Star Wars: The Clone Wars (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a cikk: http://www.ign.com/articles/2013/02/20/a-tale-of-two-mauls
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
De azt hiszem, kicsit elszaladt az idõ, holnapra marad, hogy írjak a részrõl. Van mit 😉
Jó ez így. (Csak nekem vérezne a szívem.)
Határozottan jó volt ez a rész kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle a végére.
A hatodik évadra ígérték, elvileg a jelenlegi szál elõtt játszódik.
Amúgy ez a rész mikor lesz?
http://www.youtube.com/watch?v=zN87w94h3i4
Sikerült a korábbi két elgondolást egyesíteni, illetve finomítani kicsit rajta (nem spoileres, csak általános dolgok vannak benne):
Nem az a lényeg, hogy Ahsoka meghal-e vagy sem, hanem, hogy különválik mesterétõl. Mégpedig olyan módon válnak el, ami Anakinban egy dacos sértõdöttséget/csalódottságot okoz, s ami az egója miatt elhatalmasodva rajta úgymond tagadásba megy át ('mégis hogy tehette ezt, a mesterével, pont velem, aki annyira jó voltam hozzá, annyit segítettem neki' stb. 'nem is akarok hallani róla'), így a késõbbiekben már nem jelent neki semmit. Innen már egyszerû: õ emiatt nem hozza szóba, a többiek meg azért, mert nem akarnak vitázni vele, de még Palpi sem említené. S még a mesteri cím megtagadásakor sem tudnák felhozni se pro, se kontra.
Ezen keretek között aztán szabadon lehetne történetet kitalálni.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy végleges lezárást megint nem fogunk kapni, inkább csak maszatolást, és lehet, hogy cliffhangerel zárul az évad.
http://www.youtube.com/watch?v=SzbKnC02--M
És aki szereti a spoilereket: új epizódleírás érkezett a 20. befejezõ részhez: klikk ide. <#conf>#conf>
Cserébe egy megoldás a végsõ problémára Dallas módra: az egész TCW-sorozat egy 'mi lett volna, ha' elmélkedés a szellem Yoda és Anakin között. Konklúzió Yodától: "Látod, Skywalker, akkor is áttértél volna a sötét oldalra, ha van padawanod." <#falbav>#falbav>
Legalábbis én úgy tudom hogy lesz!
Tudtok valamit arról, hogy lesz-e 6. évad?
Nagyon szeretem a sorozatot, de most konkrétan csak a DVD-tok(ok) mérete, száma miatt kérdem, mivel kalkuláljak. Merthogy 720p-ben töltöm és DVD-re konvertálom a sorozatot, az eddigi 5 évad egy 10 lemezes tokban kapna helyet. De ha folytatják, akkor átszervezés szükségeltetik. <#smile>#smile>
Az elõzetesben látjuk, hogy Tarkin nagyon köti az ebet a karóhoz, hogy a bizonyítékok alapján Ahsoka a tettes, s a Tanács többsége nem is nagyon hisz a lány ártatlanságában (mondjuk Obi-Wan véleményére kíváncsi lennék, mert eléggé elgondolkodva ült, talán sejt valami kavarást a háttérben). Csak Anakin hisz a lánynak, s ez némi ellentéthez vezethetne Tarkinnal. De mivel láttuk, hogy az EP4-ben barátok, így valaminek történnie kell. Például egy hamisított holofelvétellel elhitetik vele, hogy tényleg a padawanja a gyilkos. Így csalódik benne, s bosszúra szomjazva utána ered, majd talán némi vita után meg is öli.
Ez magyarázatot adna arra, hogy miért nincs benne a lány az EP3-ban, s miért nem említi sem Anakin, sem a Tanács (mert úgy gondolják, hogy õ volt a tettes, s bukott jedirõl nem beszélünk). Így Anakin mesteri címének elutasításakor nem is merülhet fel a neve. S Padmé sem hozza szóba, nehogy fájdalmat okozzon Anakinnak.
Most egyetlen dolog jutott eszembe, ami ez ellen szólhat: Palpatine szóba tudná hozni, mint bukott padawanját, így hangolva Anakint a jedik ellen.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-gNS8TMY3wY
Balra a háttérben álló klón: Remélem nem veszi észre senki a tetriszt...
Ha meg vége lesz az évadnak, akkor legfeljebb újranézzük magyarul.
hd 1080-p be nézni 5.1-es hanggal egyszerûen isteni, ahogy serceg a fénykard, és az utolsó részben a klónok egyenruhája- õrök pirossal- egyszerûen páratlan volt!
Az elõzõ részekben Jabba-t is öröm volt látni" fiatalon" és yoda beszédstílusa is haláli jóóóó
már 6x néztem meg a legutolsó részt,
Lucas számára az, ami a filmekben nincs benne, az nem létezik (illetve alacsonyabb szinten áll). Az EP3-ban Barriss halála nincs benne, csak képregényben jelent meg, így csak EU-s. Ahogy eredetileg Even Piell is a Coruscanton halt meg a 66-os parancs alatt (a Coruscant Nights: Jedi Twilight c. könyvben), de azt megváltoztatták a Lola Sayu-s szöktetésre. Így aztán bármi elképzelhetõ (még az ellenkezõje is 😞 ebben az esetben is, sajnos.
A finale trailerben két különbözõ tárgyalás-ra utaló helyszín jelenik meg:
- 1:13-nál a Jedi Tanács, a Templomra hasonlító környezetben,
- 1:19-nél Palpatine elõtt, a börtönre hasonlító környezetben.
S mivel nem hiszem, hogy Palpi kiadná a Jedi Tanácsnak, és viszont, így elképzelhetõ volt, hogy kétszer fogják el. De akkor ez az elmélet ugrik.
Spoilerveszély!
A 19. részhez: Ahsoka mikor már Ventress segítségével eljutna a kitervelõhöz, akkor elfogják.
Világossal meg úgy kell írni, hogy a szöveg elején szögletes zárójelbe beírod a "szin=silver" szöveget idézõjel nélkül, a végére meg szintén szögletes zárójelbe azt, hogy "/szin". Itt a szövegdoboz alatt a 'makró' gombra kattintva egy egész kis lista jelenik meg ilyen html-tagekbõl.