German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
inkább tanulj meg írni,és utánna jöhet a játék......
am semmit,nemtudsz ellene mit tenni.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Bár bizonyára fogalmad sincs,róla,hogy mi az a warez,szóval tök hiába van kiírva...
Hivatás az Életért!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
De nem tudod hogy az A osztályú kamion hogyan tudom átrakni hogy a b osztályu kamion helyére jöjjön??(remélem érthetõ mire gondolok)
CB: Kis Lámpás Jimy
Szal, nem olyan egyszerû mint ahogyan gondolod.😊
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mostanában nem nagyon játszom, de tegnap rátaláltam erre a gyöngyszemre. Korábbi amerikai kamionos game már ment nálam. Ezzel az a bajom, hogy német a játék nyelve. Van hozzá angol nyelv. Ha átállítom angolra, kidob. ha vissza állítom németre akkor pedig nem. Mi lehet a baj? Van angol verzió? A magyar verziót meg merjem kérdezni? Köszönöm.<#vigyor4>#vigyor4>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
és be rakod a mod mappába..mint a kamionokat,pótkocsikat,ki kell ugyanúgy csomagollni.
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
http://maktoko.picturepush.com
Unatkoztam és meg alkottam ezt de még van vele bõven munka fõleg a dobozával meg a fülkével!Véleményt és tanácsot is egyaránt elfogadok mindenkitõl
Itt vannak a képek!
http://maktoko.picturepush.com