German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Indulás.
Úton...
Jó helyen van a kölni telepen. 😊

Márcsak holnap kapom a fuvarokat...
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

CB: Kis Lámpás Jimy
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Hát én ilynekor mindig elmegyek a legközelebbi keresztezödéshez ott megfordulok és visszafelé könneben be tudom az "ató"mellet varázsolni a szerelvényt.😄
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
Jamaica a Jamaicaiaké.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
ienkor mi van ???😮
elvittem a potot gumishoz holnapra kész lesz addig ide álltam félre
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
2.,Telepíted
3.,Belehúzod a kamionod PMG fájlját
4.,Keresés-->Csere
5.,Beállítod így:
Rányomsz arra,hogy "Összes cseréje",ekkora kiírja,hogy xyyxyxyx... helyen cserélve lett...blablabla
6., Elmented,újra összecsomagolod az egész kamiont egy scs-be,az be a mod mappába és kész.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
lenne 1 ojan kérdésem hogy hogyan tom ojan fényesre megcsinálni a szélvédõt ??
Sztics: Jó képek/gép! <#eljen>#eljen>
Így ma itt alszok!

#20895:neked is