German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajas , kitiltva!
ez mind ugyan az az ember
CB: Kis Lámpás Jimy
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
...:::|Supermoto is life |:::..
Értem..világos. <#wow3>#wow3><#lama>#lama>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
DE TUDTUNK HELYESEN ÍRNI!
Ez a HSZ-ed is egy mondat. Az egész! Mondat végi írásjel ohne,helyesírás ohne,fogalmazás szintén. Ne kamionozzál te,hanem vagy húzzál szépen nyelvtant tanulni vagy pedig ne írj ide.
Amíg nem tanulsz meg legalább megfogalmazni,helyesen leírni egy HSZ-t,addig ne várd el itt SENKITÕL,hogy tisztelettel és jófejséggel álljon hozzád.
Igaza van nenusnak.Nem a kérdésekkel van baj,hanem azzal hogy nem tudsz normálisan,helyesen,érthetõen.Nem kell ehhez gépzseninek lenni,csak általánosban nem a pecseddel kellett volna játszani nyelvtanon,hanem gyakorloni a helyesírást.Az meg a Te egyéni szoc problémád hogy nem fogod fel ép ésszel hogy miért is szólnak be,stb..
к.ιηтнуα.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Inkább segitsünk egymáson ne vitázunk.Figyeljetek attol hogy ti gépzsenik vagytok az nem azt jelenti hogy más is én most kezdtem a Gts-st teljesen más mint az Ets én meszoktam az Ets-s és azért ne harapja le mindenki a fejem mert valamit nemtudok nem kell rögtön vitázni nem kell a másik leparasztozni ha valakinek soha nem volt számitógépja na az hogy boldogúl és mondjuk ezzel játszik és soha nem játszott és itt felteszi nektek a kérdést ti megint úgy bántok vele mint velem nekem ez kúrvára szarul esik nektek jol esne na gondolkozzatok és mindig mindenkivel normálisan beszéltem és ehez tartom magam mindig mindenkivel normálisan is fogok beszélni.
Ja és tisztelet a kivételnek remélem értik azok akikre céloztam na csak enyit mondok.
Bocs a sok szövegért.Ja és böcs RS de ezt már muszály volt.
na, OFF vége.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Ha csak magát az ATS-t telepíted,akkoris megvan komplett Németország+Ausztria is.
[/url][/img]
[/url][/img]