112
xbox 720,wii hd,ps4
    Sztem a wiihd-t senki se fogja alázni a mostani wii-t is veszik mint a cukrot!
  • zola2000
    Nem törölték, csak a sega el akarja altatni a konkurenciát hogy azok alig tuningolt ps3al, wiivel és x360al jöjjenek ki, aztán ők berobbannak a wii hdt és társait alázó teljesítményű dreamcast2vel, shenmue3al, stb ;-D
    Mondtam hogy ne kritizáljatok!!!!!!!!!!!!!
    És igenis szerintem valakit érdekelnek ezek a konzolok!
  • arty
    dreamcast2-t törölték, a gameboyból lesz asztali változat, a neve nagyon igéretes:

Gameboy HD
  • zola2000
    De most őszintén kit érdekelnek ilyen ps4 wii hd x720 szintű szarok a dreamcast2 mellett?
  • CsőKujts
    Humorérzék zéró, leülhetsz. Ebbe a topikba senki nem vesz komolyan semmit kivéve te magadat. Igenis vannak ilyen "hülye" emberek.
    nekem elöre elmondták az xboxnál a haverjaim mire számithatok
    kontroler itt:
    http://cache.gawker.com/assets/images/4/2005/12/pastedGraphic.jpg
    haha ezek a képek hozászolások nem semmik
  • DJS8
    :ASD:AS:DAS:D:ASD
  • DJS8
    ennek VHD(Very High Digital) kijelzője lesz :)
  • High end PC #60
    Haha, PS6 2021-ben és PLÉBOX 2018-ban?
    Nekem már most kiszivárogtatták a belső ismerőseim akik az IBM belső szabotársai, hogy mien PC-ket fognak gyártani addigra, már készek vannak a prototipusok is, PC WC lesz a neve, emberi ürülékkel üzemel majd áram helyett, így minden nap elég lesz és evvel a jövő technologiai meghajtással belecsinálni, és evvel az eddig még kiaknázatlan erőforrással olyan erős meghajtással üzemel, hogy elviszi majd a 967 magos procit és 67 magos videókártyát, aminek a hűtőkerekét szellentésvisszavezetéssel fognak majd megoldani, evvel is 30%-al javítva a hűtés hatásfokán.
    A Crysis 3 UltraBeszarás High-on is menni fog majd rajt állítólag.
    A kép is hivatalos a PC WC-ről, mert kint volt egy youtube-os videón is:
  • GP2100
    Ennek ugye full HD kijelzője van(lesz)?
  • DJS8
    Nintendo DS 8-at meg kihagytam (2019-es fejlesztés!!!):
  • DJS8
    PSP-7000 megjelenés 2015:
  • Aramir
    De ez nem sárgakazis :D Egy fokkal jobb azoknál, talán az SNES vagy Sega MegaDrive szintjét is megütik :D
  • schrank
    ezek a "sárgakazis" szarok már 20 éve vezetik az eladási ranglistát a piacokon !
  • schrank
    ez a fos meg már van a hazai hipermarketekbe is 10k

• schrank
    Hahahaha ez egy kenyérpiritó ez de nagy baromságXDXD
    Akkor elnézést kérek igazatok van csak kiprobáltam!
    Jéh már felülmultuk az 50 hsz-t et jó.
    De ha már baromságnak tartjuk akkor hogy lehet bezárni a topikot?
    Bár sztem eddig voltak vicces képek!
  • GP2100
    Van ismerősöm a Sony-nál, tőle kaptam infót a ps6-ról amit 2021-ben fognak kiadni. Ez még csak a prototípus, de nagyjából így fog kinézni(a tetején lehet majd berakni egyszerre akár 2, 120 rétegű, 890 Terrás hupilila-ray lemezt):
  • RAZOR27
    nem vagyok nagy sztárworszos, nyertél :D
  • LeWyTy
    Azé azt is vegyük számításba hogy ez az első topikja.
    Csak kipróbálta milyen nyitni egyet és csak gyorsan kitalált valami baromságot.
    Bár kb 50%-ban ez értelmes téma is lehet de mivel 2012-2014 még nem most lesz ezért felesleges a topik.
    És az igaz hogy egy hasonló helyzetű topikban jót tud mosolyogni az ember már az első pár Hsz-en.
  • Timbo
    padawan*
  • RAZOR27
    Talán ha nem nyitnál ilyen, most még korai és értelmetlen (szvsz) topikot...
    amúgy meg firefox3-ban már van helyesírás-ellenőrző... Use it padavan

Öcsém már mindenki engem kritizál!!!!!!!!!!!!!!!
    Kérlek ezt hagyátok abba és szép kép miez egy radiátor?
  • John Cena
    anyááás és újonan mennyieb kerül egyiylen?:O
  • HöfEE
    Nem hiszem, hogy alreg, azt fel lehetne ismerni. Ő itt csak szimplán fiatal és buta. Ennyi.
  • Norbi888
    sziasztok Én mrá nagyon várom ezt az új genrációt 2018ra aszt hallotam összeál az Sony meg a Xbox eggyüt csinálják meg az új PLAY-BOX (EJTSD: PLÉBOKSZ) 4875-ot. nem is tudom adig hogy alszok!!! it egy kis kedvcsinálónak: álitólag ez nem fog úgy melgedni mint a mostani jasperes bokszom

PLÉBOKSZ 4875:

Bencő: Nem csak a fogalmazással vannak gondjaid, de a helyesírásodon is lenne mit javítani.
  • Verseghy
    Újabb alreg hülye vicce. -.-
    Nem unalmas még ezzel poénkodni?
    Bár az is szánalmas, hogy ezt az emberek nem látják előre, amikor nyit valaki GTA 4 topicot és beleírja, hogy "honan lehet tölteni le a játékot?' valaki azt hiszi, hogy ez komoly...
    Vagy csak én vagyok túl naiv, hogy nincsenek ennyire hülye emberek?
    Ilyen topicba 1nél több hozzászólás nem kéne. Se a hülye alreg pöcs se a komolyan vevős gecirekiosztom...
    na mind1..
  • toysoldier
    rosszul gondolod.
  • theone91
    Ha már pofára esünk, húzzunk hasznot belőle, hmmm?... :D
    Tényleg akkor rakjunk fel fake képeket videokat és kész!
  • HöfEE
    CSÁSZ!
    Először is szeretnék gratulálni a topikhoz, a címéhez különösen. Másodszor pedig hadd boruljak térdre eme nyelvészeti remek előtt, amit az első kommentben láthattam!
  • arty
    akkor ne nyiss ilyen butaságoknak topikot ;)
    KÖszönöm Merlinw hogy támogatsz egy kicsit!
    És ne szekáljatok az életkoromal!
  • Timbo
    én tegnap nyomtam kicsit a 720-on a gears of war 5-t elég jó
  • schrank
    én a napokba próbáltam ki egy psp-t és le a kalappal filmetnézni tökéletes régi ps játékok voltak rajta ha a f...sz sony tenne bele egy ...va fényképezőt levernék a buz; nintendótdéest mint a szart
  • Gaben17
    azért a konfigokra kiváncsi leszek :)