German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinka123
A Haulin fasza ebbõl a szempontból csak ott meg a grafikai megoldások nem valami jók...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Elsõsorban annak örülnék ha könnyen meglehetne oldani GTS be a skandináv szerelvény módot, mert akkor áttenném a másik szerelvényemet, és azzal tolnám ám😄 Csak sztem h highpolys lehet ittis szaggatni fog:S

CB: Kis Lámpás Jimy

rendben, köszi.

RS
Ha véletlenül nem menne, akkor át kell írni a definitiont.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

A saját gépem, és a pótom 1.04en is menni fog?

Tinka123
Gondolom sajna csak 1.04 en jó <#szomoru1>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Okés.Köszi a segítséget!<#worship>

Elnéztem, schmitz-re gondoltam én is.

szazoltan
Ki választod valamelyik download feliratot,és rá kattintazs,aztán meg szerintem tudni fogod.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Az emberi nyelvû városok nevek letöltés.😊),ezt hogy tom leszedni??

Köszönjük!😄

szabii98
Csak 1.4en jó, vagy 1.0-n is?

I met God. She's black

Köszi!😄

Tinka123
Köszönöm mindannyiunk nevében 😄

köszöntem😊

szazoltan

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

szazoltan
mario map letöltés

És egy kis segítség,átírtam emberi nyelvre a város neveket.
katt mario map scs=>def mappa=>city mappa.

Az álatala átírt sii fájlokat másoljátok rá az eredetire,és írjátok felül azt.

emberi nyevû város nevek letöltés.😊)

Használjátok egészséggel.<#email>

Ja!

Tinka123
Hát szerintem sokan megköszönnék 😮

Akkor linket kaphatnák?
Meg köszönném! 😄

russh12
hmm ha tölthetõ akkor egy linket tudnál dobni?? elõre is köszi.. ;D

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

russh12
aaaaztttaaa 😄 nagyon jó lesz kiváncsi vagyok hogy mikor elsz már kész 😄 és hogy meddig fogják visszatartani 😉.

Jah egy kérdés a Volvoómmal kapcsoaltba, siekrült megcsinálni az elõzõ problémát de most nem világít az a dummy aminek csak akkor kéne világítania ha refire teszem lehet hogy a nevével van baj. Nem tudom. Valaki megmondaná hogy mi annak a dummynak a neve ami csak akkor világít ha refire teszem?
Elõre is köszi 😉

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

hm, ha ez a map kijön ezen fogom tolni!

Ez igen!<#wow1><#eljen><#taps>

szazoltan
Már tölthetõ is.<#email>

Jónak tûnik!<#eljen>

VERESS 96
szép nagyon szép 😄

szazoltan
Még pár kép Mario mappjából.
képek
Köszönöm RS<#worship>

De igen!
Egy piros de nem hiszem hogy jó a linkje!

RS
Szép képek, fõleg az utolsó tetszik. <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Gis80s
Nos ez igaz...
Van tölthetõ Schwarzmüller félpót egyébként? Nem mintha nagy különbség lenne.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

szazoltan
Szép napot mindenkinek.
Hoztam pár képet.

94mike
Amit belinkeltél az Schmitz..schwarzmüller nem létezik a játékban😄 ( billencs ben legalábbis.)

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

De ez Schmitz! '-.-

lorci
Ne siettesd majd idõvel alakul...<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Gis80s
Akkor már inkább legyen egyben 😊

- Köszönöm!
- Nincs schmitz 😊)

MANos Viktor
SCHMITZ!<#wink>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Köszönöm!

Gis80s
Parancsolj: LETÖLTÉS
Használd egészséggel 😊

R420
Nem tom hogy kell.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Atikah
árnyék is kéne a renderbe ám

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

RS
Legközelebb ide.

R420
Köszi😄
De a nyomodba sem érhetek😄

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Atikah
fasza vagy 😄D

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

94mike
Na nemoooond-.-"

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

R420
Hali!
Én is elkezdtem a 3DS Max-al foglalkozni jól felépített progi elsõ rendererem nem a legjobb de megteszi😊

Segítséget köszönöm Nenusnak😊

94mike
Levolt texelve a Z3d? ugyanúgy mint a játékba?

Sziasztok! Valaki nem tudna nekem adni linket, a magasított schwarzmuller billencspótról?

Szép gép/képek!<#eljen>😊

germantrucks.log fájl a barátod. 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep