German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB: Kis Lámpás Jimy
A határnál.
tankoltam és go tovább Linz-be

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Hát én mentem rajta de én úgy hallottam hogy ott nem lehet rakodni. se le se vissza de ha nem jól mondták akkor elég jó map nekem képek alapján tetszik.
sok sikert a további bõvítéshez ha lesz!
Lorci,Zoli,Rs,Gell,Luspy,Thomanson002,stb.....stb.... tudnám sokáig sorolni.
Röviden mindenkinek szép a szerelvénye de ezek a legszebbek!😄
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Vajó:én ezzel a mappal megyek nekem nagyon bejön csak még nem tudtam egy képet sem feltenni meg addig nem is akarok míg a gépem nem lesz a játékba.<#pardon1>#pardon1>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
De az a zöld kerék....<#szomoru1>#szomoru1>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Megy a mühelybe egy kis átalakitásra...<#finom>#finom>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Hello, miért nem érzékeli a Logitech Formula Force LX kormányomat?
Valamit be kéne állítani a játékon kívül? Más proginál rögtön fel ismeri, beállítom a tengelyeket oszt hajrá!
Ez meg fel sem ismeri....
Ötlet????
...:::|Supermoto is life |:::..
vagy ha csak a nevét írjátok le az is jó lesz!
köszi!
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Nézegetni szoktam a kamionos topikokat,nemrég elkezdtem játszani a GTS-el.Én,igazából az orosz gépeket szeretem jobban,de sajnos nem találtam Kraz,Uralt,Kamazt stb...
A kérdésem az lenne,ha valaki tud ilyen kamionokat,megtenné,hogy vagy ide a fórumba vagy privátba elküldené a letöltés/fellelhetõségi linket?Köszönöm.Sziasztok