German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szép gépek/képek
lenne egy kérdésem... a mercedes sprineter nekem nem megy ATS-el sem és gts-el sem ? miért?
V-Power Shell
Azt a parkolót sehogy nem tudod megnyitni.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
csak annyit szeretnék kérdezni hogy akad-e oly emberke aki jártas a német nyelvben?mivel merlinita térképén játszom õ pedig német és hát a google se és a személyem tudása sem igen ütné azt a mércét mellyel egy fórumra írni lehetne,kellene?!egy két kis kérdésem lenne hozzá és azt kellene átfordítani,és az esetleges választ rá
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Link: LETÖLTÉS
Jelszó: sprinter313el
Credits: Himmel, elektryk572
A Scania A és C verziót cseréli a leírás szerint.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Még nem a végleges formája, de most már nem folytatom <#vigyor5>#vigyor5>

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.

CB: Kis Lámpás Jimy
Köszönöm különben a választ, ennyit akartam csak tudni.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Nem variálható a rádió, ez csak egy skin, a készítõ épp ezt a csatornát festette oda.
Sajna nem tudok olyan mod-ot, ami az általad leírt módon változtatná a rádiót.
Esetleg megfontolandó ilyen esetekre külsõ, játéktól független zenelejátszó program (pl. Winamp) használata.
Szép kis gépezet viszont engem az fogót meg hogy a rádión a 89,5 megy 😊 ezt hogy csináltad engem érdekelne a dolog milyen mod ez és esetleg a zenék címe is meg tud ott jeleni ?
Elõre is köszi a választ
Már meg ne haragudj, nem sértõ szándékkal írom le, de nagy valószínûség szerint ez a helyzet...
Ami a térképajánlós részt illeti a kérdésednek, próbáld meg a Reiskorn Map-ot, kisebb, de ha jól tudom, minden városba lehet szállítani. Van még egy Harry Piel map is, ezzel is tégy egy próbát (bár nekem ez utóbbi kifagyott valamiért, így nem kínlódtam vele).
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
#44828, Imi, a lengyel "trucksite" fórumán lett publikálva, én máshol még nem láttam, viszont õk nem szeretik, ha kiviszik a letöltéseket, érthetõ okokból.
CB: Kis Lámpás Jimy
Kisbrekusz, Gigamen: <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
Rég jártam már erre... Ma leporoltam a gépet egy kicsit, és gondoltam hozok egy képet is, íme:
[/url][/img]
Mindenki gépe szép!!! <#eljen>#eljen>
További szép estét minden kedves fórumozónak!!!<#smile>#smile>
http://doggieme1.picturepush.com/
jelenleg az ATS-sel tolom és kipróbáltam egy mapot ami Merlinitamapedit névre hallgat és egész Európa benne van meg Afrikából is egy nyúlfaroknyi. Sajnos viszont hiába vannak városok egyik egzotikus helyre sem és egyik helyrõl sem lehet fuvarokat vinni, lényegében pl Budapest is teljesen feleslegesen van benne mint pl Tunis vagy Stockholm is. Nem tudom, hogy valaki látta-e már ezt a mapot, de ez kicsit elvette a kedvem, esetleg tudnátok ajánlani egy olyan mapot ahol nem csak a városokat lehet látogatni hanem oda/onnan fuvarokat is vinni?
Pályán:
csak úgy:
kanyarodás a céghez:
leraknak:
holnapi adag:
szép gépek!<#taps>#taps><#eljen>#eljen>