47495
German Truck Simulator
  • Öreg Harcos
    Ákos gyönyörű mint mindig
  • akos25
    Szép estét mindenkinek!
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • bakter985
    mihánt tudsz.akár kesdés után is.elegem van abból hogy leszedek egy trailer packot és fuvart kell írni,és a leírásban lévő dolgok,pedig nem épp helyesek.
  • Whiskys16
    utolsó kérdezőnek: énis kíváncsi lennék rá, meg hogy mikortól lehet v vmi ilyesmi...részletek
  • bakter985
    valaki tudegy videot arról hogy kell pótokat berakni,amelyekhez fuvart is kell írni?please!!!!!!!!!
  • Máté97
    A kép direkt linkjét másold be a "Kép Beszúrása" menüpontba.
  • tomi151996
    ki vállal mód alakítást az írjon privátba
  • bakter985
    egy kérdés.
    ha azt írja egy pót txt fájljában hogy a saját mód/def/cargo fájlba kell tenni egy részt akkor azt hova kell ha nincs?
  • Skramy
  • Tsaba01
    kép URL (direct) linkjét másolod, itt meg kép beszúrása opció, beteszed a linket.
  • Pubes
    vagy ird át a mentéset. pénz idő tapasztalat kb save/ game sii-t átnevezet doc ra használsz egy kis total commandert vagy word -öt. visszaírod sii. re és olyan 100% mentést csinálsz amilyet akarsz.
    de minek is (kamionok végett) 10-15 fuvaron belül úgyis vállalkozó tudsz lenni
    ennek sosincs vége.

de szerintem is inkább vidd végig:)
  • bazso95
    Szerintem inkább vidd végig :D
  • Zsolteen
    Hello valaki küldene nekem egy 100%-os mentést?? előre is köszi!!!
  • gigamen

Lusti - cserés lett a Scania?
  • lusti12
    Hello!
    Máról egy kép.
  • Skypack
    Olasz határnál

• Skypack
    Ja nézegettem, a trailer pack-om volt a hibás az abban lévő daf definition fájlokat kellet átírni hogy működjön a packal együtt a kamion :)
  • SuSu1992
    nagyon jó lépés az önállóság, a logfájl általában leírja az összes hibáját a játéknak, ha lefagy, ha kilép a játék egy új letöltött kamion miatt, valószínűleg át kell írni a definition fájlját..
  • Skypack
    Sikerült megoldani a problémát, kiszedtem minden módot beraktam így az összes daf kamion működik aztán szépen egyesével pakolgattam be a módjaimat hogy megtudjam melyik nem tetszik neki :)
  • Tsaba01
    szép lett!
  • Scania R580

• kutizsolt

sipi80:
  • sipi80
    Elkészült a vas... Köszönet érte Tsaba01 cimborának!!!

[IMG][/IMG]
  • sipi80
    valaki tudna segiteni mit tegyek ha beraktam 1 potkocsit átszkineztem és nem jelenik meg, nem dob ki a játék meg semmi csak a pot nincsen sehol???
    Elöre is köszi a válaszokat
  • Skypack
    driveable_vehicle_data: vehicle.daf.xf.b
  • Tsaba01
    a kamion driveable vehicle databa mit ír?
  • Skypack
    A kamion DAF XF B class-hoz van irva és a játékban is ezt vezetem, csak éppen a textúra marad a gyári és nem cseréli le hiába van bent a mod mappába a módnak az scs fájla
  • Tsaba01
    Akkor vmit rosszúl írtál, v vmi nincs bent normálisan. Amikor indítod a mentést akkor a te kamionodnak kéne bent lennie.
  • Skypack
    Köszönöm a segítséged, de sajna így is a gyári modell van többel is próbáltam, de nem cseréli le csak tudnám miért...
  • Tsaba01
    Csinálj mentést, majd TC ben megkeresed a dokumentumok->save->mentésed nevű mappát, benne a game.sii -t F4 el megnyitod.
    Megkeresed a pernament_vehicle_data részt, és oda beírod a te kamionod nevét. (Pl: vehicle.scania.rcab.b)

Ha nem tudod mit kell beírnod a pernament_vehicle rész után, akkor TC ben belemész a kamionod .scs fájlába, vehicle->truck-> definition->vmi.sii (F4 el megnyitás).
    A driveable_vehicle_data után lévő részt másolod, és azt kell betenned a pernament_vehicle_data rész után. Utánna a játékba meg indítod a mentésed, és ott lesz a kamionod.
    Nem tudom, hogy jól írtam e a pernament_vehicle_data -t
  • gigamen
    Lehet nem DAF-ot cserél le, hanem más márka helyére teszi be, bár ennek kisebb a lehetősége.
  • Skypack
    Nincs.
  • ben2004
    Neked a open carrer benne van?
  • Skypack
    Az lenne a problémám, hogy akármilyen daf kamiont töltök le egyik se cseréli le a gyárit, már legalább 20-at próbáltam és egyik se csinált semmit, valaki nem tudja mi lehet a gond ?
  • ben2004
    Szia! Hogy lehet behúzni a függönyt? Neked is Boldog Karácsonyt!
  • vajo
    Boldog Karit.
  • dnbboyyy
    Boldog karácsonyt mindenkinek:)))
  • kalee

• sipi80
    Valaki megoldást hogy miért dob ki a HU map Wiennél 1.32-n?
  • Skypack
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek !