Megnyílt a használt MP3-as fájlok piaca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"használati feltételek között van egy olyan rész, amelynek értelmében a felhasználó késõbb köteles törölni a merevlemezérõl a feltöltött dalokat."
Ez a legszánalmasabb bullshit.
Ha ez amcsiba életképes lesz akkor becsomagolt sz*rt is el lehet adni.
Ez a legszánalmasabb bullshit.
Ha ez amcsiba életképes lesz akkor becsomagolt sz*rt is el lehet adni.
Ez már vicc kategeria. De sajnos hülye amcsik ezt komolyan gondolják.
Hát ez tényleg szánalmas probálkozás. <#gunyos1>#gunyos1>
Hát ez tényleg szánalmas probálkozás. <#gunyos1>#gunyos1>
Ha egyszer letöltöttem, akkor már használt? vagy ha 1szer meghallgattam? vagy ki tudja hányan hallgatták elõttem ugyanazt az mp3-at? ajjaj, fertõzésveszélye is van, ha ugyanazt meghallgatom, amit kitudjahányan elõttem?
"Két végtelen dolog létezik, az univerzum, és az emberi ostobaság. Az elõbbiben nem vagyok biztos..."
"Két végtelen dolog létezik, az univerzum, és az emberi ostobaság. Az elõbbiben nem vagyok biztos..."
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Hihetetlen, mire képesek az emberek, hogy minél több pénzt lenyúlhassanak...<#falbav>#falbav>
omg.. S ki fogja mégis ellenõrizni, h nem lapul e még az a bizonyos fájl egyik példánya az ipodom merevlemzén? 😄 Amugy tiszta haszon. Elacc mindent. 4000 számnál még 0.25-el számolva is 1000 dollár és mindent sutyiba megtartod 😄 és szereztél 1000 dolcsit 😛 lol csak legyen vevõ 😉
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
"használt mp3", ez kb. olyan lehet, mint a légnemû szikla... vagy a rózsaszín elefánt.
a másik dolog meg: ki a franc fog fizetni egy veszteséges tömörítésû szar mp3-ért, amikor ingyen letölthetsz p2p alapon bármint...
a másik dolog meg: ki a franc fog fizetni egy veszteséges tömörítésû szar mp3-ért, amikor ingyen letölthetsz p2p alapon bármint...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Erre nagyon kíváncsi leszek. Lehet, nem is hallunk róla többet.
Üdv: Palee | Tartalomkezelők, CMS rendszerek. http://cmsaward.hu
Tulajdonképp ezt fájlcserének hívják, csak itt némi apróért adják tovább az mp3-as fájlt, nem pedig elcserélik másikra. Mellesleg az ötletgazda sápot húz belõle. Ami pedig a "vízjelet" illeti, ha rárakták, akkor le is lehet szedni.
MP3-ért én sem szívesen fizetnék, de mondjuk FLAC fájlokért szívesebben..
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
elég abszurd ötlet, még mindig rosszul állnak a dologhoz, és nem tudnak rávenni, hogy ne letöltsem a drm mentes mp3-at