German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
És köszi az éjszakai modot! 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
"Csillagos éjszaka" :-)
Használjátok egészséggel!
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Remélem tudtok segíteni,olyan problémám lenne,hogy játszok a játékkal,gondol egyet egy kis idõ után,vagy amikor õ akarja kikapcsol a gépem 1 másodperc alatt,ez mitõl lehet? Nem tudok folyamatosan játszani a játékkal. Újra is raktam a játékot már. PLS!!!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#26939 (gabikamionos): config.cfg ben uset g_fatigue "1" és "0" ra írod.
Amúgy engem is érdekelne ez az éjszakai mod!<#vigyor>#vigyor>
Remélem tudtok segíteni,olyan problémám lenne,hogy játszok a játékkal,gondol egyet egy kis idõ után,vagy amikor õ akarja kikapcsol a gépem 1 másodperc alatt,ez mitõl lehet? Nem tudok folyamatosan játszani a játékkal. Újra is raktam a játékot már. Segítségeteket elõre is köszönöm!
Ezt az éjszakai modot betudnád linkelni?
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Nah jó nem mert ez off, de akkor már 6 ot...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Blum: Fasza gép!<#vigyor2>#vigyor2>
Will: Jóféle!
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Lenne egy kérdésem hogy hogyan lehet meg csinálni azt hogy egy bdf platónak a belsejét hogyan lehet meg csinálni hogy látszodjon belülrõl is?
Kivágok egy db-t és azt meg forditom majd bele ilsztem vagy hogyan?
#26951:nagyon jó<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://maktoko.picturepush.com
Willi: Szép a tied is!

Blum:Szép szerelvény<#eljen>#eljen>
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D