German Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota><#hehe>
Vajon xDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zsolt015
Vajon Hobbi map

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

én is maradok Scanianál😄
Ez melyik map?

RS
Inkább Scania. 😄
-Köszi!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

bejön a man mi?<#hehe>amúgy szép képek!<#eljen><#eljen>
luspaydavid
De furcsa hogy nem Scanai , meg hogy ennyire fekete. De nem rossz !

The Truck Is My Life

RS
(Bécs-Innsbruck, Innsbruck-Magdeburg)

Határon.

Imádom ezeket a nagy tükröket. 😊

Városban.

Mára vége...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

zsolt015
nahh itt van...amugy meg semmi köze fazer wabis skinjéhez.

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Zmoddal kapcsolatban sztem itt kérj segítséget! Az ottani bannerbe elég sok link van ami szintén a segítségedre lehet zmoddal kapcsolatban. Ha tudsz angolul akkor ott a hivatalos zmod oldal vagy a youtube-on sok-sok video tutorial.
Bár nem tudom mit szeretnél megcsinálni elsõre, de azért nem keverendõ dolog a modellezés, a módolás és a skinezés. Talán a legkönnyebb út, h letöltessz egy olyan kamiont a játékhoz ami neked bejön és azt olyanra skinezed amilyenre szeretnéd. Ehhez nem kell zmod tudás csak egy photoshop, dds plugin-nal. Nah, kitartás!

Jah, a render képek hiába néznek ki jól, ha a játékba a fele sem jön át (sajna). Talán ETS2-be újabb grafikus motor kerül ami javít majd ezen.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

itt nem mered? <#idiota>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

de sztem ne privátba küld mi is szeretnénk látni<#idiota>
zsolt015
küldtem privátba

<#idiota>

V43 1105
Mutassál már egy képet arról a pótkocsi skinrõl -_-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zsolt015
nahh kész lett a gépem😄 hát jobbra számítoltam😄 de így is tetszik a pótkocsi skin még nincs kész teljesenSZTICSI , VMORA köszii a segítséget😄

V43 1105
nyem nmondjk mg mer nyenmtudjzs bezsélni mdzsaárul 😞(((

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

luspaydavid
neha oda figyejhetné a madzsar helye írásra is igazán komolyan amúgy meg csak a mapp és a kamion legyen benne és az oppen cariert lõd ki.

The Truck Is My Life

luspaydavid
Áá én kezdenék bele csak rosszabb lenne <#idiota>

The Truck Is My Life

kutizsolt
hello valaki mondja meg hogy vajo hobby mapjahoz uj game-t kelle kezdeni es az open karrier mgye???

V-Power Shell

Hali Srácok!
Komolyan mondom ahogy nézegettem itt a képeket, hát majdnem padlót fogtam.
Némelyik áá miket mondok mind annyira élethû, hogy az nem igaz. Állat ahogy tudtok szerkeszteni. Grat mindenkinek.
Én továbbra is küzdök azzal a rohadt Zmodellerel, jut eszembe, nem tudna valaki valami tippet dobni ezzel kapcsolatban miért írja ki, hogy .exe hiba, újratelepítés!
Szomszéd nincs ötleted? Luspy vagy valaki?
Csáó elõre is kösz, ja am bocs, hogy nem vagyok túl aktív, csak közben melózom is aztán így nem egyszerû mindig gép elé jutni.
V43 1105
A elsõ kereket csináld már meg... rossz ránézni nagyon bennnt vaaaaaaaaaan =(

luspaydavid
<#smile> Köszi.

The Truck Is My Life

Maktoko
Hellósztok!
Hogyan lehet le kérni a felhasználót illetve a jelszót,mert az egyik barátomnak kell!

http://maktoko.picturepush.com

Maktoko
Jó kép Luspy!

http://maktoko.picturepush.com

luspaydavid
<#vigyor5>

The Truck Is My Life

Valaki nem tud egy kamion kereskedést a 2010-es EU map-on ahol lehet MAN-t venni?
Most próbáltam ki a BMW M3 challenge-et és ott tökéletesen fut....
Valakinek nincsen ötlete?
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert annó mikor kormánnyal nyomtam nállam minden stim volt.

CB: Kis Lámpás Jimy

Kösz, nem vettem észre😞
A pedál megy, akormány viszont meg sem mozdul.....mi a fene?

RS
Már válaszoltam...

Lásd: #31756

Szia, én meg most vok kezdõ és senki nem hajlandó válaszolni a kérdésemre.
Miért nem megy kormánnyal a játék?
Legalább annyit, hogy nem tudom kispöcs, vagy mittomén írhatnátok!!!!
sztics
Köszi

Luspy lebuktam XD

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

luspaydavid
Rendszámot már nem mered mutatni <#idiota>

The Truck Is My Life

MANos Viktor
Az elsõ kép fasza! 😊)

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

sztics
Kiálltam a garázsból.

Beálltam a szokásos helyemre.

Szép gépek képek.

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004

MANos Viktor
<#idiota>

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Azért köszi. de nem kell fényezni. Vajo mondta hogy nem látott a mapjáról mostanában képet. Pedig mennyire könyörögtünk hogy adja ki. Én használom és úgy voltam vele hogy akkor most elõször teszek fel egy képet. A hibákat beismerem.

péistike
szerintem egész jók!

GTS

péistike
szerintem egész jók!

GTS

Én teljesen amatör vagyok. Gépet nem készítek mert nem tudok, és idõm sincs rá. Ha van egy kis idõm akkor játszom.

péistike
szerintem egész jók!

GTS

Mindenki volt kezdõ, énis, és nem is állítom h most profi vagyok😄

oké. Észben fogom tartani. De nem egyszerû elnyerni a tetszéseteket.

A képed nem szar, jóaz, de ha csinálsz képet akkor legalább a kmórát, és a többit kivehetnéd h ne arra koncentráljünk, hanem a munkádra, gépedre.

Oké. Nyugi megkímélek titeket a szar képeimtõl.

leugatol <#idiota>

RS : nevezd át a topikot paraszt gyûjtõvé légyszi <#sniffles>

Nem az a baj, hanem nem mind1 h hova mész???😄