Star Wars: The Clone Wars (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem a történet a lényeg (pedig az is egész jóra sikerült), hanem a látvány
amúgy ennyi erõvel az eredeti clone wars rajzfilm se hû tökéletesen a 6 filmhez...
Én egyelõre nem tudok túl lenni a hibákon. Az még oké, hogy az eredeti sorozatot semmibe veszi (bár az is Lucasfilm), de hogy már az ep3-at is?!
Egyébként nekem is tetszik! 😊
I have a baaad feeling about this!
Az ára aztom olyan 2800 vagy 2900 körül van...pontosan nem megy, mert én úgy kaptam😊
\"When will you fools learn? No one escapes from Commander Fox.\"
író: Karen Traviss😊
Nagyon jó könyv😊 Mozifilm(animációs mese) alapján készült, de annál szerintem sokkal jobb😊 Fõleg, hogy sok klónos jelenet van benne😊 (több, mint a filmben^^)
Am nekem is REX a kedvencem😄
Rex a kedvencem 😄
De eltérések itt is vannak amik a filmben hát kissé másként voltak...sok részt átugrottak és még többet berktak😊
Nekem az animációs filmmel semmi bajom(nem vok gyerek^^) és én is azt mondom, a kis hibákat el kell nézni😊 Az mindenhol van^^"
Am én még nem néztem meg a 11. részt, ma este fogom, remélem, jó lesz😄
Fasza lesz a következõ rész!
mert én nem találtam és ha nincs akkor valszeg csinálok neki egyet 😄
csak a felirattal van némi problémám, volt párszor olyan, hogy nem is az volt odaírva amit mondtak, ha ennyire egyszerû marad a nyelvezete a következõ részekben is, akkor lehet hogy inkább felirat nélkül nézem 😄
A medve nem játék.
Itt vannak a szerintem súlyos hibák:
-Az ep3-ból egyértelmûen kiderül, hogy Anakin nem találkozott még Grievous-szel. Ezt megerõsíti a sorozat is, de én úgy látom, Kenobinak sem volt alkalma még személyesen találkozni vele. A sorozatban viszont lépten-nyomon összefutnak.
-Az viszont tutibiztos, hogy Dookunak a Geonosis óta nem volt közvetlen kapcsolata a két jedivel. Ez egyértelmûen látszik. Az eredeti sorozatban így is történik.
-Ha már itt tartunk Padméval sem kéne mindig találkozniuk. Elméletileg már régóta a külsõ gyûrûn harcoltak, csak Palpatine "elrablása" miatt jöhettek haza.
-Grievous gyengesége. Rettegett jedi gyilkos. Az is volt, mint kiderült a könyvekbõl és a régi sorozatból. Kenobi is csak azért volt képes levadászni, mert gyenge volt. Ezt nagyon szépen megoldották, az eredetiben. Miközben Grievous éppen menekül a Coruscantról a "foglyával" Palpatinnel, Mace Windu megszorítja a mellkasát. Ettõl kezdve gyenge és köhög. Pont az új sorozatban kéne félelmetesnek és erõsnek lennie! Még Ashoka is gond nélkül túléli a találkozást!!! (Ezt betudom annak, hogy a kicsiknek szánták) De akkor is!
-Szerintem a legnagyobb hiba, hogy Anakint mesternek szólítják és tanítványa lehet! A mesteri címet még az ep3-ban sem kapja meg. Nem bíznak benne, emiatt sem bíznának rá egy padawant!
-Hiba a zene is! A Star Wars John Williams-tõl az, ami. Ha nincs eredti zene, nincs eredeti feeling sem! Csak egy baaad feeling about this!
Lehet úgy gondolták, hogy ha ezeket betartják, nem lesz izgalmas. De az eredetinél ez mind megvolt. És jó volt!
Úgy érzem ezzel az új hozzáállással (hogy fontosabb a látvány és eladhatóság, mint a tisztességes történetvezetés), hátatfordítanak az igazi rajongóknak, miközben új közönséget keresnek! Szerintem megoldható lenne a kettõ egyszerre is.
A sorozat egyébként szórakoztató, de valahogy nem tudom Star Wars-nak tekinteni. Pedig szeretném!
Ha valamire rosszul emlékszem, vagy rosszul tudok, csak szóljatok! Szeretném, ha nem lenne igazam!
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
a karaktert Lucas bácsi 2007 áprilisában mutatta be a publikumnak..
wookiepedia a legjobb 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Status: Break
Returns: 2009-01-02
szal majd jövõre 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Szerintem egyszerûen annyi az egész, hogy a klónok a köztársaság katonái, valamilyen szinten függetlenek a Jediktõl, valamilyen szinten pedig együttmûködnek. De a fõ parancsnokuk a kancellár, és ezért engedelmeskedtek neki.
A medve nem játék.
Jobbnál jobb karaktereket ismerhetünk picit részletesebben,és ugye tudjuk,hogy milyen simán leölték,levadászták õket az EP3-ban.:-( Fisto,Plo Koon,és a többiek.én megpróbálom úgy nézni,hogy nemveszem figyelembe hogy késõbb mi lett..bár nehéz.
Ashoka tényleg nagyon csendes:-D Lehet késõbb az lesz,még nagyon virgonc:-)
Go Jeff Go!!!!
A medve nem játék.
Asoka is nagyon csendes <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
jobb s olcsóbb lenne egy teljesen igényes felnõtt rajzfilm sorozat 😊
#49: ashoka egy togruta nevezetû fajhoz tartozik 😊
Go Jeff Go!!!!
Mondjuk esetleg más veszi magához,és távol kerül a Jedi tanácstól.
Ugye Yoda mondja a filmben,hogy vannak még Jedik,szerte a galaxisokban,és adták nekik le a vészjelzést,hogy ne jöjjenek.
És lehet Ashoka is túlélte,távol valahol,és nemtudni hogy esetleg hogyan öregszik,melyik fajhoz tartozik.(vagyis én nemtudom).
Kíváncsi leszek mi lesz vele,mert amúgy bírom,és eléggé bátor,meg ügyes is,bár erõsödnie kell még.
Go Jeff Go!!!!
Ezért várom az élõszereplõs sorozatot, mert azt már nekünk csinálják:-)!
Én arra leszek kíváncsi mi szerepe lesz Ashookának? Lehet kicsinálják és erre is bepipul Anakin! Vagy találkozunk vele öregen az új trilógiában, istenem de jó lenne:-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Számomra az érdekes még,hogy ugye az erõvel képesek akár egy többszázkilós,tonnás tárgyat is mozgatni,de ha pl valaki leakar zuhanni,akkor mit erõlködnek hogy felhúzzák,fizikai erõvel.
Grevious erõs ellenfél,mert nagyrésze gép,fõleg 4 karddal,bár Kenobi ezt megoldotta. Tegnap nagyjából megnéztem a Sithek bosszúját,mert nem is emlékeztem nagyon hogy mi is történt pontosan,ezért írtam ezt.
Számomra ott a Jedik,egy lassú folyású patakra emlékeztettek,akik semmirõl nem tudtak,és csodálkoztak hogy mi is a helyzet.És persze túlbonyolították a dolgokat,és persze a tétovázás vezetett a végükhöz.
Ez a sorozat jó,de jólenne ha mondjuk a folytatást megcsinálnák,akár ebben a formában,szerintem érdekes lenne.Mi lett Luke-kal,Solo-val,következõ kalandok.Még ha film nem is készülne,de jólenne látni.Kíváncsi leszek Ashokával mi fog történni,bár gondolom nemfogja túlélni.
Go Jeff Go!!!!