German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://maktoko.picturepush.com
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Töki sztem má ezt is kárvolt, meg a sajátomat is...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
a matban melyik sort kell megváltozatni ha a kamionon a matricák egészen addig szépek amíg nem süt rájuk a nap. azután már kifakulnak
köszi
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Valakivel kapcsolatba lépnék a gts-el kapcsolatban lécci kérek vkit aki segít
köszi:MAgnumos
Atikah lesz a váltósofõr <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Kicsit alakítottam a spoiler szélességén, meg leszedtem róla egy két felesleges dolgot!!! Ez már a végleges verzió!!! 😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
CoD 5be bekerült egy CoD 4es mapptervezõ pályája
I met God. She's black
You Ducato project in SCS Softvare game in Euro Truck Simulator 2 Project. You model 2 million forints ér !
Enyire ftya fél 11 kor 😄
The Truck Is My Life
Transitot nem szeressem amúgy se...Inkább Master,Ducato,Sprinter...
Opel Movano 2.8DTi
Ha már csinálnak újat belerakhatnák a Ducatomat,jó sok pénzért eladó a modellem😄... De komolyra forditva a szót, Kisbuszok miért nincsenek?Mostanában úgyis annyi van az úton h csak na...
Opel Movano 2.8DTi
Egy szó mint száz vagy találjanak ki valami tényleg újjat vagy ne csináljanak semmit...elvan már ez b@szva ahogy van.
Opel Movano 2.8DTi
Most kiadják még egyszer a GTS-t, annyi különbséggel, hogy a fõbb jellegzetességeket osztrákra csinálják meg?<#szomoru1>#szomoru1>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
I met God. She's black
The Truck Is My Life
I met God. She's black
Erre kiakarják szúrni az emberek szemét egy Special Editionnal...
<#wilting>#wilting><#levele>#levele><#taps>#taps>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Namármost volt 1 osztálytársam, akinek Apja Osztrákban lakik, szinte hetente kinntvan a csaj, és nagyon jóban vagyok vele😄
I met God. She's black
<#integet2>#integet2>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg