German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szotyi: Neked is köszi!
Luspy: Neked is köszi a te géped is karaj és jó kép is lett!<#vigyor3>#vigyor3>
Amúgy nagyon szép kép!<#eljen>#eljen>
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
#21534 Szép képek ! <#eljen>#eljen> és köszi elõre is 😄
The Truck Is My Life
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
#21533: az a baj hogyha más kép csinálom bele log az asztalba vagy valami másba
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
#21518-Jóó képek!<#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
#21518: Szép gép!<#eljen>#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
#21499: De nem! <#smile>#smile>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!