German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Változtattam rajta egy kicsit+tettem bele egy parkolót
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> õõõ ok
Nemis kell már vidámparkba menni<#banplz>#banplz>
ez meg a másik kijárat

Nekem is megtetszett ez a kicsike:

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
Gyorsan beugrottam egy menüért😄
[/url][/img]
CB: Kis Lámpás Jimy
Életem elsõ módosítása az alap mapon:/
Nézzétek el a hibákat,szerintetek?
Nagyobb változtatás nincsen csak apróbb módosítások:
1.Kivettem a kaput,most már belehet menni😄
2.Raktárnál,arrébb tettem+tettem be egy kaput amin belehet menni!
3.Errõl meg levettem a kaput😄
Szép gépek<#vigyor5>#vigyor5><#lookaround>#lookaround>

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
CB: Kis Lámpás Jimy
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gigamen,thomson002,pinguin:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps> faszák
V-Power Shell
elõre is köszi😄<#worship>#worship>
Ebben valaki nem tud segíteni, hogy mi a baj?

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
V-Power Shell
Kicsit alakítgatom a Volvo-t.. Még nem a végleges <#nevetes1>#nevetes1>

http://indafoto.hu/Thomson

к.ιηтнуα.
A Daf XF "B"-t helyettesíti, 124500 Euro.
Lusti, Gigamen, Thomson: MInden elismerésem.
Végre itthon.
+ egy kép a teleprõl
Thomson:Szép gép<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com

45-ös