German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komi jöhet 😊

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Közben a kamion matjain is alakítottam íme a komplett szerelvény:
Az a fele, ahová nem esik a lenyugvó nap fénye:
[/url][/img]
Napsütötte része:
[/url][/img]
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Lekapcsoltam amig leszedig meg megrakják elmentem tankolni.
Pihi.
Vajó fasza
Luszpy szintén 😄
RS szép gép
Gell Jó néz ki
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nagyon fasza!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Elindultam a Holland Német határról Amszterdamba a Sensation White-ra...
Meggyüttem...húzok be a parkolóba... 😊
Mára Ámen..

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Végre lenne egy kis idõm a játékkal játszani, még összesen 10 percet ha tudtam a GTS-el játszani.
Szóval, ha nem lenne túl nagy kérés, hogy valaki küldene nekem egy letöltési linket (akár PM-ben)a jelenlegi legjobb map-ról, amit én is használatba vehetnék, azaz nem privát jellegû.
Ha esetleg valaki megszánna annak nagyon megköszönném.
Sziasztok.
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

Varsanyi: Szép gép! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Amúgy valaki leírhatná, hogy kell élõ rádiót berakni ATS-be?
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
vagy mint a többiek,keresgeted a pótot..
#29520 Nem lehet..
Egyébként szerintetek hosszabb, vagy rövidebb távon éri meg jobban fuvarozni?
Szép gépek!
---------------------
Egy kérdés:Nemtudjátpk hogy gts-be lehet pótot venni??
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Akkor ne haragudj 😊
к.ιηтнуα.