German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB: Kis Lámpás Jimy
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Viccen kívül...ets topikban nem tom hány századik oldalon van egy wabis tga,pótot meg nem tudok...csak azt nem kérd,h keressek vissza ets topikba.Neked is van két szép kezed,lehet lapozgatni
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
к.ιηтнуα.
Ha lehet valaki lenne szives és megmutatná nekem hogy GTS-bõl ETS-be hogy lehet átrakni kamiont?Én már jópárszor megpróbáltam de egyszer sem sikerült!<#rinya>#rinya>
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
V-Power Shell
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
belsejére kíváncsi leszek!😄
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
vélemények jöhetnek,konvert by peti
ui:mat&kerék csere még lesz rajta😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Éjszakát 😄
Ház 65% 😄
(nem én csináltam hanem tesóm 😄)
bocsi az off ért de nem tudom ilyet hova szoktak feltölteni...
Azért komik jöhetnek 😄
ON:

Blum:Köszi😊
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
http://maktoko.picturepush.com
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
CB: Kis Lámpás Jimy