German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
száguldás az úton
egy kis gyereknek nagyon tetszett a kamion és le kapta én meg utána el kértem a képet😄
éjszakai mûszak
Dortmund fele
város határába
városban
és itt a vége a le rakón 
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Atikah: Kurva szép lett a render!<#wow1>#wow1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#21625: Áhh az nem talált volna oda... xD
#21624: Köszi! 😊
Csináltam egy videót játék közben, csak nem tudom felrakni netre... De akit érdekel esetleg<#smile>#smile>: Letöltés/Download
Szotyi: A tied is szép!<#eljen>#eljen>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#21620: Köszi! 😊
#21621: Hát igen, de én lent akartam rakodni, ez a fasz erõsködött... :L:L
lorci tiéd se kutya
-Ezek ketten valami csodálatos paripák!<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Ez az ökör jobbról rakodott...
Úton.
Meggyüttem.
Vége.
Blum-Idáig szép de a lámpák egy kicsit sötétnek tûnnek próbáld meg EZZEL lemappolni nem tudom jobb lesz-e hátha...<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Matot köszönöm kazainak!

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Régen amikor jól ment a topik napi 2* lehetett volna TÉKelni! 😄
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.