German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem k*rvára tetszik !!!!<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Kaptam egy speckó ajánlatot, de olyan helyre akar irányítani ami nem létezik. Sanbuilders telep Berlinben. Kerestem, de nincsen sehol. Ilyen létezik?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
kinek mi....
van akinek bejön a merci van akinek nem..
ennyi OFF vége...
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
haverom faterjának 1848-as actrosa van (volt) mert eladták emrt tele lett vele a töke mert 2 szer hagyta ott athénba egyszer meg németbe és a márkaszervízbe csináltatták meg németbe és hazajött vele és még itthon 200-at rákellt költeni.... szal ebböl kiindulva egy rakás fos faternak meg 5 éves atego-ja van és azzal is eddig csak a baj volt pedig "csak" 330.000 km van benne.....
de mind1 ízlések és pofonok..
kinek a pap kinek a paplan.....
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De tudod a gépet meg is kéne kimélni ; D Meg néha a szokásos olajcserékremeg ezekre elkéne vinni azt nem lennének vele gondok, na ennyit errõl .!
<#levele>#levele>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
tapasztalatbol mondom, télleg az...
de am esztétikailag szép 😉
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Amúgy köszönöm. 😄
#21566: hát hogyne..😄
ilyent kéne 😄 nincs gts-hez ez a kamion. ets-be se láttam!!
És amúgy az egyik az apámé 😛
És szép a mercid Blum 😄
Sztics: Jó képek! <#eljen>#eljen>
Luspy: Szép Scania! <#eljen>#eljen>
Kis-Tizedes: Fasza képek/gép! <#smile>#smile><#eljen>#eljen>
Fõnök: Szép Scania! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Szépek a gépek/képek.
Blum koma grat a mercihez.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Imi koma neked is grat.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Blum: gratulálok igen szép lett!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
#21546 aszem ám, nyitom szeme és fülelek 😄
The Truck Is My Life