German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
The Truck Is My Life
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
u.i.: Most látom hogy a start menüben van olyan rész a játéknál hogy megjelenési beállítások, ott elõ lehet hívni az ablakot 😛
és utána minden beállítás a régi lesz, és meglesz a kis ablak is 😊
www.szobi.picturepush.com
A játék elején bejövõ ablakot kikapcsoltam, ahol lehet válsztani openGL és DirectX megjelenési módok között. Hogyan hozhatom ezt vissza?
Lory: Fasza szerelvény! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>

Megitatom a lovakat. 😄
Kanyar a mellékútra.
Reggeli napfényben lekaptam.
#21442:nagyon szép 😄
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Nekem Scania-ba van ez a szkin.