Star Wars: The Clone Wars (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ez csak azt jelenti, hogy a már legyártott 5-6-8 részt valamilyen formában kiadják (mondjuk az 5. évad DVD-jén extraként).
De nem csinálnak több új részt, a sorozatnak VÉGE.

Cs*szd meg Di$ney. <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Kíváncsi leszek:S

Én is épp most láttam. Cartoon Network számára már nem készítenek új epizódokat. Magának a sorozatnak vége, de az írók továbbra is készítenek új történeteket, hogy összevárjak a szálakat és a hézagokat.
Hogy ezek, hogyan kerülnek képernyõre több lehetõség is van. Mivel az 5. évadra már áttértek a 4 részes arc-okra elképzelhetõ, hogy rögtön DVD/BD vagy moziba kerülnek majd + nem beszélve a már elkészült de le nem epizódokról.
Hmm.. ez a bonus content mi lesz, ami videó végén is volt? Lesz még valami rész vagy ennyi? Nem nagyon értettem, hogy most konkrétan mirõl van szó.

Vége...

http://starwars.com/news/a-new-direction-for-lucasfilm-animation.html

Tessenek szorítani a sorozatért...

Jah én is pont itt:) Mondjuk a cikket nemolvastam el, lepörgettem aztán megláttam a képet:P

csak a kép miatt linkeltem be,mert én itt láttam :)

kb az egész cikk egy nagy fikaparádé nulla kritikával.

bár mit is várok a gameszartól.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

az nem jedi templom volt :D
Amúgy itt van a cikk is,meg az a kép amit keresel:
KATT IDE

Leia, Luke és Solo visszatér a 7.részben, ez már akkor biztos. Volt valahol egy fan poszter, ahol Luke állt háttal jedi ruhában R2-val egy erdõben és néztek a távolban egy Jedi templomot, jól nézett ki ahoz képest.
Kíváncsian várom már. Ahsoka-ba meg egyre jobban hiszek, hogy visszatér és segít Luke-nak majd megtudni több dolgot a múltról és a többi Jedirõl.

Igen, szombat esténként mindig ezt néztem, már amikor van és tegnap éreztem, hogy valami hiányzik:S

épp azon gondolkodtam hogy mit felejtek el, aztán eszembe jutott hogy meg kéne nézni az új SWTCW rész..... és hirtelenjébe bevillant hogy mégse kéne mert már nincs több rész. :-(

"belsõs információ szerint pár hónappal a cikk megjelenése elõtt elkészült a sorozatot lezáró három részes szál."
pontosabban ennek forgatókönyve

De. A gyártással egy-két évvel elõttünk haladnak. Ezt több forrás is megerõsíti, maga Filoni is nyilatkozta. Itt van pár cikk:
A legutóbbi rész concept artját: a tervek még 2011 nyarán-õszén készültek.
A 'Lawless' címû epizódban szerepelt utoljára Ian Abercrombie Palpatine hangjaként, õ 2011 január 26-án elhunyt. Tehát ennél késõbb nem vehették fel annak a résznek a hangját.
Ashley Eckstein (Ahsoka hangja) múlt pénteken chaten mesélte, hogy egy rész elkészítési ideje 6 hónap, s 7 éve dolgoznak együtt Matt Lanterrel (Anakin hangja).
James Arnold Taylor (Obi-Wan hangja) február 8-án írta twitterjén: "If we could stop laughing we could record this episode of CW". Tehát folynak a felvételek.
Január elején jelent meg egy cikk, melyben azt írják, hogy belsõs információ szerint pár hónappal a cikk megjelenése elõtt elkészült a sorozatot lezáró három részes szál. Megkérdezték Lucastól, hogy ez kerüljön-e a 7. évad végére. Õ erre azt mondta, hogy nem, folytassák a történetek írását.

Dehogy gyártották le, ennyire nem dolgoznak elõre. Dave Filoni is azt mondta, hogy írt már a 6. évadhoz (script), folyik a munka amíg nincs döntés. Ennyi. 7. évad ... messze van az még.

REAL MADRID

JethroHUN
De akkor is... azt ugye eddig is tudtuk, hogy a jedi tanács nem áll a helyzet magaslatán, de azért ez a hajtó vadászat kicsit túlzás volt.
De legvége a le szomorúbb, nem oltja le a tanácsot se egyszerûen elsétál és annyi. Olyan depis vége van azért...

Mekkora jelentet volt már, amikor Ashokat és Vetresst körbeveszik a katonák a telefonnál, elõbbi szabadkozik, h Õ nem akarja bánati õket, utóbbi rájuk ront dual lézerkarddal, aztán áll "tökártatlan" tekintettel "nem öltem meg egyet se" itt gurultam.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nekem kellett 2 nap, mire leülepedett, pedig mindent kitaláltam vagy tudtam már, mire számítsak az utolsó részben :D

Már legyártották a 6. évadot is, s a 7. hangfelvételei folynak (legutóbbi forrás Ashley Eckstein pénteki chatje és hétvégi cikkje), csak azt nem tudni, leadják-e valahol, valaha.

Itthon március 14-15-én este negyed kilenckor lesz CN-n CW, valószínûleg Tartakovszkíj régebbi sorozata.

JethroHUN
Hát kb úgy érzem magam most, mint az ME3 befejezésénél... eléggé demoralizálva.
Tomb Raidert is alig tölti... inkább megnézem a tegnapi WD-t

Nincs még berendelve a következõ évad.

REAL MADRID

JethroHUN
Nagyon komoly vége lett. Eléggé sajnálom ezt a befejezést. Mondjuk az augusztusban kezdõdõ 6. évaddal amúgy is vége lesz a sorozatnak <#szomoru1> (ha jól tudom) Az eleje, a Darth Maul részek és a vége volt nagyon jó az évadnak, ez az egész Ashoka-Jedi Tanács ügy lehetett volna azért hosszabb is, pl, Vetress is kaphatott volna több szerepet. Vagy Darth maul és Savage, mivel elég gyorsan lerendezték õket, gyorsan hatalomra jutna aztán már jött az Emperor... Az a 4 hülye robotos rész nem kellett volna, inkább abba két sztoriba kellett volna beletoldani 2-2 részt. A gyerek jedi + Hondo részek (megint...) ezeknek nem nagyon örültem, nem sok értelmét láttam.

figyi,ha nem tetszik ne nézd!

Abban az volt a lényeg, hogy megegyeznek: segítenek a másiknak, hogy mindkét társaság meg tudjon lépni Grivi elõl. Így ideiglenesen félretették az ellentéteiket.

A wookie gyereknél meg azt hiszem, Lucas kivételt tett, de hozzá tette, hogy soha többet. Tudod: a kivétel erõsíti a szabályt. <#nyes>
Az egyik gyerkõc egyébként eredetileg kel dor lett volna, de Lucas csúfnak tartotta, így lefújta. <#confused>

gülüszemû muki és a droid serege utáni részek már sokkal jobbak lesznek.

JethroHUN
Ja igaz. Vannak bénább részek is de pár nagyon jó is.

Általába a legtöbb rész tényleg errõl szól, hogy felkészülnek a harcra, minden bolygón csodálkoznak, hogy "Droidok? Ezek mit keresnek itt?", aztán kis csata, majd a végén "Köszönjük a segítséget". Amikor R2 meg C3PO részek vannak, azokat már automatikusan kihagyom és nem nézem meg. Tényleg van pár fura rész, de minden évadban vannak olyanok, amik kárpótolnak mindenért.

JethroHUN
Attól még a részek rosszul vannak megírva. Rosszul van kihasználva az a 20 perc. Túl hosszú a felvezetés, aztán az utolsó 5 percben, óriási akció és csettintésre epic befejezés. Pl amikor a robotok ott döglõdnek a sivatagba és 10 percnyi nyavalygás megy az elég unalmas pl.

#959 <#vigyor1>

REAL MADRID

Szerintem csak szerinded.

REAL MADRID

JethroHUN
Csak szerintem bénák a robotos részek? Eddig a Onderonon játszódó történet tûnik a legjobbnak az évadban.

JethroHUN
De szar ez az évad... mekkora logikátlan, rózsaszín tündérmese... undorító... Hondo elrabolja, lövet rájuk, kiakarja nyírni õket stb. Fogva tartja Ashoka-t zord körülmények között, aztán mi történik? Nagy ölelés... és szent a béke, hirtelen ellenségbõl, legjobb baráttá nevezik ki... UGYAN MÁR

Csak szerintem baromság ez? Jaj jó "gyerekeknek" szól, de ezt egy 5 éves sem fogja bevenni. Force lighting-ot kellett volna a képébe nyomni, nem udvarolni neki. Bénán vannak megírva a részek.

JethroHUN
Én most nézem az évadot (5-et), de nem értem, wookie-ból mióta lehet jedi??? Nem úgy van, hogy immunisak az erõre? (S05E06. rész amúgy)

Én egyre jobban hiszem azt, hogy a 7. részben visszatér idõsebb korában és mesél a klón háborúkról meg Anakinról. Luke megemlítené, hogy sose mesélte neki senki, hogy Anakinnak volt padawnja és itt akkor összekötnék a szálakat.

Oh, igen, az utolsó epizódról. Én se tudom szavakba önteni, a hideg rázkódott rajtam végig, volt pillanat a felénél kb, mikor leakartam állítani mert rosszul lettem kicsit, sose volt még ilyen. Talán ennyire izgultam, pedig tudtam mitörténik. Tényleg megható volt és egyre több jó tulajdonság jellemzi Ahsoka-t. Hihetetlen mennyit fejlõdött, bölcsebb is lett sokkal. Remélem visszatér, mert ha nem, akkor petíciót kéne írni, hogy akkor a filmben látni szeretnénk, meg persze a sorozatban is:)

tudom,de szerintem vissza fog térni :D Kitudja :)

Képek, videók, kommentár az évadzáróhoz a szokásos helyen :)

Nem valószínû, hogy ebben a sorozatban benne lesz Palpatine elrablása, ugyanis az már egy másik szériában benne volt. katt

Eredetileg is kb. 100 részre tervezte Lucas, én úgy gondolom le van zárva és befejezték. Lehet készülni a következõ nagyfilmre és aköré építeni a dolgokat.

REAL MADRID

Tényleg, még el is felejtettük, hogy lesznek részek, amikor Palpatine-t elrabolják. A 100 rész pont elég arra, hogy "elfelejtség" Ahsokát. Viszont az már biztos, hogy egy fejezet lezárult és már nagyon közelítünk a 3. részhez.

Már a hetedik évadot gyártják, s a nyolcadikat írják. Filoni azt nyilatkozta, hogy még száz részt szeretnének. A kérdés most már csak az, hogy a Disney elkaszálja-e.

Ha Ahsoka végigéli az EP7-ig hátralevõ éveket, akkor az új filmben 60 év körül lehet majd. De egyes pletykák szerint Han unokáiról lenne szó az EP7-ben, akkor meg még idõsebb lenne. Így fõszereplõ már nem lehetne, annak meg nem látnám értelmét, hogy pár mondat erejéig szerepeljen.
A megoldás az lehetne, ha fiatalon szerepelhetne (-> karbonfagyasztás), vagy egy másik történetben az EP3-EP4 között.

Jajj, de elõre szaladtál, mikor még berendelés sincs a következõ évadról :D

REAL MADRID

Lehet hogy a 6.-ik évadban,vagy netán a 7.-ik évadban vissza tér Ahsoka? Hmmm....viszont így magyar felírattal már több dolgot megértettem :D
Érdekes volt fõleg a vége,hogy Ahsoka is tudta mirõl beszél Anakin.

Én is megijedtem, hogy ma se lesz, de Itt van!

Furcsa hogy még mindig nincsen felírat!

Egyre többen tudnák elképzelni Ahsokat a 7.filmben, mint visszatérõ karakter, hogy az idõs Luke rátalál Ahsoka-ra valahol és kiderül, hogy ugye Anakin tanitványa volt és ott elmesélne mindent. Valami ilyesmire számítok én is, elég sokan szeretik Ahsoka-t az egyik legkedveltebb Jedi, biztos lesz még tervük vele.

Én végül megnéztem angol felirattal, csak nem bírtam ki. Nem értettem mindent, de ez most nem is volt fontos. A lényeg a rész volt.
Azt hittem, hogy fogok tudni írni róla, mint a korábbiakban. Tévedtem. Nem tudok. Pedig a spoilerek miatt nagyjából erre számítottam. De mégis a látvány, a zene, a hangulat magával ragadó volt. A befejezés meg..., nos, a befejezés meg az olyan volt, mintha azzal az egész sorozatot zárnák le. Ez volt az érzésem. Utána viszont nem maradt semmi, csak hihetetlen üresség.

Grr.. Pont ilyenkor még nincs magyar felirat..

én bevallom elsírtam magam a végén,és már csak abban tudok reménykedni hogy a fimlben visszatérõként ott lesz,hisz Luke apja volt a mestere,és nagyon sokat tud róla,s tõle....szóval én úgy érzem hogy ott lesz a filmben.
Amúgy valaki olvasta a Klónok Háborúja címû könyvet? Csak mert ahhoz lenne egy két kérdésem.

szerintem Ashokat a köv évadban(remélem hogy lesz)valószínûleg pihentetni fogják, de hosszzab idõre szerintem se fogják háttérbe rakni ahhoz már túlságosan is közönség kedvenc lett.

Na megnéztem! Vége tényleg csalhatott könnyeket az ember szemére - mondjuk a nagyon rövid volt az érzelmi beszéd én hosszabbra számítottam...

Ashoka döntése érthetõ volt, a kérdés az, hogy most a következõ évadokban vajon háttérszerepre kárhoztatik? Nagy + pont a szememben hogy Bariss nem halt meg, ergo lehet még szerepe. Külön tetszett az "I think they suit me" beszólása :D azért is, mert ez nagyon elütött az eddig ismert csendes visszahúzódó személyisége felõl, epic volt. Mondjuk az egy kicsit furcsa, hogy elég badass modon harcol (viszont nekem abszolút bejön <#love11>

Assajj és Ashoka párosból nem lett semmi, de a potenciál meg van Ashoka döntése miatt.