Megnyílt a használt MP3-as fájlok piaca

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"használati feltételek között van egy olyan rész, amelynek értelmében a felhasználó késõbb köteles törölni a merevlemezérõl a feltöltött dalokat."
Ez a legszánalmasabb bullshit.
Ha ez amcsiba életképes lesz akkor becsomagolt sz*rt is el lehet adni.
Ez már vicc kategeria. De sajnos hülye amcsik ezt komolyan gondolják.
Hát ez tényleg szánalmas probálkozás. <#gunyos1>
Griphons
Ha egyszer letöltöttem, akkor már használt? vagy ha 1szer meghallgattam? vagy ki tudja hányan hallgatták elõttem ugyanazt az mp3-at? ajjaj, fertõzésveszélye is van, ha ugyanazt meghallgatom, amit kitudjahányan elõttem?
"Két végtelen dolog létezik, az univerzum, és az emberi ostobaság. Az elõbbiben nem vagyok biztos..."

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Hihetetlen, mire képesek az emberek, hogy minél több pénzt lenyúlhassanak...<#falbav>
omg.. S ki fogja mégis ellenõrizni, h nem lapul e még az a bizonyos fájl egyik példánya az ipodom merevlemzén? :D Amugy tiszta haszon. Elacc mindent. 4000 számnál még 0.25-el számolva is 1000 dollár és mindent sutyiba megtartod :D és szereztél 1000 dolcsit :P lol csak legyen vevõ ;)

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

pyrohun
"használt mp3", ez kb. olyan lehet, mint a légnemû szikla... vagy a rózsaszín elefánt.

a másik dolog meg: ki a franc fog fizetni egy veszteséges tömörítésû szar mp3-ért, amikor ingyen letölthetsz p2p alapon bármint...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

paleeca
Erre nagyon kíváncsi leszek. Lehet, nem is hallunk róla többet.

Üdv: Palee | Tartalomkezelõk, CMS rendszerek. http://cmsaward.hu

HöfEE
Recseg a szalag :D

Dark Angel 666
Mit jelent az hogy használt mp3as szám ? Azt hogy már széthallgatták? <#hehe>

Tulajdonképp ezt fájlcserének hívják, csak itt némi apróért adják tovább az mp3-as fájlt, nem pedig elcserélik másikra. Mellesleg az ötletgazda sápot húz belõle. Ami pedig a "vízjelet" illeti, ha rárakták, akkor le is lehet szedni.

MP3-ért én sem szívesen fizetnék, de mondjuk FLAC fájlokért szívesebben..

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

magus
elég abszurd ötlet, még mindig rosszul állnak a dologhoz, és nem tudnak rávenni, hogy ne letöltsem a drm mentes mp3-at

vajon kiki
<#banplz>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s