German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fagyas Trans
<#integet2>

Szotyika: Köszi!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

ez milyen class-os és mit vált fel?<#confused>

Gumikacsa, légyszíves normálisan fogalmazd meg a mondanivalódat, és ügyelj a helyesírásra!

CB: Kis Lámpás Jimy

Sziasztok!Valaki elválalná hogy tegyen ebbe a gépbe világítós névtáblát amire az van írva hogy Benii* , 1 tekercs kéztörlõt, ledet, függönyt.A kamion linkje: http://data.hu/get/4995661/MAN-F2000.zip Aki megcsinálja annak nagyon megköszönném!

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

MANos Viktor
Jóféle!<#eljen><#vigyor3>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Fagyas Trans

A gépért köszönet Thomson barátomnak! 😊
Eredeti-->Játék.

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

TruckerDave
Új áldozat

Cb Főnök
<#papakacsint>

Lusti: Kár hogy nem áltam meg, egy kis finom vacsit elfogadtam volna.<#pias><#finom>

Hello!
Készül a kaja...<#finom>

Gigamen:Ráférne egy mosás,nemde😄
Pinguin:Szép

http://kismenyus.picturepush.com

egy kérdés ha kamiont veszek akkor azt írja hogy le kell szállítanom azt a megadott fuvart ha azt leviszem akkor megkapom a kamionomat vagy ahhoz meg kell venni a garázst és hol találom meg a kamiont amit megvettem? <#help><#help><#help>

gigamen
pinguin
rendben, köszi!

Volvo FH, SzaDa KFT Hungary.

thomson002
Természetesen nem zavar, szép gép !

http://indafoto.hu/Thomson

pinguin
Hali!

Thomson, ha baj, hogy ott van a zászló ahol neked is akkor bocsánat <#nevetes1>
Am szép gépek vannak 😄D

ehhez tudna linkelni valaki egy színben illõ pótot vagy esetleg át tudná festeni a ponyvát szürkére?

pinguin
az alap tgx privát?

MAN4ewer

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

TruckerDave
Jajj de foltos 😄 <#eljen>

sztics
Sziasztok!
Köszönet Peti cimborámnak 😊

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

TruckerDave
És az alap nincs már meg ? Pár dolgot én is tudnék rajta módosítani magamnak csak alap nélkül nehéz 😄D

MAN4ewer
Nem,ezt egy Lengyel srác készítette,valóban Will is módosította,de ez az eredeti,és egy pár dolgot módosítottam,tettem rá....

Itt a link,innét tölthetõ a Sprinter...

Ponyvás Sprinter/letöltés

HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...

TruckerDave
Ez amúgy a Will féle sprinter ? Mert azt megtaláltam, csak ott meg a link nem jó. :/ Pedig ponyvás jobb lenne mint a sima gép.

MAN4ewer

crafter+reefer pótkocsi/letöltés

Ebben a pack-ban megtalálod a pótkocsit...
Reefer-ként jelenik meg a játékban(alma,...stb.)

nagyon megköszönöm!
IDE tedd fel!<#smile><#worship>

Cb Főnök
Persze felrakom valahova, de am nem privát az övé lehet mert alakított rajta...

a pótot belinkelnéd légyszíves ha privát akkor meg az alapját?

Cb Főnök
<#hawaii>

látom rajta hogy privát (gondolom) de az alapot be tudnád linkelni vagy egy ilyen futót?<#vigyor2>
elõre is köszi!<#worship>

MAN4ewer
Sziasztok...

A Sprinter és a pót privát...bocsi

TruckerDave
Nekem ponyvás kéne nem ez. Ezt kipróbáltam elõbb. A futó meg azzal együtt van így az sincs meg.

az utánfutót légyszíves belinkelnéd?(olyan bajban vagyok, hogy kellene egy futó a sprinterem után én meg belinkelem a sprintert)itt a Mercedes Sprinter

TruckerDave
Valaki nem tud linket vagy esetleg azt hogy melyik oldalon található egy MB sprinter vagy Renault master ponyvásban ? Emlékszem, nem rég láttam többször is de most minden oldalon megnéztem amit csak ismerek és nem találom, meg arra sem emlékszem melyik a kettõ közül. :/ A kép egy nagyobb cégnél volt, és látszódott a háttérben hogy utánfutó is van hozzá. Egy Craftert találtam, ami olyan ponyvás és utánfutós csak ez nem az amit keresek.

olvass lentebb

sziasztok! #44872 szép! HA nem privát linekt kérhetek róla? Köszi!

akkor senki se nincs aki egy kicsit beszél németül?
a merci sprinterhez ha már nincs képe...<#pardon1>

tibi08
Aha értem köszi!

Sajnos sokmillió hibája lehet. Például: rosszúl van bekonvertálva, nem a te játékverziódhoz csinálták, stb...

nekem is van ilyen valami nem stimmel ilyenkor...(nem lehet ellene mit tenni)<#pardon1>

tibi08
Halihó!

Valaki nem tudja miért van az hogyha berakok egy kamion mind1 hogy milyet
töltés háromnegyedénél kb kidob a játékból?
Elõre is köszi!

hát van olyan mod hogy "max trafic" azt kell letölteni és elvileg mehetsz annyival mennyit bír a géped...

kutizsolt

V-Power Shell

pinguin
Valakinek nincs egy MAN TGA Interiorja?

Hali!

Valaki tudna segíteni??Mert van 1 mb sprinterem ami ha megy 120 km/h-val akkor gyorhajtásért fizetnem kell.Nos valaki megmondaná hogy hogy lehet a gyorshajtás ki kapcsolni??

Aki tud segíteni az irjon pls.

Köszönöm .)
Estét!

Szép gépek srácok<#eljen><#eljen>

http://kismenyus.picturepush.com

kutizsolt
rohadtul fa**a

V-Power Shell

ehhez a szép sprinter-hez tudnál linkelni egy jó utánfutót?<#vigyor2>
nagyon megköszönném!<#worship>

gigamen
Egy kis segítség a kamera beállításához.

::: Debug Cam :::
ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához késõbb a 0 billentyû megnyomására lesz szükséged.
ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~ most bepötyögöd a következõt:

g_flyspeed ???
fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)
g_flyspeed 10
akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le
továbbá, ha beírod, hogy (pl)
g_flyspeed 500
akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyrõl a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az
F9-et,
és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielõtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyût, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínûleg elgurul majd.
van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni
Leírást készítette: Eightmiles
hogy lehet beállítani az ún. "szabad kamera" nézetet?

Tomi, LiTTLe: szabad kameranézettel bementek a parkolón belül, majd F9.