German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Audi / SCANIA / VOLVO / DAF / LKW Friends on the Road
Ha alapítok egy céget (vettem garázst, bõvítettem, vettem kamiont és szerzõdtettem sofõrt is), akkor hogy lehet a sofõrt munkába állítani? Egy istennek sem akar elindulni melózni 😊 Pedig rendeltem kamiont a sofõrhöz...
Elõre is köszönöm!
Luspy fasza kép/gép
jvl-445 fasza
Ákos jó lett
#29496 Szép lett/lesz
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
bocsi a dupláért..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#29496 Faszaa,modell vagy skin?
#29504 <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Azt szeretném kérdezni hogy a GTS-hez is jó ez a map?
ÉS mért van az hogy nem indul el az ATS betõltésnél mindig kilép.
Segítségedet elõre is köszi
Valóban nincsen bizonyos értelemben "saját" mat fájlja a pótnak, ott a hiba, hogy a base.scs-ben találhatókat használja, ugyanazokat, mint az alap "container" pótkocsi, emiatt mutat olyan furán.
Két ötletem van: elsõ: újrakonvertálod a pótkocsit, és így van lehetõséged különálló mat fájlt adni neki, számodra szimpatikus mat értékekkel. Második: megpróbálod a base.scs automat mappájából kiguberálni azokat a mat fájlokat, megfelelõ mappaszerkezetben természetesen, amiket a pót jelenleg használ (a base.scs vehicle\trailer_eu\container\trailer.pmd fájljában vannak a mat fájlok nevei, és elérési útjai), ezeket berakod a mod mappában lévõ pótkocsid scs-ébe, és ezeknek írod át a mat értékekeit a neked megfelelõre.
#29459: Falkon, ill. Luspy, ilyen sárfogót szvsz. publikusba nem fogtok találni. Talán Pumizo DAF tandem pótkocsiján van hasonló, de az zárt pmg-s.
#29496: nice.

CB: Kis Lámpás Jimy
mit takar az amikor az alap garázs nagyobb lesz és akkor már vannak mellettem bent kamionok is?!
azok megmozdulnak onnan vagy csak illusztráció?
Segítséget kérnék hogy a German Truck Simulatorban be lehet-e állítani azt hogy a sérülés meglátszódjon a kamionon?
Egy kérdés, ahogy a képen a lehet látni, a kamion tartályát, a kerekeket szépen megcsináltam, hogy a fénytõl függõen árnyékolódjanak, de hogy tudnám megcsinálni a póttal is, ha nincs neki egyetlen matja sem???
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
The Truck Is My Life
The Truck Is My Life
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Modell CB:Zsolt
Apró de fontos segítségért köszönet Blumnak 😄
Konvert:By én
vélemény jöhet
Szép gépek/képek
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
CB: Kis Lámpás Jimy

Mi equipo favorito: Real Madrid
Látom egy cégnél dolgozunk 😊
Köszönet a gépért és a pótért: Varsanyi92
A mappért pedig köszönet vajo -nak!
További szép estét mindenkinek 😊
Scania V8
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
A fényszórók még nem véglegesek!
A tank-takaró idomokért köszönet Luspynak, az asztalért pedig Mikenak.
(Blum a lapított sárvédõív privát?)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
The Truck Is My Life
The Truck Is My Life