German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt szeretném megkérezni hogy ezzel most mi lett a baj?:| ki volt konvertálva rendesen mûködöttt meg minden de most z3d-be változtattam egy két dummyt meg a névtáblát felejbb raktam.(csak kis apróságok) és utánna kiexportálom bemásolgatom az átírt pmd-t matokat beteszem a kerekeket a definitiont visszacsomagolom scs-be és ilyen lesz a játékba. Már átellenõriztem a matokat is azoknál is jó minden meg zmodba is material editorsba megnéztem ottis jó minden. Mi elhet a baj???:|
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
vagy két balkeze van
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
Cindi: amúgy téged írt elsõnek, ez jelenthet valamit. <#idiota>#idiota>
((( jóó képek <#eljen>#eljen> )))
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Mára vége.
#22086-Ez szép!<#eljen>#eljen>
Aki meg nagyon jól ismeri a gamet, és tud mindent róla, az meg légyenszíves segítsen annak aki vmit nem tud.
| #22095 ennyi <#eljen>#eljen>..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sünök nem baszogattak még hogy nincs rendszám ?<#idiota>#idiota>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
M1 akk nincsmit xD
Amennyire én tudok zmodozni azt mind-mind Ts4ba és Tinka tanította nekem.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR