German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
névtáblát denieltõl csórtam és még nem írtam át,úgy is változni fog a gépezet még..
Mi equipo favorito: Real Madrid
Sztics itt az az interior amit Falkon mutatott: Renault Premium Interior Letöltés
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
De! Kicsit jobban szétkukkantasz, akkor láthatod, hogy mi készül éppen scs-éknél:
1. Ez szerintem hamarosan kijön, és mivel a térképet leszámítva egy az egyben a German Truck Simulatorra épül így itt nem tudtak a motoron mit variálni.
2. Extreme Trucker 2 (munkacím) - Ezt ha jól sejtem, amolyan levezetés képen készítik, 2011-ben fog megjelenni, de nem ez a fõ projekt, csak szerintem a 18 Wheels of Steel vonalat akarják vele életben tartani. Ha minden igaz, ez is már új grafikus motorral, és fizikával fog megjelenni, de ez nem biztos.
3. Euro Truck Simulátor 2 - Ez elõreláthatólag 2011 közepe körül fog megjelenni, és ha minden igaz, ez most a fõ projekt.
Itt már sokkal többet ígértek, új grafikus motort, új fizikát, új modelleket, átdolgozott pályaszerkesztõt. Ebbõl a felsorolásból a modelleket már láthattuk képeken, szerintem nagyon jók lettek (volvo, magnum), a többit nem (mivel a modelleket valószínûleg a gts-ben tesztelték).
Bár, így is azt mondom, nyugtával dicsérd a napot, mert az csc-nek szokása ígérgetni, aztán meg...

Renault magnum http://kamionszim.hu
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Valakinek van waberer's-es felíratja?Az Agyon már képet lécíves
http://maktoko.picturepush.com
Köszönöm elõre is!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Kis Bigy: Neked is köszi!<#vigyor3>#vigyor3>
Blum: Te milyen mapon mész??
Lory: <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Mi equipo favorito: Real Madrid
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Konvert:Kazai.
Amúgy szép szerelvény <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Most ne kezdjétek, hogy ilyen cég meg olyan cég ez egy JÁTÉK...<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!