German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
Rajos<#eljen>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Willl
Nagyon szép!<#worship><#wow1>

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

killer1203
Itt is mentem kicsit:

94mike
És neked h én mit kérdezek?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Atikah
nem mindegy az neked?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

honnan tudnák szerezni 1 WABERER'S-es TGX-et?? 😞
imihaver
veresé.

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

94mike
Kamion kitõlvan?😄

imihaver
helyes😄

Robertoo21
csak gyorsan összedobott valami...de holnaptól nekiállok megcsinálni

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

imihaver
tükrözdd.......😄

94mike
Futópót<#idiota>

Gell97 kolega
jaXD

Robertoo21
mondtam h van még mit csinálni xD

Gell97 kolega
pótfutó..<#idiota><#idiota><#idiota>

94mike
Kamion honnanvan?

Robertoo21

Még nem merném bétának csúfolni...de valahol el kell kezdeni!!!

Csabesznak hála meg van a magyar változat. Ahhoz melyik patch a jó? Úgy értem mint magyar változathoz?
És amit régebben egy csávó írt hogy "Pótfutó"??? azért ez is elég vérszívó szó XD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

tuzfal3
Biztos? 😄

Tonyóóóóóó - nem az ereit hanem a fékcsöveket vagdalja fel...<#hehe>

Opel Movano 2.8DTi

THX!<#vigyor>

Willl

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

Én a másik gépen télen veszem le mert nálunk télen melegebb van a lakásban mint nyáron.

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

94mike
Nem,de most volt ram cserém, aztán kiprobáltam így,és sokkaljobban mûködik,de télre vissza rakom,ne fázzon<#idiota>

Szobi30
mért télen megfázik?<#idiota>
nekem már 4 éve kb folyamatosan levan szedve...fõleg így ha vmit akarok nem kell még ezzel szórakozni h szedegessem le, tegyem visza stb...
a ventiket meg félévente egyszer azért illõ kitakaritani sztem...fél év alatt telemegy kosszal😄

www.szobi.picturepush.com

péistike
szép!

GTS

94mike
Mivel most nyárvan,nekem levan rolla szedve mind a kettõ oldal(: így huzatot kap..de így jobban mûködik,nem lassulbe egy idõ után.

te már nagyban nyomod

Gell97 kolega
<#idiota>

luspaydavid
ja mindjárt aids-eset mi ? <#idiota>

The Truck Is My Life

Robertoo21
adjatok egy rozsdás pengét xD

TóNyóóóóóóó
fel vágod az ereid😄

Hintót..

Ettõl az "utánfutó" szótól esküszöm egyszer emo-s leszek!!! A kamion nem utánfutót húz!😄

CB: Kis Lámpás Jimy

mondom..összes meghajtót megformázod és Winfos reinstall. Mindenre ráhúzod a legújabb drivert és jónak kell lennie.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Drága édes iq huszár barátom. Nem szúrja ki azt az aranyos kicsi szemedet a banner alatt lévö 6 szájba közösült link?

#27012 : Túlmelegszik a procid... Veszel 1 jobb ventillátort és semmi baj nem lesz

Le van véve,sosem csinálta ezt,mûködik már 3 éve a gépem. De észrevettem,hogy minden játéknál ezt csinálja. Nem tudom miért? Vírus tudja ezt okozni?

Az ciki. Az enyém jelenleg simán üzemelhetne hûtõként is 😊

HEMAXXI
csáó valaki turna linkelni egy jó mapot meg pár oldalt ahonan letudok sok kamiont meg interiort tölteni meg utánfutokat
elöre is kösz

TDU NICK:anudis0000[hun]

Hát nálam jó volt.. De télen nem kellett fûteni a szobámban, mert olyan meleg jött ki a gépházbol amikor játszottam hogy szaunában éreztem magam...És csak a gts-nél...

Baja tényleg nem lesz,de lófa**t nem ér.
Én vettem két 12-es ventit,egyiket elõre,másikat hátulra,aztán az szépen meghúzza a levegõt a házban. Meg egy combosabb procihûtõt.
VGA túlmelegedésére meg még mindig ott van az MSI Afterburner,amivel manuálisan meglehet húzni a VGA ventijét,esetleg Az ATi Tray Tools (ATi kártyákhoz ofkorz),azzal meg szépen el lehet profilozgatni.

luspaydavid
<#eljen>

The Truck Is My Life

Szedd le a géped oldalburkolatát (lehetõleg ne azt a felét ameiken az alaplap van), és akkor a géped több hûtést kap. Nem lesz ettöl semmi baja, ezt garantálom, mivel én is úgy játszottam 1 idõben.

Nem hiszem, én pl onnan tudtam meg h a por miatt túlvan terhelve a gépem h az Everestben megnéztem a ventilátorok forgási sebességét, és lassúnak tünt mint aminek lennie kéne körülbelül. De nem tudom, lehet a win újratétel megoldja a problémát.

RS
Vagy csak úgy érzékeli.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Akkor ahogy blum mondta v vmi nem mûködik normálisan a gépedbe. Valami túlmelegszik.

Köszönöm Csabesz001! Rátolok.<#awink>
Gell97 kolega
ez nagyon fasza!<#eljen>

Winfos reinstall.

Semmi,ugyanúgy kikapcsol😞