German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is köszii 😉
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Bigy Boy: <#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
A mentés mappában nem is fogod megtalálni, a mod mappában keresd!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Sztics: Jó kép lett! <#eljen>#eljen>
Tinka: Jó lesz! <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
<#hehe>#hehe>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Hóláncot akarok tenni a kamionomra, de a mentés mappámba nem találom a kamionomat. Nem tudtok segíteni abban, hogy hol találom?
LFS World név: Dániel(hunn)
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Blum: <#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Néztem BG-truckersen de azon már nem találtam! Leszedtem egy kamionról
(\8/580) de az nem az igazi!
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

CB: Kis Lámpás Jimy
The Truck Is My Life
Az öreg józsibá megin hol kevereg a rakodógéppel? xD
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
#20946: <#eljen>#eljen>
végre sikerült mûködõ linket találnom hozzá, ilyen lesz a szerelvény, persze teljesen más skinnel...(egyenlõre azon gondolkozom 😄 )
kép :