Feloldották a Wikipedia angliai blokádját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a boritora recskazni mar nem legalis? <#idiota>#idiota>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
akkor még nem volt ez a pedofilia hisztéria mint most, no meg a neopuritanok sem voltak olyan hangosak és erõsek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy ne adj isten felveszi ahogy pancsikol a drága...tuti perverz állat...<#szomoru1>#szomoru1><#wilting>#wilting>
Összegezve:ha strandon szaladgál anyaszült meztelenül 1 6-9 éves az normális dolog,ugyanez fotón már beteges......az az apuka aki fürdeti a kislányát beteg?
Akkor még, amikor ezt a lemezt kiadták, még nem volt tilos. Mint ahogy Mohamed próféta is elhálta a nászt a kilenc éves feleségével, a maga idejében.
Nem lett volna ésszerûbb felszólítani a Wikimedia-t, hogy szedjék le ezt az egyetlen képet, mint blokkolni az egész Wikipédiát miatta?
fura dolog ez. Ha valaki felrakja egy borítóra, akkor innentõl legális?
Nem biztos. Vedd figyelembe, hogy mikor készült a kép (1976)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hát ezen megakadt a lélegzetem egy pillanatra 😊
De azért elég manipulált képnek néz ez ki.
Az egy felnõtt modell testének néz ki, kiretusált mellekkel és lecserélt fejjel.
De azért elég manipulált képnek néz ez ki.
Az egy felnõtt modell testének néz ki, kiretusált mellekkel és lecserélt fejjel.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Ez kemény. Mondjuk a kemény rock bandák egyik PR fogása a kemény meghökkentés például a SlipKnot bár õk nem a véglet 😛 bár a kedvenceim 😄
azért ez elég durva borító😛...manapság ilyennel kijönne egy Scorpions nagyságú banda, sztem a fél világ ráugrana.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Legalább rájöttek (IWF), hogy hülyeséget csináltak..
Ez is valami. 😊
Egyébként szerintem akkor már az esgét is be kéne tiltani egy-két napra. :Ð
Ez is valami. 😊
Egyébként szerintem akkor már az esgét is be kéne tiltani egy-két napra. :Ð
https://twitter.com/foodlfg