47495
German Truck Simulator
-
DIESEL DOG #6079 -
#6078 lehet hogy csinálok egy uj Seriás és egy normál R620 keveréket.. -
#6077 Először is köszönöm a bizalmat!
Remélem nem lesznek komoly problémák, és egy normális közösséget tudunk alkotni! :)
Viszont probléma esetén azonnali bevezetése kerül a topik BAN, és aki a 2. figyelmeztetést is semmibe veszi az 1, 2, vagy 3 hét kitiltást kap ajándékba. -
adam512 #6076 ETS-ből a Polski Mapot meg más mapokat hogyan lehetne átrakni GTS-be?
Ha valaki tudja az írjon legyen szíves, köszönöm. -
#6075 Grat RS-nek! -
#6074 addig is szabad időmbe amig dolgozok a Scania-n addig is kell melozni..
-
#6073 igenigenigenigen!!!!rösö!!! -
#6072 Üdv!
A házigazda-választás befejeződött, a topik új házigazdája RS (Ámokfutó) lesz. Ezennel hivatalosan is lemondok a posztomról, hogy átadhassam neki. Gratulálok a győzelméhez és sok sikert kívánok a topik vezetéséhez!
A házigazdai posztról való távozásom okait korábban leírtam, ezzel nem szaporítom a szót. Jó volt házigazdának lenni, köszönöm nektek, hogy pár hónapja engem választottatok. Ettől függetlenül továbbra is itt maradok, de csak mint átlagos fórumozó. -
Hosszas #6071 Na jóvan akkor... Akkor nem tudom be fogni dolgozni a régi kamiont -
#6070 maga a scania szép...csak az elején a hűtőrács az ami nagyon ocsmány
(az alján nagy a rés a 2 műenyag között)
én is új scania-val járnék ha lenne szép hűtőrácsom de mivel nincsen most inkább csinálok 1 régebbit...
valszeg R 580-ast de lehet h 620ast :D -
#6069 ezt hogy érted?
nem azt montam készen van... -
#6068 ez szerintem is nagyon ocsmány...már sokan leírták a topicban de pár embnernek úgy látszik h tetszik :D -
zséé1022 #6067 valaki nem tudja hogy a potomon mitől lehet a világítás ilyen fehér rácsos és nem látni normálisan?? -
#6066 A hűtőmaszk nagyon nem jó. -
#6065 A régi kamion helyén van az új kamion:d.. -
Hosszas #6064 Vettem egy új kamiont a játékban s régi eltünt, pedig azelöt vettem egy garázst is h a régi kamionom rakjam oda, de egyszerüen eltünt amikor meg vettem a vadi új kamiont. Vagy csak beleszámolta az új kamion árába?? Valaki valamit tudna segiteni ebben az ügyben?? -
#6063 hy...
megérkezet az uj gép,javitom a hibáit , még van vele elág munka de legalább ben van a gémbe...a Konvertálásért nagy nagy köszönet Blum-nak
-
Blum #6062 Keréknek zárva van a PMG-je. Lemappolnám én faszára,de így megba**hatom :D -
vajo #6061 de ez nem az igazi XD vagy akkor csinálj neki szép felni textúrát. -
Tsaba01 #6060 akkor sry, de még nem tudok segíteni. -
zséé1022 #6059 az a baj hogy használom és ugyis
-
#6058 igen,ez.Köszi! -
Blum #6057 háttehülyevagy :D:D
Az igazin is (majdnem) ilyen van. -
vajo #6056 a kerék az kula! cseréld ki! :D -
#6055 Winter_Truck_Simulator_v1.0_by_Goth valaki a kodját nem tudja? -
#6054 Az Off Topicba kérdezd az ilyeneket. -
#6053 Ez az?
LETÖLTÉS -
Buszosman #6052 Sziasztok szeretném megkérdez8ni hogy nektek honnan van meg a GTS mert sehol se találom!!És már nagyon akarok vele játszani!!!LÉgyszi segitsetek! Előri is köszi. -
#6051 Pár napja linkeltetek egy man tgx xlx-t amit Danz kreált,kaphatnék rolla 1 linket? sehol nem találom,köszi! -
Tsaba01 #6050 használd a Samson féle flare packot. -
zséé1022 #6049 senki nem sgítene?? -
#6048 Nagyon szép gép lett!
-
#6047 Hello! -
papplaci18 #6046 ÜDV.
VALAKI SEGÍTSEN ABBAN HOGY HOGYAMN TUDOM A KAMION KÜLSEJÉTB MEGVÁLTOZTATNI + FELNIT CSERÉLNI!!!!!???
MEG HOGY EHEZ MI KELL HOZZÁ ÉS HONNAN TUDOM LETÖLTENI?!
-
mester07 #6045 ÜDV.
Ennyire nem jön be az interior?!Ha tudnátok ajánlani egy jobbat megköszönöm!! -
#6044 Írj újra lehet nem figyeltem vagy nem tudom. -
#6043 wow,nagyon karaj! -
Blum #6042 Köszi srácok! ^^ -
#6041 Te meg nem valaszolsz a privat uzenetedre!? :( -
zséé1022 #6040 segítsetek mitöl lett ilyen fehér hálos a poton a lámpák?