German Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megnézem mit tehetek.1ébként igy is szép a szerelvényed.
Dokumentumok\German Truck Simulator\mod (ha nincs, csinálsz egy ilyen mappát)
CB: Kis Lámpás Jimy
Hellósztok!!Van egy problémám:/ megvettem az eredeti játékot kb fél éve és most meg nem találom:/Megpróbáltam letölteni a játékot netrõl sikerült is csak egy baj van,hogy nincs benne mod mappa:Szerintetek miért nincs?Aki tud segíteni legyen szíves írjon privátba elõre is köszönöm Hellósztok!
Ja, ja. Egy kissé elírtam.😊 Bocsi. Legalább ejteni fan-nak ejtjük. 😊
Köszi ! Én se vagyok nagyon oda az olyanokért ezért is választottam ezt. 😊
Te a Fan szóra gondoltál nem ? Fun-t írtál 😄
Te a Fan szóra gondoltál nem ? Fun-t írtál 😄
The Truck Is My Life
Hali!
Szép gép!
Sárgában még Wabis is lehetne.😊
Üdv.
Szép gép!
Sárgában még Wabis is lehetne.😊
Üdv.
Hali!
Nem vagyok Scania fun, de tetszik a szerelvény a maga hétköznapiasságával. Nem vagyok oda az agyoncicázott kamionokért. -Bár van egy cimbim aki egy Topline R-I-es Scan-nal dolgozik egy svéd hûtõs cégnek és a verdája minden szempontból fullos, de az utakon pont ebbõl látok a legkevesebbet. Gratula a géphez! Üdv.
Nem vagyok Scania fun, de tetszik a szerelvény a maga hétköznapiasságával. Nem vagyok oda az agyoncicázott kamionokért. -Bár van egy cimbim aki egy Topline R-I-es Scan-nal dolgozik egy svéd hûtõs cégnek és a verdája minden szempontból fullos, de az utakon pont ebbõl látok a legkevesebbet. Gratula a géphez! Üdv.
dxt.bmp vel próbálkozz sztem
sipi80,te nem tudnál erre a daf ra wabis skint???
ááá csak szenvedek.erre a daf ra kellene egy wabis skin,csak nem vágom a zmod-t.igy naturba próbáltam skinezni paintbe,csak össze vissza tükröz mindent<#falbav>#falbav>.sajna ez most ilyen 1elõre<#rolleyes>#rolleyes>
ugylátom alakulsz 😄
Ember, ilyen korrekt segítséget...egy óráig röhögtem, nagyon jól tolod 😊))))
"...csinálsz amit akarsz"
"...csinálsz amit akarsz"
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
mára enyyi,úgyhogy pihi <#nevetes1>#nevetes1>

Letöltesz egy kamiont. Vegyük ezt a Scania-t
Megnyitod a(z) Scania G380LA4x2NHA Griffin Space.scs fájlt (WinRar) Majd -> Vehicle/truck/definiton/scania_rcab_b.ssi fájlt és kihúzod pl, asztalra.
Utána C:/ProgramFiles/GermanTruckSimualtor/Base.scs-t nyitod meg ugye bár szintén WinRar-al. Azon belül pedig:
base.scs\\vehicle\truck\definition\scania_rcab_a.ssi ezt is asztalra húzod ki !
Megnyitod mind a kettõt és át másolod a Base-ból kihúzottra a következõket a kamionodéból.
Modell:
Collision:
f_wheel...
r_wheel..
át írtad utána kitörlöd a Exitor és a Wiper sort majd elmented vagy felül írod csinálsz amit akarsz és WinRar-al "Raktározással a kamionodéra kicseréled.
Megnyitod a(z) Scania G380LA4x2NHA Griffin Space.scs fájlt (WinRar) Majd -> Vehicle/truck/definiton/scania_rcab_b.ssi fájlt és kihúzod pl, asztalra.
Utána C:/ProgramFiles/GermanTruckSimualtor/Base.scs-t nyitod meg ugye bár szintén WinRar-al. Azon belül pedig:
base.scs\\vehicle\truck\definition\scania_rcab_a.ssi ezt is asztalra húzod ki !
Megnyitod mind a kettõt és át másolod a Base-ból kihúzottra a következõket a kamionodéból.
Modell:
Collision:
f_wheel...
r_wheel..
át írtad utána kitörlöd a Exitor és a Wiper sort majd elmented vagy felül írod csinálsz amit akarsz és WinRar-al "Raktározással a kamionodéra kicseréled.
The Truck Is My Life
de pontosan mit is kell atirni ??? mert azt ami fen van a bannerba azt kell irjam a kamionok áthejezésénél ?
segítsetek mar!!
segítsetek mar!!
V-Power Shell
És Definition-t hogyan kell átirni h müködjön bármelyik verzion.Wabis kamionnak szeretném átirni, de ilyet még nem csináltam. megköszöném ha segitenél elmagyarázni.Köszönöm
újra a reno-val
luspy,gigamen,lusti:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
luspy neked melyik patchel megy a scania?
luspy,gigamen,lusti:<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
luspy neked melyik patchel megy a scania?
V-Power Shell
Proba úton Edy-nél...
[/url][/img]
[/url][/img]
sziasztok.leszedtem 1 fain skin pakott smiths potkocsihoz.mit kell vele tennem h átvarázsolya a potkocsi szinét? köszönöm
Jó éjt mindenki!<#wave>#wave>
Atikah:Nagyonszép<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Atikah:Nagyonszép<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://kismenyus.picturepush.com
letöltöd és kicsomagolod és bemásolod ami benne van , csak a képet , és szövegdokumentumot nem
V-Power Shell
Sziasztok! egy kis segítségre lenne szükségem. valaki segítene nekem abban, hogy hogyan tudok pályát/térképet berakni a játékba, régen ment, de kijöttem a gyakorlatból. elõre is köszönöm!
Hali!!! Ez melyik map????
Eszt pedig a valoság kedvéért... 😄
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]