47495
German Truck Simulator
-
#43137 Nem tudom hallott valaki mario legújabb térképéről ami a 9.2-es verzió, ehhez készítettem el a városnevek magyarra fordítását az orosz helyett. A mód maga letölthető innen. Az általam készített "magyarítás" meg innen lesz elérhető amint feltölti. -
Tsaba01 #43136 rendben. -
sipi80 #43135 rendben, ha nem gond felveszlek skypra. kereslek holnap és nagyon köszi -
Tsaba01 #43134 hnap segítek, ha lesz időm. -
sipi80 #43133 és tudsz segiteni benne h mit tegyek vele. mert uj vagyok még a skinezésben. 1et msikerült megcsinálnom de ez most valahogy nem akar menni -
Tsaba01 #43132 hm, talán rosszúl mappoltad? Az is lehet. -
sipi80 #43131 Segitenétek megoldani a problémám?, eltünt a WABERER'S felirat a skinezésemböl.A régi dafon müködik az ujon pedig csak a szin változik meg. Mi lehet a hiba? -
Suba1993 #43128 Köszi :) -
sipi80 #43126 Valaki segitene megoldani a problémámat? kimerült az ötlettáram h mi lehet a hiba.Eltünt a Waberer's felirat... -
#43124 Nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni! :-) -
sipi80 #43123 Mostmár csak annyi problémám van hogy a Wabi fölirat nem akar megjelenni a helyén. Ez mitöl lehet? Skin megcsinálva és bemásolva
[IMG][/IMG]
-
sipi80 #43122 Bocsika, sikerült elinditani, mostmár jöhet a skinezés.Köszönöm
Majd rakok képet a szerelvényröl... -
sipi80 #43121 Nem értem, leszedtem és mégis hibás a csomagolt fájl. -
#43120 nagyon fasza
gigamen:
lusti: -
#43119 Na figyu, találtam egy kisebb fülkést is, próbáld ki, remélem működik, és meg is felel majd!
DAF XF 105 SC -
sipi80 #43118 http://www.megaupload.com/?d=L7F3C9RK
Ez a link csak 10% ig tölt le asztán megáll... -
sipi80 #43117 A sonder edison az megy de am 1 daf xf lenne az igazi de nem a pápaszemes hanem a kisseb fülkés.
-
sipi80 #43116 Rendben.Köszönöm még 1x a segitséged. ;) -
#43115 Nincs mit, ha véletlen nem működne, szólj, és keresünk valamit! -
sipi80 #43114 Köszönöm a segitséged, rem müködni fog :) -
sipi80 #43113 [IMG]http://[/IMG]
Válto szerviz... -
#43112 Szia!
Ezt próbáltad már?
Link: http://uploaded.to/file/zcctsh
Vagy ezt: http://www.megaupload.com/?d=L7F3C9RK
Remélem tudtam segíteni.... -
ben2004 #43111 Jó. Bocsi mindenkinek! De akkor segítsetek! -
sipi80 #43110 Sziasztok.valaki tudna nekem adni 1 linket uj szériás dafrol ami müködik 1.32 alatt.köszönöm -
#43109 bocs az első rossz kép itt van a másik
-
#43108 indulás vissza Hamburgba
tankolás és irány tovább
Hamburg határán
megérkezett a traktor szállítmány
-
Whiskys16 #43107 Köszi! -
Tsaba01 #43106 Kiegészítőket fentebb található lenyíló részben találsz.
Sokan egyedi szerelvényeket alakítanak ki és azzal mennek. Arra, hogy ugyanazt a pótot húzzák mindig, a fuvarokat írkálják át, tehát a pótjukhoz rendelik a fuvarok nagy részét. -
#43105 Látom a tiéd Perwollal van mosva, ellentétben az előtted álló kollégával!
Viccet félretéve, szép szerelvény -
Whiskys16 #43104 Légyszi valaki reagáljon arra amit írtam, látom sokan vagytok fent. Köszi -
lusti12 #43103 Hello!
Lengyelországban.
-
#43102 Ha rajtam múlik nem fog bekövetkezni, mivel Zmod tudásom elenyésző, de köszönöm a dicséretet -
Tsaba01 #43101 hm, szép. Egy két extrát elbírna így karácsonyhoz közeledve :) -
#43100 -
Máté97 #43099 Senki sem kötött beléd..Változtathatnál tényleg a stílusodon,mert nem nagyon szeretik az ilyen nagyképű kezdőket!Majd ha letettél valamit az asztalra akkor lehetsz nagyképű,de addig nem,mert nem leszel hosszú életű a fórumon.
Csak jó tanács,volt mielőtt félre értenéd. -
Tsaba01 #43095 Nemgond, csak tudod rühellem azt, hogyha vki gondolkodás nélkül ugat, segíteni próbálna az ember, és akkor még kötöszködik. -
Whiskys16 #43090 Sziasztok Kamionostársaim!
Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal, olvasgatom is rendszeresen a fórumot, keresgélek jól működő modokat, mindenféle ami még érdekesebbé teheti a játékot. De hiába keresek, vannak kérdések amikre nem találtam válaszokat, lehet, hogy csak alaposabban kellett volna keresnem, de inkább megkérdezem:
Sokatoknál látom azt, hogy a nyerges mögött egyedi félpótok vannak, utólag berakott, szép utánfutók. Viszont feltűnt, hogy egyes emberek mindig ugyanazokkal a félpótkocsikkal rohangálnak, amit nem értek, hogyan csinálnak, hiszen (gondolom) ha beraksz egy egyedit, az akkor egy típusú pótot ír felül, nem az összeset.
Szóval meg lehet valahogy oldani hogy mindig ugyanazzal a szerelvénnyel mehessen az ember, vagy mindet felülírtátok a saját pótkocsival? (pl: láttam Wabis szerelvényt, vagy sokatok egy fehér-szürke ponyvással megy-mindig. Hogyan lehet ezt megoldani?
Másik: Jelenleg egy C osztályú Mercivel szállítgatok, terveztem egy B-s MAN-t venni. Nekem a régebbi típusú MAN TGA jobban tetszik, viszont letöltések között nem találtam olyat, ami tuning-mentes, vagy a linkje működött volna. Nincs véletlen valakinek egy ilyenje?
http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/112803294/MAN_TGA_18_510_XXL.jpg
a linken látható nyergesre gondoltam.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
#43089 úton
Nürnberg határán
cég kapujába
pihenés
-
#43088 napot topik!erre vmit tudtok ajánlani?:D
-
#43087 Kérhetnék linket Will javított Sprinteréről ?