50
-
krajcsovszkig #50 Szerintem meg mindkettőt. :D Már a béta is -
#49 szerintem pont fordítva -
jin #48 Az operát üti, de a rókához kevés. -
caprocorno #47 Komolyan nem értem, hogy akiknél nem működik, azoknál miért nem működik. Vagy valami egyéb prpbléma is van a gépükön, vagy nem is rossz a Chrome, csak szokásból fikázzák. Én a kezdet kezdetétől használom, kb fél napig volt furcsa, hamar megszoktam, hamar megszerettem, azóta is ezt használom, és el kell mondanom, egyszer nem fagyott. Egy gondom volt eddig, hogy a K&H internetbankjába nem tudok belépni vele. OTP-nél viszont simán műxik. Én szeretem a Chrome-ot.
-
#46 "2: jobb egérgomb nyomva tartva + scroll - lapozza a fülek fejlécét egy jól átlátható listában"
ezt nem is tudtam, kösz :) -
#45 minek töltsem le a 8as bétát amikor a 7est is csak windows update-re használom ? -
KasztnerTokman #44 ""Internet Explorer és a Firefox között dúló küzdelembe"
Ezt még küzdelemnek hívjuk??
IE is sucks!""
http://www.microsoft.com/windows/Internet-explorer/beta/default.aspx
Próbáld ki nekem bejött. Vista alatt van olyan gyors mint a chrome. -
#43 El lehet igazodni simán. Mivel mindennap használom,
1: van egy bizonyos sorrend, füleket lehet drag&drop mozgatni
2: jobb egérgomb nyomva tartva + scroll - lapozza a fülek fejlécét egy jól átlátható listában
3: ha ráviszed egy fülre a kurzort megjelenik a miniatűrnézete a lapnak
4: a szerkesztés nem feltétlenül weblap szerkesztés, egy szóval sem említettem weblap szerkesztést csak szerkesztést, szerintem említésre se méltó, meg is lepődtem rajta hogy vajon miért is hoztad fel, ha a saját bevallásod szerint _is_ átlagosnak minősíthető dolog. -
#42 nyilván a 69, gyakorlatilag egyforma fülön gond nélkül eligazodsz, de elhiszem...
és a tisztánlátás végett, nem kell menőzni azzal, hogy te értesz a weblapszerkesztéshez, nem vagy egyedül... -
#41 Ja, kérlek, ennyi erővel ha úgy vesszük minden HTML, mert mindenféle oldalt legyen bármilyen formátumban, szerveroldal feldolgozza, és neked a böngésződ HTML kimenetben jeleníti meg.
Amúgy igen, mondom, hogy 69 oldal egyszerre való böngészése átlagos. Amúgy nem csak "böngészem" azt a 69 oldalt, jóval több mint felét szerkesztem, moderálom ... stb. Operát már azért nem zárom be sose, hogy ne kelljen mindig 3-4 perceket várni minden indítás alkalmával hogy mindent betöltsön, a gép amúgyis mindig megy. -
#40 csak azt ne mond, hogy nálad a 69 oldal egyszerre böngészése átlagos...
iwiw mi, ha nem sima html? ja tényleg, van rajta javascript -
#39 Sima html?! Küldjek listát, vagy áruljam el hogy mikkel foglalkozok/foglalatoskodok, hogy minek nekem annyi oldal?! A legegyszerűbb oldal az ize.hu, az irc kliensről meg nem is beszélve mert Game Operator vagyok Ikariamnál /lásd: jobboldali link/. Megy mellette még 3 iwiw is aminek a kizárólag sima html-hez annyi köze van, mint Beethovennek a punk rockhoz. -
#38 azt azért vedd figyelembe, hogy te sima html oldalakat nyitottál meg, míg én flash tartalmasat, ami mind processzor, mind memóriahasználatot igen erőssen felhúzza
a legfrissebb operában ue a 20 youtube oldal 340mb-os mb memóriát, és 98%-os procihasználatot eredményezett -
#37 Azt elfelejtettem említeni hogy ez a 10-es opera alfája, ami állítólag nem javasolt mindennapos használatra mert _instabil_ és 3 napja nem zártam be. -
#36 Itt egy screenshot 69 megnyitott weboldallal, 230 MB memória foglaltsággal. Most akkor én nyertem vagy mivan? Jó, nálad működik, nálam nem igazán. De memóriát böszme sokat foglal így is, hogy nálad meg megy.
-
#35 csak a kedvedért, elindítottam 20 db youtubeos videót, mindegyik különböző, mindegyiket elindítottam
és láss csodát, úgy írom a hozzászólást, hogy közbe mennek a videók...
-
#34 Hát persze, ha egyik böngésző hibátlanul működik, a másik meg állandóan fagy, akkor a hiba a gépben van ...
Gondolkodj már ember mielőtt flamelsz mert csak magadat égeted.
Nekem 62 ablakkal semmi baja nincs az Operának úgy hogy tálcán van a Sims2 / az összes kieg telepítve /, és fut egy rakat memóriarezidens program. Chrome kifagy 4 youtube videóra ha egyszerre kell töltenie mindet és már azokkal feleannyi memóriát foglal mint az Opera az 58 másikkal együtt! -
#33 Ott nem a böngészővel van baj, inkább a gépedet bannold, mert nekem még egyszer se fagyott le. :D -
#32 Bannoltam is a Chrome-t, jutalma egy nagyon gyors uninstall lett. -
vmiki88 #31 -
#30 Csak a cikk kedvéért telepítettem fel. Alig használtam 1 percet, és ez idő alatt minimum 20x fagyott le. Szerintem ez semmivel nem lett stabilabb.
-
rohamkukac83 #29 Mert akkor váltottam legálisra.. :) -
#28 miért pakolod újra az xp-t te nagytudású mikor ott a Norton Ghost? -
#27 nem rossz.. -
Rexhawk #26 mouse gestune, adblock, helyesirásellenőrzés, minialkalmazások, levelező fiókok, böngészési folyamatok kezelése, ... -
LMNO #25 előbb tanulj meg angolul -
vmiki88 #24 "Internet Explorer és a Firefox között dúló küzdelembe"
Ezt még küzdelemnek hívjuk??
IE is sucks! -
#23 ja arra használom, hihehetetlen mi?
sok millió közül mi az a kurvára fontos? -
#22 Én saját véleményt írtam és NEKEM semmi nem hiányzik. Az, hogy neked igen, ahhoz nincs sok közöm... -
kukacS3K #21 ugyanmár mindenki itt fényezi a firefoxot amikor már nem azért de nekem a youtube videóknál összeomlik és 100 mega felett a letöltés félúton megáll -
balee66 #20 Hát igen, ez csak netezésre való, semmi másra.
Nekem millió funkció hiányzik belőle, amit már Operában megszoktam.
Hiába gyors, a sebesség nem minden. -
rohamkukac83 #19 Felraktam és vmi olyasmit láttam amit kb. 3 hónapja mielőtt újrapakoltam az xp-t.
Indítás után 10 ms és kék halál aztán restart
Majd egy pár verziószámmal később újra probálkozom.... -
Inquisitor #18 Inkább Opera 10 alfa, vagy tűzróka utolsó béta ... ha gyors, ha nem. -
#17 reklámblokkoló meg szintén van, BFilter, ingyenes, jobb mint adblock ff-ben -
#16 Akinek csak ellenőrzővel megy a helyesírás, az inkább az általános iskolai tanulmányait "böngéssze"...
Lényegtelen funkció, később biztos lesz majd egy csomó szarság hozzá... -
#15 Ezt te sem gondolhatod komolyan... Hol van pl egy kifejlett reklámblokkoló ami egy modern böngésző legalapvetőbb tartozéka... Hol van a magyar nyelvű helyesírás ellenőrző? + A beállításoknál is látszik mennyire funkcióhiányos és összecsapott. Persze Firefoxban sincs benne minden alapból, de az nem is lényeges... Kiterjesztésekkel számtalan kényelmi funkció elérhető.
Tehát mindenkinek szíve joga használni a Google Chrome-ot, de ne állítsunk már olyat ami finoman szólva se fedi a valóságot -
#14 Többet vártam tőle. Relatíve kevés a változás ahhoz képest, hogy hirtelen 1.0 lett. Plusz ígértek ugye ext rendszert is ha jól emlékszem. -
Drawain #13 Csak a 24bites PNG opacity animációját támogatná már végre... hihetetlen, hogy az első bétánál már jelezve volt és semmit nem csináltak vele, pedig ez egy olyan dolog ami igazán fontos lenne ma már... -
#12 Szerintem jó és valóban gyors, 1-2 óra net után nincs egyetlen funkció amit hiányolnék, illetve nincs semmi amit ne tudna a böngésző. -
Kaadi #11 amiota Firefox-ot hasznalok el is felejtettem, hogy az internet tele van reklamokkal. kellene erre is valami adblock plus kiegeszites, es akkor engem is megnyerne.