47495
German Truck Simulator
-
gabesz98 #42359 Megmondanád hogy az mi mert mos jelenkeztem föl ide -
#42358 csak skype-om van az is jó? -
#42357 nekem átküldenéd priviben??
gigamen : -
#42356 Nekem megvan, írd le pm-ben az msn címed, felveszlek, és elküldöm! :) -
#42355 Sziasztok!
Véletlenül nincs meg valakinek a Blum féle interior konvert leírása?
Megtaláltam itt a fórumon de már törölték a tárhelyről! -
SuSu1992 #42354 van ambíció -
gabesz98 #42353 Át tudnád adnia a volvot. -
gabesz98 #42352 Szia át tudnád adni a mant
. -
adam321 #42351 a germantrucksimulator.hu ról tölöttem le a magyar 1.04 es verziót... -
#42350 -
#42349 Szép estét mindenkinek!!!
Gondoltam hozok néhány képet a megváltozott belsőről.... Matokat is javítottam saját belátásom szerint. Íme:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Szép gépek fiúk!!! -
SuSu1992 #42348 hát ha netán valami oknál fogva nem lenne eredeti a játék, hanem teszem azt letöltötted valahonnan az internetről, akkor próbálj meg másikat letölteni, vagy vga drájver frissítés vagy valami hasonlót ajánlanék, ha akkor sem jó, ne csüggedj vannak mások is ezzel így -
lusti12 #42347 Jó éjt mindenki!
Szép gépek: -
adam321 #42346 Helo! Nem a játékkal hanem a gépemmel van a gond, csak pontosan nem tudom h mi is lehet az oka. A gépigény megvan hozzá...és mégis vmi problem van! Amikor belépek a játékba a kép ugrál, a game akadozik és ilyenkor legtöbbször újra kell indítani... Aki tudja h mi lehet a baj annak nagyon megköszönném! A válaszokat szívesen várom!!! -
#42345 -
#42344 Alakul... ;) -
SuSu1992 #42343 szerintem ha egy fehér képet belinkelnének ide, arra is 1000 írnák, hogy hű, de jó, aztamindenit, gyönyörű:DDDDDDDDDDD -
#42342 Kezdem unni hogy a szarabbnál szarabb gépeiddel jössz ide. :D Brutálisan gyönyörűűűűű! :D -
#42341 Ez is nagyon jónak ígérkezik! -
#42340 jujj de jó , nagyon szép -
#42339 Hát igen. Azért jó lett volna tudni hogy hogyan is kezdjen hozzá az ember "lánya".
Melyik file-t kell importálni milyen könyvtár szerkezet stb...
Én ezekre lettem volna kíváncsi, nem pont a zmod-on belüli szerkesztésre persze ez nem azt jelenti hogy profi zmod-os lennék hanem az alapok nagyjából már mennek pl mozgatás forgatás másolás uv map.Örök hála a tanítóimnak! -
#42338 -
danyr #42337 Beta...
-
#42336 Nem azt mondtad, hogy elmész ?? -
karesz99 #42335 ez igaz. de viszont ha már milliószor megnézték és nem találtak semmit,és megkérdik hogy honnan lehet ezt a vmit letölteni senki nem ír.ez miért van? MI is olyan emberek vagyunk mint ti. igaz hogy ti többet tudtok a gts-től mint az ujjak. de épp ezért kérdeznek a töbet tudóktó. mert ők még nem ismerik a gts-t.úgyhogy szerintem jobb lenne ha egymást segítenénk, minthogy egymást hátráltatjuk. szerintem mindenkinek ehhez kéne tartania magát. (köszönöm ha elolvastad) -
SuSu1992 #42334 itt ez úgy menne, hogy először körbenézek, utána kérdezek, de mivel az új felhasználókat semmibe veszik így újra körbenézek neten és vagy szerencsém van vagy nem:D az élet ilyen, nem lehet mindig másra hagyatkozni -
rarma #42333 Mire csörögsz papírzacskó / luspaydavid /, itt az élő példa Norbee46-tól , kérte a fórumon hogy tudna e valaki interior szerkesztésben segíteni neki valaki , és tessék,senki .És a válasza, mi volt Norbee46-nak , hogy ő sem talált olyan videót, ennyi. Nem arra céloztam előző és mostani levelemben is, hogy mindenben segítsenek a másiknak, csak úgymond ha valaki ír , semmibe se veszik a fórumon, ha meg megkéri a fórumot mégeszer , akkor még nekik áll feljebb hogy mit kébzelnek és még a levélíró lesz a hibás érte.
Csak azt nem értem, akkor minek ez a fórum? ezt magyarázd már el nekem . Ami pedig Tinka 123 illeti nem vagyok a barátod , honnan vetted ezt ? talán megittuk a pertut ?, nekem be ne magyarázza hogy sose kért segítséget , és hogy magától kereset meg mindent . Minek kéne vissza olvasni
az oldalakat , mivel csak azokról szól az oldal, hogy ki miyen kamiont tett fel képen , és azt dicsérik agyba főbe. Miért ?Te talán Tinka123 tudsz valamit amit mi többiek nem . -
Tsaba01 #42332 Jesszus, mi megy itt?? DD???? -
#42331 Szép munka! -
#42330 Én probáltam keresni de interior-ról nem találtam vidit. -
#42329 "ide figyu te karesz99. a haveromaz lehet hagyni jó!!!!"
Mellesleg pont a Tinka az a kötekedős fajta aki minden kibe beleköt mi mi ? :D Nézzetek szét a topicban, Google, vagy a YouTube-n is találni ne egy videót amin elindulhattok, ne mástól várjátok el hogy a szádba rágja. -
karesz99 #42328 ide figyu te tinka 123. a haveromaz lehet hagyni jó!!!!!!!!!! és engem is. te kis.... -
#42327 Ez körülbelül(az oltogatós cucc) mióta az ETS, és GTS topic fennáll azóta ígyvan...Még a moderátor urak sem mindig tudnak rendet tenni, nem, hogy egy sima felhasználó, aki szinte a legfrissebb regisztrációkkal van(nak)...Énsem 2 nap alatt tanultam meg mindent, viszont segitséget egyszer sem kaptam, kerestem, és láss csodát találtam, csak visszakéne mindenkinek olvasni barátom:)...Ha meg nincs rá ideje, akkor ne is játszon mert bizonyára arra sem lesz:) -
#42326 Sziasztok!
Interior szerkesztésben tud vki segíteni? -
#42325 ZModeler topikban találsz segítséget! -
SuSu1992 #42324
-
rarma #42323 Vegyetek már vissza magatókból egy kicsit , nem kell nagyképűsködni gyökerek !!!
Tisztelett a kivételnek !!!
Egyre több olyan választ látok a fórumon mostanában, ahol csak a letolás, lenézés stb.. megy válaszként.
Látom sok tisztelett tudó ember van itt az oldalon aki sokat gondol magáról, de ugyan olyan átlag ember mint a többi semmivel sem több,csak saját magát égeti le ezzel a viselkedéssel, ahelyett hogyha már létre jött ez az oldal , akkor tartsuk is már magunkat ahhoz hogy segítünk újonnan Gts-el játszó embereknek.
Úgy tudom hogy egy ilyen oldal azért van létrehozva hogyha valakinek segítségre lenne szűksége , egy pici segítség nyújtással, egy jó pontot is szerzünk magunknak .
És az is lehet hogy legközelebb ő tudd valamiben segíteni a közeljövőben . -
SuSu1992 #42322
keress magadnak szépen...
#42321: te meg ha egészen véletlen a road.sii fájlt keresed, akkor megkeresed a játék főkönyvtárát, megnyitod a base.scs-t, megnyitod a def mappát utána meg a world mappát és abban lesz a road.sii -
karesz99 #42321 vlaki megmondaná hogy hol van az a road sirr? -
#42320 hello valaki azt a Renault magnumot belinkelné valaki??????