játékba rendszám tábla stb stb milyen modok pachek ezek ?
A másik kérdésem remélem nem nyomasztalak titeket hogy a germanhoz van valami map pach mod vagy akármi amivel kicsit nagyobb területet járhatók be?
"

péistike
Sziasztok!
Gondoltam rakok egy képet. Készülõ gépem:

GTS

mi a gond a kormányoddal?
kamionokat egyértelmûen a kereskedésben.

Helotok

A segítségeteket szeretném kérni pl kormány amit írtam még mindig nem jött válasz 😞 a másik hogy a mini térképre nem lehet valahogy be állítani a piros csíkot hogy merre kell menni ? Jah és hogy hol lehet új kamiont venni ?

Válaszotok elõre is köszönöm

üdv Maarki

bullseye9
Tessék:

http://www2.picturepush.com/photo/a/7406235/img/Picture-Box/2019930205.jpg

Egy kamil43 nevû emberke az elkövetõje.

gigamen, CBFõnök: jó képek.

Zmodeler topikba lenyíló füll, és abban nézz szét.

pinguin
Sziasztok! Valaki segítene nekem, hogy hogyan kell névtáblát rakni kamionra? Szeretnék egy névtáblát a kamionom "anyósülés"-ére, de sajna nem tudom, hogy hogyan kell. Köszönöm segítségeteket! Válaszotokat legyetek szívesek privátba!
Köszönöm!
Üdv.: Pinguin

karesz1000
heló valaki tudna nekem egy olyan globetrotter es képet adni hogy rá rakhassam a kamionom teteére? elõre köszönöm szépek a gépek

\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"

gigamen
kutizsolt
cb fönök, fagyas trans, bullseye,danyr,pinguin:<#taps><#eljen>

V-Power Shell

pinguin
Na mára ennyi volt. Jó éjt mindenki <#vigyor3>

Köszi a gyors választ!

Cb Főnök
Eu Map,ennyit tudok rólla. 😄

Melyik map?

pinguin
Sziasztok!

CB Fõnök, Bullseye <#taps><#eljen>

Cb Főnök
Német-Lengyel határon..<#hawaii>

Cb Főnök
Szép!<#eljen>

Ricsi234
Köszönöm LiTTLee!!<#vigyor5>

http://www.sendspace.com/file/aupl29
Tessék a link,remélem ez az.

Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.

jobban nem hiszem, hogy eltudnák neked magyarázni.

Hali

Valaki leírná nekem privátba, hogy hogyan lehet a SCHWARZMÜLLER SPA 3E TILT -et telepíteni?Tudom, le van írva, de én ezt nem értem!

A segítségeteket elõre is köszönöm!
bullseye9
Most hirtelen nem tudok, de be lett linkelve nem olyan rég, ha jól emlékszem, épp danyr tette meg.

Ricsi234
Faja! Pótrol kaphatnék egy linket?Skin nélkül.
danyr:Köszönjük

bullseye9
Szép napot.

Köszi a DAF-ot, danyr. A pót skin alapjáért meg Soronak jár a köszönet. <#worship>

MAN4ewer
Sziasztok..
Átírni nem tudod,Zmodeller-el lehet beállítani,kamionon és a pótkocsin is...(ha tévedtem,javítsatok ki...)

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

HosszúGábor
sziasztok valaki megírná PM be a black amber kódját?elõre is köszi.

King Of The Road SCANIA 124L420