47495
German Truck Simulator
-
sipi80 #43189 Békés, boldog karácsonyt minden kedves forum tagnak! -
#43188 new scania -
kiskamionos17 #43187 Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumozónak!:D
És ha már úgyis karácsony van nincs valakinek valamilyen jó scaniája amiben frankó interior és már nem használja? szívesen elfogadnánk szerintem többen is mert már annyira unalmasak amiket le lehet töltögetni...:D De ha nincs az sem baj. És még azt kérdezném melyik mapot ajánlanátok melyik a legfrankóbb? Válaszotokat előre is köszönöm!
Hali -
Máté97 #43186 Hali!
Betudnád linkelni a scania-t?
Minden fórumozónak békés,boldog karácsonyt! -
#43185 Boldog karit mindenkinek! -
#43184 -
Skramy #43183 Én ma már nem teszek-veszek.
Egész nap csak sokat eszek.
Jézuskával piálok,
Boldog Karácsonyt kívánok! -
ben2004 #43182 Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! -
tokike97 #43181 BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK:)
-
#43180 szép gépek
BOLDOG KARÁCSONYT!!!
rakodás
a határon az este , kivettem a 45-öst és gyorsan nyomtam haza
-
#43179 Hali! Valaki tud valamit a következő modról? Esetleg egy letöltési linket?
Winter mod v2 -
#43178 -
#43177 Bukócső és pálya gumi
Angyalkákon tanga bugyi
fék bal jobb három szemben árok
Boldog karácsonyt kívánok !! -
#43176 Köszi! De ami azt illeti, te sem panaszkodhatsz ezen a téren! :-) -
dnbboyyy #43175 értem és ilyen map modot meik oldalról lehet le szedni tudnál linkelni?? meg köszöném nagyon -
Tsaba01 #43174 Sztem egy komplett új térkép, vagy lehet ien kiegészítő mód. -
dnbboyyy #43173 láttam a #43103 hozzá szólásba h lengyelországba jár akkor csak van mod map és azt nem tom honna kell letölteni meg betenni így vágesz?:DD -
Tsaba01 #43172 Ajaj, ezt fogalmazd újra. -
dnbboyyy #43171 sziasztok
abban tudnátok segíteni map modot betenni h tudjak többi országba járni mert nem nagyon vágom h kéne betenni köszi:)) -
Tsaba01 #43170 szép! -
#43169 Szép estét mindenkinek!
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
ben2004 #43168 Nagyon Szépen Köszönöm! És bocsi a balhékért! -
#43167 Skinezés
"Nah mivel sokan kérdeztétek hogy hogy kell skinezni ezért most leírom. Én úgy szoktam hogy fogom az scs-fájlokat és tc-vel kibontom. Ha ez megvan elindítom a dxtbmp-t és ott fent rámész hogy file open és megkeresed a kamion azon dds fájlát amit szeretnél módosítani( ha mondjuk a kamion szinét szeretnéd módosítani az álltalába a bodypaint.dds-be van szal azt kell emgnyitni és így tovább és így tovább) nah és megnyitottad az opennel azt a dds-t amit szeretnél módosítani és fent odamész a menüsorba hogy image és ott hogy send to editor ilyenkor jóesetbe a paintbe megjelenek az amit szerkeszteni akarsz aztán ha megcsináltad paintbe mented (más szerkesztőkkel ugyanez az eljárás) és utána dxt-be szintén image és reload after edit aztán behozza a dxt amit szerkesztettél és dxt-be is elmented file sva aztán ha ezzel kész vagy fogod bemész abba a mappába amibe van a szerkesztett dds és megfogod és bemásolod a megfelelő helyre az eredeti scs-fájlba(szal ha mondjuk a vehicle\truck ba van a dds akkor fogod megnyitod (én winrart használok) és ott megkeresed a megfelelő helyet és oda ctrl+v ) FONTOS HOGY A TÖMÖRÍTÉSI ELJÁRÁST NORMÁLRÓL ÁLLÍTSD ÁT RAKTÁROZRA A WINRARBA MERT HA NEM AKKOR NEM FOGJA FELISMERNI"
U.I:Nem a saját írásom! -
ben2004 #43166 Értem Köszi? Megtudod nekem mondani hogy hogy kell skinezni kamiont, rendszámot? -
#43165 Modellezés során valoszinüleg nyitott állapotba tudja forgatni.Nincs olyan modell amelyiken nyitható lenne az ajtó. -
ben2004 #43164 De hogy kell kinyitni? -
#43163 Nem lehet kinyitni őket.Így van modellezve, hogy nyitva hagyta. -
ben2004 #43162 Szia! Hogy lehet kinyitni az ajtaját a kamionnak? -
#43161 sry hogy 2 hszbe írom:D
Én azért ma kívántam mert holnap megyek apummal ki hollandiába:(
szóval,nekem a karácsony kint lesz hollandba Nijmegen-be:S -
#43160 xDD -
sipi80 #43159 Rendben.Köszi -
Tsaba01 #43158 Még dolgom van, amint végzek megyek és megnézem. -
#43157 25-én van Karácsony idióta, de azért köszi :) -
#43156 BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK:)
ÉS MINDENKINEK GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK:) -
sipi80 #43155 hello.várlak h megoldjuk a problémám. köszi -
#43151 -
lusti12 #43146 Hello!
Hazafele.
Kipakolok.
#43105:Hát igen:DTettem már rá koszt,csak paint-el elég rosszul nézett ki. -
Gyurma77 #43144 Üdv. mindenkinek!
Most már a link működik, a modot le tudtam tölteni, de én nem próbáltam ki. -
Gyurma77 #43143 Ákos25! SzállÍtási idő meghosszabbítása mód -
#43139 A "magyarítás" javított változata letölthető innen.