Elérhető a Chrome első végleges változata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nem is tudtam, kösz 😊
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ezt még küzdelemnek hívjuk??
IE is sucks!""
http://www.microsoft.com/windows/Internet-explorer/beta/default.aspx
Próbáld ki nekem bejött. Vista alatt van olyan gyors mint a chrome.
1: van egy bizonyos sorrend, füleket lehet drag&drop mozgatni
2: jobb egérgomb nyomva tartva + scroll - lapozza a fülek fejlécét egy jól átlátható listában
3: ha ráviszed egy fülre a kurzort megjelenik a miniatûrnézete a lapnak
4: a szerkesztés nem feltétlenül weblap szerkesztés, egy szóval sem említettem weblap szerkesztést csak szerkesztést, szerintem említésre se méltó, meg is lepõdtem rajta hogy vajon miért is hoztad fel, ha a saját bevallásod szerint _is_ átlagosnak minõsíthetõ dolog.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
és a tisztánlátás végett, nem kell menõzni azzal, hogy te értesz a weblapszerkesztéshez, nem vagy egyedül...
Amúgy igen, mondom, hogy 69 oldal egyszerre való böngészése átlagos. Amúgy nem csak "böngészem" azt a 69 oldalt, jóval több mint felét szerkesztem, moderálom ... stb. Operát már azért nem zárom be sose, hogy ne kelljen mindig 3-4 perceket várni minden indítás alkalmával hogy mindent betöltsön, a gép amúgyis mindig megy.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
iwiw mi, ha nem sima html? ja tényleg, van rajta javascript<#unalmas>#unalmas>
a legfrissebb operában ue a 20 youtube oldal 340mb-os mb memóriát, és 98%-os procihasználatot eredményezett

és láss csodát, úgy írom a hozzászólást, hogy közbe mennek a videók...

Gondolkodj már ember mielõtt flamelsz mert csak magadat égeted.
Nekem 62 ablakkal semmi baja nincs az Operának úgy hogy tálcán van a Sims2 / az összes kieg telepítve /, és fut egy rakat memóriarezidens program. Chrome kifagy 4 youtube videóra ha egyszerre kell töltenie mindet és már azokkal feleannyi memóriát foglal mint az Opera az 58 másikkal együtt!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Üdv: Palee | Tartalomkezelők, CMS rendszerek. http://cmsaward.hu
Üdv: Palee | Tartalomkezelők, CMS rendszerek. http://cmsaward.hu
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Ezt még küzdelemnek hívjuk?? <#nevetes2>#nevetes2>
IE is sucks!
sok millió közül mi az a kurvára fontos?
What about the forests?
Nekem millió funkció hiányzik belõle, amit már Operában megszoktam.
Hiába gyors, a sebesség nem minden.
Indítás után 10 ms és kék halál aztán restart <#falbav>#falbav>
Majd egy pár verziószámmal késõbb újra probálkozom....
Lényegtelen funkció, késõbb biztos lesz majd egy csomó szarság hozzá...
What about the forests?
Tehát mindenkinek szíve joga használni a Google Chrome-ot, de ne állítsunk már olyat ami finoman szólva se fedi a valóságot
Starcraft + Diablo III - esemve
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
jó gyors...semmi gondom vele...
What about the forests?
netezésre való, nem másra