Star Wars: The Clone Wars (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az utóbbira: amikor Obi megöli a TPM-ben, azaz most nem akarják gyorsan kiírni, hosszabb távra terveznek vele.

Itt a cikk: http://www.ign.com/articles/2013/02/20/a-tale-of-two-mauls

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

nagyon durva rész volt....hihetetlen jó volt,és talán az eddigi leghosszabb epizód rész volt!!!

És ezt a mondatot melyik részére értették?("Egyszer hibát követtünk el") Arra, hogy visszahozták, vagy hogy az elsõ részben Obi-van megölte.

Igen, vele kapcsolatban ez a kérdés, hogy a Disney mit akar csinálni. Egy biztos, hogy egy Sam Witwer-cikkben megjelent egy Lucastól származó Maul korábbi halálára vonatkozó mondat: 'egyszer hibát követtünk el, többször nem fogunk'. Talán ez más népszerû karakter(ek)re is érvényes lehet.

Amibe többször vegyül stílusosan az Ahsoka-féle zenei téma 😄
De azt hiszem, kicsit elszaladt az idõ, holnapra marad, hogy írjak a részrõl. Van mit 😉

Bocs, hogy ennyi hozzászólást teszek, csak elmélkedek😊 Még azt is eltudom képzelni, hogy ugye most a Disney-nél vannak a jogok és a Clone Wars is hozzájuk került, és még azzal a dumával, hogy "lesznek meglepetések"" ,mivan ha Ahsoka nem is hal meg, csak elszökik valahova, és a 7. filmbe vagy 3-4 közötti idõszakba visszatér? Ezt is eltudom képzelni, persze ha ezek igazak.

Hmm wikipédiát néztem, a 66-os parancsot és ott szerepelt Ahsoka neve is a "túlélõk" között:S. A 66-os parancs után, mikor megtámadják a Jedi Templomot, Ahsoka-nak sikerül megszöknie:S Ez nagyon érdekes, a mostani résznek a vége ugye az volt, hogy viszik a Jedi Templomba.

Hát igen.. én is sajnálom õt, és még hozzájön ez a drámai zenei aláfestés miközbe menekül.

Az ötletedben az tetszik, hogy ha Ahsoka ilyen helyzetben magára vállalja a bûncselekményeket és mondjuk rátámadva a klónokra azok megölik, akkor megkapjuk az ígért sötét döntést, õ meghalna, Barris meg a Rendben maradhatna, így nem sérülne az EU. Így aztán Ahsoka már nem lenne a ROTS-ban, Anakin meg pipa lenne rá, hogy mennyire 'átverte' õt, a kiválasztottat a testvérként szeretett padawanja. Így a ROTS-ban már nem is lenne miért emlegetni õt.
Jó ez így. (Csak nekem vérezne a szívem.)

Tényleg szuper volt. Valamilyen szinten bejött az az elméletem, hogy Barris és Ahsoka titkos találkát beszélnek meg, a végén a klónok rájuk találnak és Ahsoka Barris mellé áll és feladja magát. Nos majdnem ez történt,csak Ahsoka nemtudja, hogy Barris volt az, persze késõbb rá is jött már. Várjuk a folytatást!

Óriási volt! <#taps><#taps><#taps> Ezt vártam, ezt kaptam. Most hirtelen nem tudok többet kinyögni. <#fejvakaras>

Huha... nagyon érdekes rész volt!!! És tényleg úgy néz ki, hogy Bariss az áruló (mondjuk az arcát nem mutatták, de a testalkata nagyon árulkodó.

Határozottan jó volt ez a rész kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle a végére.
vagy nem. Viszont a variálásról jut eszembe..... ha beleteszik az 5.-ik évad elõzetesébe,legalább illene bele tenni az 5. évadba is...nem pedig kivenni késõbb mert áááá jó lesz inkább a következõ évadba..... de mind1...õk tudják,csak így nem sok jelentõsége van az évad elõzeteseknek...mert legalább kiderült hogy azok a részek/jelenetek se biztosak!

Hát ha reményeink teljesülnek és nem kaszálják el, akkor talán elõbb, mint gondolnánk.

pedig jobb lett volna a 22 rész....úgy is olyan késõn fog jönni a 6. évad 😞

Azt olvastam, hogy az ifjonc szál egy külön mozifilm lett volna vagy egy spinoff sorozat kezdete. Az 5. évadban meg lett volna Clovis eredetileg õsszel, meg még valami 3-3 részben, így ki is jött volna a 22 rész. De aztán variáltak, s jöttek az ifjoncok, Clovisék meg mentek a 6. évadba.

elvileg úgy volt hogy az 5.-ikben benne lesz...hisz az 5.-ik évad elõzetesében is benne van(lehet én emlékszem rosszul)... óóó teszem a buci orrukba a készítõknek<#idiota>

Akkor bocsi. 😊

A hatodik évadra ígérték, elvileg a jelenlegi szál elõtt játszódik.

volt má,100x minõségben 😄
Amúgy ez a rész mikor lesz?

Nem tudom volt-e már ez az alábbi videó az elmaradt Clovis-szálból, ha igen, bocsi:
http://www.youtube.com/watch?v=zN87w94h3i4

Sikerült a korábbi két elgondolást egyesíteni, illetve finomítani kicsit rajta (nem spoileres, csak általános dolgok vannak benne):
Nem az a lényeg, hogy Ahsoka meghal-e vagy sem, hanem, hogy különválik mesterétõl. Mégpedig olyan módon válnak el, ami Anakinban egy dacos sértõdöttséget/csalódottságot okoz, s ami az egója miatt elhatalmasodva rajta úgymond tagadásba megy át ('mégis hogy tehette ezt, a mesterével, pont velem, aki annyira jó voltam hozzá, annyit segítettem neki' stb. 'nem is akarok hallani róla'), így a késõbbiekben már nem jelent neki semmit. Innen már egyszerû: õ emiatt nem hozza szóba, a többiek meg azért, mert nem akarnak vitázni vele, de még Palpi sem említené. S még a mesteri cím megtagadásakor sem tudnák felhozni se pro, se kontra.
Ezen keretek között aztán szabadon lehetne történetet kitalálni.

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy végleges lezárást megint nem fogunk kapni, inkább csak maszatolást, és lehet, hogy cliffhangerel zárul az évad.

Meg az elején mondja is az egyik, hogy 'valamilyen police' 😉

áá sas szemû vagy 😊

Nem, csak helyi zsaruk (biztonságiak). Felfedezni véltem 0:22-nél a fazon sisakján az aurebesh P és D betû 90 fokkal elforgatott képét (-> police department).

azok klónok? Csak mert olyan hangjuk van... ha igen elég érdekes a ruházatuk 😄

Még egészen frissen: mégiscsak lett új elõzetes ! <#taps>
http://www.youtube.com/watch?v=SzbKnC02--M

És aki szereti a spoilereket: új epizódleírás érkezett a 20. befejezõ részhez: klikk ide. <#conf>

Úgy látom, fogalmazni sem tudok már rendesen <#csodalk>, bocsi <#rolleyes>

Cserébe egy megoldás a végsõ problémára Dallas módra: az egész TCW-sorozat egy 'mi lett volna, ha' elmélkedés a szellem Yoda és Anakin között. Konklúzió Yodától: "Látod, Skywalker, akkor is áttértél volna a sötét oldalra, ha van padawanod." <#falbav>

én is pont ezt akartam írni,hogy úgy tûnik csak 1 elõzetes lesz most... biztos nem hogy a többi rész lelövi a legjobb részeket. Úgy vannak vele hogy majd vasárnap meglátják a nézõk 😄

Az nem is kérdés, hogy az ilyen animációs sorozatok közül a Clone Wars-nak van a legnagyobb nézettsége. Tényleg Disney-tõl függ, de én is azt mondom, hogy legalább még 1 évad lesz. Legyen már páros szám,m eghát a szerencse számom is a 6-os szóval ajánlom nekik! 😊

Úgy tûnik most meg kell elégednünk egy elõzetessel a 'To Catch a Jedi'-ból, cserébe viszont van a starwars.comon leírás, meg szép képek: klikk ide.

Én is azt mondanám rá bizonytalanul, hogy lesz. Legalábbis kész vannak a hatodik évad részei, de hogy adásba is kerül-e, ezt szerintem legkorábban csak ha lement ez a két rész, akkor tudhatjuk meg. Elvileg ígérték, hogy lesz. De bennem nagy a bizonytalanság, hogy csak nehogy elkaszálja a Disney. <#fejvakaras>

lesz 6.-ik évad 😊
Legalábbis én úgy tudom hogy lesz!

Sziasztok!
Tudtok valamit arról, hogy lesz-e 6. évad?
Nagyon szeretem a sorozatot, de most konkrétan csak a DVD-tok(ok) mérete, száma miatt kérdem, mivel kalkuláljak. Merthogy 720p-ben töltöm és DVD-re konvertálom a sorozatot, az eddigi 5 évad egy 10 lemezes tokban kapna helyet. De ha folytatják, akkor átszervezés szükségeltetik. <#smile>
Lehet, hogy igazatok lesz, s Ahsokát Anakin öli meg. Innentõl az új elõzetes alapján gondolkodok, így spoilerveszély!

Az elõzetesben látjuk, hogy Tarkin nagyon köti az ebet a karóhoz, hogy a bizonyítékok alapján Ahsoka a tettes, s a Tanács többsége nem is nagyon hisz a lány ártatlanságában (mondjuk Obi-Wan véleményére kíváncsi lennék, mert eléggé elgondolkodva ült, talán sejt valami kavarást a háttérben). Csak Anakin hisz a lánynak, s ez némi ellentéthez vezethetne Tarkinnal. De mivel láttuk, hogy az EP4-ben barátok, így valaminek történnie kell. Például egy hamisított holofelvétellel elhitetik vele, hogy tényleg a padawanja a gyilkos. Így csalódik benne, s bosszúra szomjazva utána ered, majd talán némi vita után meg is öli.
Ez magyarázatot adna arra, hogy miért nincs benne a lány az EP3-ban, s miért nem említi sem Anakin, sem a Tanács (mert úgy gondolják, hogy õ volt a tettes, s bukott jedirõl nem beszélünk). Így Anakin mesteri címének elutasításakor nem is merülhet fel a neve. S Padmé sem hozza szóba, nehogy fájdalmat okozzon Anakinnak.
Most egyetlen dolog jutott eszembe, ami ez ellen szólhat: Palpatine szóba tudná hozni, mint bukott padawanját, így hangolva Anakint a jedik ellen.

addigra jön még a part2 😄 Szóval még több infó morzsát kapunk 😊

Valóban, a can't wait érzés a tetõre hágott bennem is. De messze még a szombat...

úúú ez nagyon durva lesz....ahhh de várom már a szombat estét istenem 😊

A tegnapi munkaszüneti nap miatt csak ma jött ki az elsõ elõzetes a 'To Catch a Jedi' c. következõ részbõl. De szvsz annál nagyobbat durran:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-gNS8TMY3wY

Ez meg lemaradt:

Balra a háttérben álló klón: Remélem nem veszi észre senki a tetriszt...

Nehéz dönteni, melyik a jobb: egyben nézni az egész történetszálat, vagy hetente egyet. Mindkettõnek vannak elõnyei, mindkettõt kipróbáltam. Most a heti egyet vállaltam be, így lehet beszélgetni róla, dicsérni, szidni, elméleteket gyártani, stb. Ki tudja, nem lövi-e le a Disney, erre is mondhatja, hogy inkább a filmekre koncentrálnának (ami szvsz nettó hülyeség). Egyben meg lehet nézni utána is, de a hétközi következõ részre való várakozás és 'cant wait' érzés semmihez sem fogható.
Ha meg vége lesz az évadnak, akkor legfeljebb újranézzük magyarul.

ne fájdítsátok a szívem. már gondolkoztam azon, hogy nem nézek új részeket és majd ledarálom õket, de annyira szuper ez a sorozat, hogy nem bírom ki heti adag nélkül, nem is tudom mi lesz velem ha a évad véget ér...
hd 1080-p be nézni 5.1-es hanggal egyszerûen isteni, ahogy serceg a fénykard, és az utolsó részben a klónok egyenruhája- õrök pirossal- egyszerûen páratlan volt!
Az elõzõ részekben Jabba-t is öröm volt látni" fiatalon" és yoda beszédstílusa is haláli jóóóó
Mindenki szívébõl😊. Csak a Coruscanti alvilágról külön sorozatokat lehetne csinálni és ez csak 1 bolygó. Reméljük még lesz sok sok rész, csak tényleg elég rossz, hogy 20perc hetente. Éppen, hoyg elkezdõdne és már vége is a résznek. Sokszor észrevenni, hogy elég lassan indulnak be az események, de mivel 20perces 1 rész, gyorsan felpörgetik a végét. Sajnos.

Szívembõl szóltál <#eljen>

az a baj evvel a clone wars-al, hogy olyan gazdag ez a sw világ, hogy naponta tudnék új részeket nézni, éveken keresztül ami számomra érdekes/izgalmas lenne. erre hetente van 20 perc...
már 6x néztem meg a legutolsó részt,
nagyon jó amit leírtál,és én is eltudom így képzelni,fantasztikus lenne ha az EP3 és az EP4 között még lenne Rex és Ahsoka 😊

jah, ahhoz képest Even Piell jedi mester meghalt már 😄 XD

"nehéz lesz a meglévõ cannonba bevinni"
Lucas számára az, ami a filmekben nincs benne, az nem létezik (illetve alacsonyabb szinten áll). Az EP3-ban Barriss halála nincs benne, csak képregényben jelent meg, így csak EU-s. Ahogy eredetileg Even Piell is a Coruscanton halt meg a 66-os parancs alatt (a Coruscant Nights: Jedi Twilight c. könyvben), de azt megváltoztatták a Lola Sayu-s szöktetésre. Így aztán bármi elképzelhetõ (még az ellenkezõje is 😞 ebben az esetben is, sajnos.

De a tied annyiban jobb, hogy a 19. részben nem foghatják el, ha a 20.-ban továbbra is menekül (hacsak közben megint meg nem szökött).

A finale trailerben két különbözõ tárgyalás-ra utaló helyszín jelenik meg:
- 1:13-nál a Jedi Tanács, a Templomra hasonlító környezetben,
- 1:19-nél Palpatine elõtt, a börtönre hasonlító környezetben.
S mivel nem hiszem, hogy Palpi kiadná a Jedi Tanácsnak, és viszont, így elképzelhetõ volt, hogy kétszer fogják el. De akkor ez az elmélet ugrik.

A 19-20. rész epizódleírása viszont stimmel, más helyen magam is ezt olvastam (most nem találom az oldalt), de volt benne egy kis eltérés:
Spoilerveszély!

A 19. részhez: Ahsoka mikor már Ventress segítségével eljutna a kitervelõhöz, akkor elfogják.

Ah köszönöm!😊

Az 5x21-5x22 epizódokra vonatkozó infók egy supershadow nevû egyén oldaláról származnak: a saját kitalálmánya, fake. Belsõ informátornak mondja magát, akivel Lucas 'állítólag' bizalmas információkat szokott közölni, de ez nem igaz. Itt a róla szóló wiki: http://starwars.wikia.com/wiki/SuperShadow

Világossal meg úgy kell írni, hogy a szöveg elején szögletes zárójelbe beírod a "szin=silver" szöveget idézõjel nélkül, a végére meg szintén szögletes zárójelbe azt, hogy "/szin". Itt a szövegdoboz alatt a 'makró' gombra kattintva egy egész kis lista jelenik meg ilyen html-tagekbõl.