German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Blum: ezt akármilyen nézetbõl nézem ez akkor is gyönyörû még1x grat.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
és arra akarok rakni...de én még nem találtam ilyet, aminek a jobb oldalon van a fellépõ...de max átalakítom majd a balosat 😄
már csak egy olyan kellene majd amin megvan az adblue tanknak a lyuk is 😄
de az még sokára lesz gondolom xD
www.szobi.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

egyébként pedig elismerésem (Y)
www.szobi.picturepush.com
CB: Kis Lámpás Jimy
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
+1 <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Sztics: Fasza képek/gép! <#wink>#wink>
Viktor: Fasza képek/gép! <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
Blum: Jóféle DAF! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Tomi, neked mi bajod?Állandóan csak engem piszkálsz, mindig, mindenhol...
I met God. She's black
Egy szép Carloelsa HSZ-t amin tényleg lehet röhögni😄DDDDDD
I met God. She's black
OMFG <#wilting>#wilting>
Nem hagynátok már abba ezt a hülyeséget? Tisztára mint az 5 évesek...