German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Szerintem egy UPS skin jó állna neki.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
abban szertném a segítségeteket kérni hogy milyen szinüre fessem a volvómat. A hibáito ltekincsetek el mert még angyon béta verzió még változni fog angyon sokat csak most ez bosszant hogy nem találok semmi olyan szint ami jól állna neki. Amiket eddig próbáltam:Fekete(ilyen volt) Sárga(vagy egy jó mattal ennek olyan Arany hatása van 😄 ) Szürke
ötleteket várok! Minnél többet mert nem nagyon jut most más eszembe hogy milyen lehetne. Az az igazság hogy valami "bonyolultabb" skinre is gondoltam (wabi, UPS, GLS, Frigo service) de sajnos angyon nehezen skinezhetõ a gép :/
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amúgy 94mike azt értette vagizáson h vagánykodsz :L De csak viccbû
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[/url][/img]
Daf XF 105 CB:Bufee
( jóóógép/képek) <#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Imi igen.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Pihi után indulás.
Egy kép a belsõrõl.
Mára vége...

Ezek a sorok a kamion kerekeinek az elérési útját adják meg...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
...:::|Supermoto is life |:::..
rwheel_model: "/vehicle/wheel/mbcfr/rear.pmd"
CB: Kis Lámpás Jimy
Hivatás az Életért!
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Valaki meg tudná nekem mondani hogy játék betöltésekor miért akad meg a betöltés? Ha teljesen üres a mod mappa, vagy ha csak pótkocsi van benne, akkor mûködik. De mikor egy kamiont akarok berakni, betöltésnél megáll. Már vagy 20 féle kamionnal próbálkoztam, de semmi változás.
Remélem valaki tud megoldást a problémámra! Válaszokat elõre is köszönöm!
Én is azt írtam, hogy "nem mintha nagy különbség lenne"...csak kb képrejtvényszerû. Találd meg az 5 különbséget a két pót között. <#idiota>#idiota>
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Akinek kell szóljon felteszem(a GTSest).
Tengerparton😊
Egy telepen Kielben 😊

I met God. She's black
Akkor muszály lesz az 1.4😞
UI:
349 mega a patch, el leszek egy ideig😞
I met God. She's black