Star Wars: The Clone Wars (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anakin itt egész normális volt, a 'no problem' -> 'slight problem' -> 'nothing serious, just a small malfunction' 😄 jelenet kiváló volt.
Végre láthattuk, hogy Sidious aknamunkája kezd beérni: háborúellenes tüntetés, ami valójában már a Jedik ellen szól. A nyomozás közben is - ha jól értettem -, amikor a szenátus bele akart avatkozni a vizsgálatba, az jól mutatja az események irányát. A Jedi tanácsot meg értem, hogy lehetett ennyire vak, csak sodródtak az eseményekkel. Valaki egyszer azt írta, hogy megérdemelték, ami történt (illetve történni fog), s lehet, hogy igaza volt.
A nyomozás rész tetszett, a Caruso-droid szintén ült (utalás a Helyszínelõk c. sorozatra). Mekkora jelenet volt az is, amikor a droid hívja a Jediket, hogy megvan a gyanúsított, s amikor azok belépnek a szobába, nyújtogatják a nyakukat, hogy hol is van a fickó. <#mf1>#mf1>
Igazi thrilleres jelenet volt, amikor a lakásban kutatnak bizonyítékok után, a zenei aláfestéssel izgalmas, feszült képsorok voltak, mikor 16:18 körül Ahsoka - mintha lassított felvételen mutatnák - belépked a másik a szobába. A nézõ azt várja, hogy valaki hirtelen elõugrik a sarokból, találnak egy holttestet, vagy épp felrobban a lakás. Mesteri volt.
Amikor elfogják a feleséget, akkor jól látszik a két jedi jellembeli különbsége: amíg Anakin leüvölti a fejét, addig Ahsoka csak normál hangnemben vonja kérdõre. Ez fontosnak tûnik a késõbbi események szempontjából. Nem hiszem, hogy átállna majd a sötét oldalra, így egyre jobban fogynak a lehetõségek (talán 2-3 maradt).
És persze - mint lassan már mindig - 1080p-ben csodálatos képe volt az epizódnak, ebben mondhatni már nem is lehet csalódni. Csak ismét ámuldozni.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Én bevallom õszintén hogy Maul visszatérésnek örülök,de csak azért mert jó az eredeti szinkron...másért amúgy nem 😄
Minek? Felíratosan,úgy a jó...eredeti szinkron hangal 😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nekem nagyon tetszik, kemény egy hangulata van. S úgy tûnik, hogy
Találtam még egy elõzetest:
Oh és kíváncsi leszek mi lesz Maul-al.
Sikerült behoznom az õsszel összeszedett lemaradásom, pénteken az elõzõ kettõt, most az újat néztem meg. Egész kiváló volt. Tavaly sokat szidtam Maul visszahozatalát, de el kell ismerni, jól keverte a lapokat.
Viszont szomorúan tapasztaltam, hogy múltkor elszámoltam magam <#fejvakaras>#fejvakaras>, ez már a 16. rész volt, jövõ héten már a Sabotage jön.
Itt egy elõzetes belõle (sajnos gyengébb minõségben):
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aYM5mNDO-RQ
Szívesen néztem vonla még én is,nagyon kíváncsi leszek mit csinál sidious Maul-al...állat votl ez a rész,végre...ez kellett,de nagyon! Reméelm a folytatás is hasonló lesz mert ez nagyon felpezsdítette a részt és ahh,nem bírom ki jövõhét vasárnapig 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Bo-Katan = Badass ezzel a részel belopta magát a szívembe 😊
Clovis mellett találtam még egy jelenetet, ami egy másik olyan szálra utalhat, ami kimarad az idén: kb. 3.06-nál LAAT-ok támadnak egy bolygón, ami mintha
mondat azzal a zenével egészen ütõs. <#eljen>#eljen>
Remélem az évadzáró tényleg olyan jó lesz, mint aminek kinéz, már nagyon várom 😄
Az utolsó rész címe vajon kire utalhat? Túl egyszerû lenne, ha Ahsokára, talán inkább Anakinra.
JJ tényleg egy megfelelõ ember az eddigi munkássága alapján, remélem hagyják is dolgozni.
Történetileg én könyvfeldolgozást választanék, ha nem, akkor a meglevõ két trilógiától idõben messze kezdenék új történetet. Nem biztos, hogy jó, ha az EU-t teljesen figyelmen kívül hagyják, s kevesebb lenne a kötöttség is.
Season 5 trailer
A 3D-s mozibemutatók miatt (nem) kicsit pesszimista lettem a TCW jövõjével kapcsolatban, meg talán az SW-jével kapcsolatban is.
A hatodik évad pletykák szerint idén július-december között kerülhet adásban Di$ney-éknél. S az új szelek miatt az utolsó is lehet <#rinya>#rinya>.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A mostani rész nagyon jó volt fõleg a vége az utolsó 3-4 perc folyamat akció Pre Vizsla vs Maul nagyon jól megkoreografált látványos párbaj volt. Csak remélem hogy a kövi részben a testvérek harca a nagy Ö-vel is legalább ilyen kaliberû lesz bár ott sajnos tuti lesz ugrálás más helyszínek között és nem egyben lesz a harc, ami itt sokat dobott rajta + a háttérzene!
Anno olvastam mirõl fognak szólni a részek, a **-al jelöltnél gondolom, hogy kire gondolsz, a nagy Õ-re😊
Ezután lesz még a Rise of Clovis arc (nem érdekel különösebben Anakin jellemfejlõdése lesz a léyneg)
És a végén lesz az Ashoka - Ventress Arc (ezt nagyon várom Ventress miatt. A sorozat alatt nagyon megkedveltem és szerethetõ karakter lett a képregényekben anno semleges volt nekem)