German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

The Truck Is My Life
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Tinka:Nyitott😉
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Köszönöm/Köszönjük!😊
к.ιηтнуα.
Ha meg van türelmed megnyitod az editort és próbálkozol.
CB: Kis Lámpás Jimy
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Elõre is köszönöm.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

http://kismenyus.picturepush.com

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Mért van az hogy játszok ATS-EL és egy idõ után megálla játék mintha lefagyna????
//egy Primafrio festés jól állna neki szvsz.
Magyarosítást nézz a googlén keresztül.
Vagy könynedén lehet csinálni mappot?
Jahh és valaki segít nekem hogy, hogyan lehet csinálni mappot én csak addig jutottam el hogy "chatba" be írtam hogy edit azt be adta de onnan hogyan tovább???
Valami magyar izé nincs ahhoz??
Valak isegítsen. Help!
#41035: odabasz, úgy tûnik azért csak ki bírtál állni a lambi elõl a ZIL-el xD
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
PrintScr...
Hogy lehet képeket csinálni ats-be???
Elõre is köszönöm!!!
King Of The Road SCANIA 124L420
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Will:Gyönyörû,gondolom nem kicsi munka van benne.
Balaka:A map lejjebb be van linkelve.
http://kismenyus.picturepush.com