1139
4432746426_3d76f06019_o.jpg
  • karmenanita
    Na, ez egy király lezárása volt a Ryloth-trilógiának! Windu marha jó volt!(külön szimpi volt benne, hogy törődött a katonáival!^^)
    A kövi rész sem tűnik rossznak! Kedvelem a fejvadászokat!
  • toysoldier
    itt fent van
  • Adam II
    Csak nem nagyon igyekeznek felrakni:(
    Pirate Bay-ről meg nevetségesen lassan jön.
  • toysoldier
    igen
  • a.carkey
    Volt tegnap rész?
  • Hoz_Hun
    Legközelebb írd azért be, hogy 18-24 éveseknek szól a felhívásod. Én már rég kiestem a kategóriából.
  • karmenanita
    Egyetértek:) Én is megnéztem este és nekem télleg bejött!(igaza volt Szolnokboy1-nek^^) A klón nevek sem voltak kutyákXD Nevettem rajtuk, mert arik voltak, de am tényleg egy nagyon pörgős rész volt és a kövi is jónak látszik! Az azutáni sem tűnik rossznak(az előre jelzések szerint), de majd kiderül!:)
  • MrSpock
    Tetszett ez a rész is,elég mozgalmas,és izgalmas is volt.Egyre jobbak a részek! Érdekes hogy jobban szórakozom ezeken,mint jópár nagyszabású filmen.Bírom a klónokért is hogy lehet szorítani,mindig azért párat megismerünk.
  • BlackShadow
    a skins s a himym topik után ide is ellátogatok a szívesség kérésemmel :P kérlek ne fejezzetek :P beadandóhoz suliba készítettünk egy kérdőívet aminek a témája: Szinkron kontra felirat

aki érez magában annyi erőt, h kitölti ezt a rövid kérdőívet azt nagyon megköszönném :) és tényleg rövid, nem marketing fogás :P

köszönöm mindenkinek aki kitölti.. több helyre egyelőre nem rakom be, mert lehet a modiknak nem tetszene :D
  • karmenanita
    Jajaj! Nézi valaki a magyar szinkronos Clone Warsot?
    Hát ma reggel volt az egyik kedvenc részem, az 5.(hát igen, klón mániás Kármen szolgálatra jelentkezik^^":P). Na, mondom kivi vok a szinkronra, meg, hogy pl: Rex hangja maradt-e az, ami a mozifilmben volt...
    Hát, nekem a szinkron nem igazán feküdt, tehát szerintem azért maradok az angolnál. Jó, télleg nem rossz egyszer azért magyarul megnézni, de hosszú távon kicsit idegölőXD(szerintem!!!)
    Tehát ebben a részben kb. 7-8 klón volt, mindnek más szinkronja(amit már megszoktunk az előző 4 részből:() de 1-2-őnek egész jó volt a hangja, csak totál nem illet rá. Mondjuk az őrmesteré nem volt rossz, meg illett is rá, de hát őt meg lepuffantották már az elején...A többi hang elég átlagos vlt, Codyétól a falra másztam, Rexétől szintén:(
    Kicsit hosszú lett, tom, csak ki kellett adnom ezt magambólXD
    Én nem cseszegetem a magyarokat meg minden. Csak ezekkel a szinkronokkal kicsit lelomboztak. Am a főkarik hangja jó:) Na, ennyi, szent mise véget ért, menjetek békével! Ámen!
  • karmenanita
    Tényleg? Klónos rész^^ Azta, király! Alig várom, hogy megnézzem:)(aztán persze lehet, hogy nekem sem jön be majd annyira, de azt úgysem árulom el:P^^:D)
  • Monoton
    Na megnéztem énis nagyon jó rész.
  • a.carkey
    Most már megvan.
  • a.carkey
    Ok, csak sehol nem leltem rá torrenten.
  • Monoton
    Igen volt 20. rész !!!!
  • a.carkey
    Volt 20. rész???? Sehol sem látom ...
  • Szolnokboy1
    nekem ez a rész annyira nem jött be, de karmenanitának tetszeni fog, mert a klónok a főszereplők. :)
  • Adam II
    És marha jó volt.
  • Monoton
    igen volt
  • a.carkey
    Volt új rész tegnap?
  • karmenanita
    Télleg jó rész volt. Kicsit sajnáltam Ahsokát..olyan elveszettnek tűnt ott Rex és a parancsnokok közt...:( Pedig nem is csinálta olyan rosszul a dolokat!^^
  • BlackShadow
    ottvan még bobba fett :p
  • Monoton
    Mert klónozni nem tudnak, a mandalóriaiak pedig kihaltak :P
  • Fasiszta
    Csak nekem is tetszik csak azt nem értem hogy a szakadrok serege miért csak droidokból áll.
  • kkowika4
    Jó volt, stratégiailag lehet fikázni Wat Tambor, de tényleg jó volt.
    Csak TWILEK CSAJOKAT AKAROK :D
    Tény és való hogy Anakin is ügyes trükkel állt elő, és Wat Tambor is.
    Jó lesz ha ezek ketten a földön egymásnak feszülnek :)
    Amúgy a 18 rész végén nem Yodát mutatták előzetesben, aztán nem kaptunk belőle semmit.
  • Danny1987
    Jó rész volt.
    A kövi még jobb lesz végre windu is szinre lép.
  • mcgrape
    Kellemes epizód volt. Ashoka-t egyre jobban bírom :D és az is tetszett ahogy Anakin kezelte a dolgot, mégnagyobb terhet és felelőséget a csajszira had edződjön, remek ötlet volt , és ahogy Anakin utána csak végig nézte az egészet hátradölve, elégedett arcal, az zseniális volt :D
  • sandor8206
    jó rész volt, pörgős (mint mindegyik :-D), de a következő rész jobban érdekel, földi csatákat valahogy jobban bírom mint az űrcsatákat itt a sorozatban. Furcsa mert a filmekben meg az űrcsatákat szerettem, 4. végét, Jedi visszatér végét, jó azért a Birodalom visszavág Hoth-os jelenetét is bírtam, de a Klónok támadása és Sithek bosszúja, Baljós "földi" jelenetei nem jöttek be valamiért!
  • Szolnokboy1
    hatalmas rész volt a tegnapi!!!!!!!!!!!!!! Ashoka for prez!! :)
  • Adam II
    Dehát hirtelen haragú a második részben meg lemészárol egy egész tusken falut gyereket, nőket, öregeket beleértve. Most mondhatjuk, hogy azért mert megölték az anyját de egy Jedi akkor sem tett volna ilyet.
  • a.carkey
    Az biztos, hogy amikor a 17. rszében, a Naboon, Theedben leszállt a sikló, a vízesés felett, egy bizonyos SWG-s érzés kerített hatalmába, mintha ugyanez velem is megesett volna párszázszor. :)
  • Danny1987
    Szerintem amikor lucas kigondolta a star wars univerziumot nem számitott arra hogy ilyen nehéz lesz majd megoldani anakin átálását.
    Gyakorlatilag 5 perc alatt jó emberből Jason lett.
    Esetleg ha a jedi megölték volna padme-t és anakint tudatmodositó szerekkel nyomatták volna akkor megmagyarázható lenne.

De egyik sem volt.
    Szóval az a jó nem is volt olyan jó.
  • rumkola
    a rajzfilmsorozatban azért elég keményet nyomott egyedül
    :)
  • karmenanita
    Obi-Wan egy Jedi. Egy igazi Jedi, azok pedig nem érzelgősködnek. Mint könyvekből is kiderült, Obi-Wan magát hibáztatta Anakin átállása miatt, és igenis sajnálta őt, meg szerette is. Qui-Gonnal más a helyzet. Sajnos nem tom elképzelni, hogyan alakult volna a story, ha ő lesz Anakin mestere, de Palpatine akkor is megkörnyékezte volna a fiút. De ez csak az én véleményem! Nem akarok vitázni! Nem is okoskodásnak szántam, csak én szeretem Obi-Want^^"
    De abban, hogy Qui-Gonnal talán más lett volna a dolgok kimenetele egyetértek. Azzal viszont, hogy a sorozat rohadt jó, maximálisan egyetértek!!!!(szóismétlés Ó!)
  • Hoz_Hun
    Szerintem Anakin alapvetően jó ember, csak súlyosan megvezették és átverték. Ezért is tud a legvégén újra visszatérni a jó oldalra ami - főleg neki - különösen nehéz lehetett. Ha már ott tartunk Obi-Want sem tartom egy jellemnek (simán ott hagyja Anakint megrohadni a láva szélén, de előtte még megnézi ahogy megég... azért ezt még az ellenségemmel se tenném ők meg valamikor barátok voltak). Qui-Gon mellet szerintem nem lett volna belőle Vader.

Az animációs Clone Wars sorozat kurva jó.
  • mcgrape
    Elképzelhető hogy alapvetően félre értetted az egészet, de legalábbis Anakint mindenképp :D . De maradjunk anyiban hogy ez a te véleményed, és nekem isvanegy másik vélemnyem, jól van ez igy . A rajzfilm jó a Star wars jó Ámen
  • Danny1987
    A marha alatt azt értem hogy át fog állni a masik oldalra.
    Valljuk be idióta.sw3 ban hogy is volt 5 perc alatt átáltt.
    sw 4-6ig hogy reklámozzák anakint?
    Ő jó ember volt csak ne huzd fel mert ártatlan embereket ől meg averi a nőjét.

Az a baj hogy anakin élete első 23 évében viselt maszkot és ő valójában gonosz.
    Valljuk be nem igazán lehet egy jó embert (mindegy mennyire veri a sors) rossz utra vinni ha csak nem alapvetően ilyen.

Amugy szerintem a rajzfilm is jó meg ez is.
    Minél többet mutassanak a star wars univerziumból az a lényeg.
  • mcgrape
    Szerinem ez nem igy van, inkább pont ellenkezőleg, annál inkább drámaibb az hogy végül a sötét oldalra kerül. Igazából régóta vártam azt hogy Anakin az legyen akiről Obi-wan Luke-nak mesélt. ugye a Klócok Támadásában, még csak törtető Padawan, a Sithek-ben meg már leginkább a Sötét oldalra való átálása a fő téma, igy nem volt időnk megismerni mien is volt mikór igazi Jedi lovag volt . Erre is tökéletes a Rajzfilm, sőt véleményem hogy simán kenterbeveri a másik Clone rajzfilmet. Kellemeset csalódtam a sorozatban, és remélem ez a kellemesérzés még jó sokáig kitart majd :)
  • karmenanita
    brühühű:'( Értem
  • Adam II
    Mert a múlt heti dupla eész volt :P