German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
luspy, kis bigy boy, cb:fõnök : szép képek/gépek <#eljen>#eljen>
Itt tilos a warez!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Daf XF 105 CB:Bufee
Az nálam alap, hogy be van kapcsolva, mivel tolatáskor csak is azt használom, de akkor sem jó... 😊
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Hivatás az Életért!
Tomi,Luspy Jóó képek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Ha nincs bent ez a mód, akkor nem tudom hogy mi lehet a baj.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
]
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Én nem arra a kis vacak visszapillantóra vagyok kíváncsi, ami a képernyõ sarkaiban lenne, hanem erre... Ha az érdekelne, akkor ezt nem raktam volna be...<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor>#vigyor>
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Am meg nincs meg a gép!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Van egy kis probléma, amit sajna akár hogy próbáltam, nem sikerült megoldanom... 😞
1.00:
[/url][/img]
1.04:
[/url][/img]
Ez szerintetek miért van??? Ha valaki tudja a megoldást, és lenne kedve segíteni, azt nagyon megköszönném... 😊
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
ez meg Harry Pottyer:
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
CB: Kis Lámpás Jimy
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#20857:
WTF? Milyen véletlen
I met God. She's black
Mi equipo favorito: Real Madrid
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
#20849: Én is simán kinézném belõle... xD
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/