1139
-
#299 Na, ez egy király lezárása volt a Ryloth-trilógiának! Windu marha jó volt!(külön szimpi volt benne, hogy törődött a katonáival!^^)
A kövi rész sem tűnik rossznak! Kedvelem a fejvadászokat! -
#298 itt fent van -
#297 Csak nem nagyon igyekeznek felrakni:(
Pirate Bay-ről meg nevetségesen lassan jön. -
#296 igen -
#295 Volt tegnap rész? -
Hoz_Hun #294 Legközelebb írd azért be, hogy 18-24 éveseknek szól a felhívásod. Én már rég kiestem a kategóriából. -
#293 Egyetértek:) Én is megnéztem este és nekem télleg bejött!(igaza volt Szolnokboy1-nek^^) A klón nevek sem voltak kutyákXD Nevettem rajtuk, mert arik voltak, de am tényleg egy nagyon pörgős rész volt és a kövi is jónak látszik! Az azutáni sem tűnik rossznak(az előre jelzések szerint), de majd kiderül!:) -
#292 Tetszett ez a rész is,elég mozgalmas,és izgalmas is volt.Egyre jobbak a részek! Érdekes hogy jobban szórakozom ezeken,mint jópár nagyszabású filmen.Bírom a klónokért is hogy lehet szorítani,mindig azért párat megismerünk. -
#291 a skins s a himym topik után ide is ellátogatok a szívesség kérésemmel :P kérlek ne fejezzetek :P beadandóhoz suliba készítettünk egy kérdőívet aminek a témája: Szinkron kontra felirat
aki érez magában annyi erőt, h kitölti ezt a rövid kérdőívet azt nagyon megköszönném :) és tényleg rövid, nem marketing fogás :P
köszönöm mindenkinek aki kitölti.. több helyre egyelőre nem rakom be, mert lehet a modiknak nem tetszene :D -
#290 Jajaj! Nézi valaki a magyar szinkronos Clone Warsot?
Hát ma reggel volt az egyik kedvenc részem, az 5.(hát igen, klón mániás Kármen szolgálatra jelentkezik^^":P). Na, mondom kivi vok a szinkronra, meg, hogy pl: Rex hangja maradt-e az, ami a mozifilmben volt...
Hát, nekem a szinkron nem igazán feküdt, tehát szerintem azért maradok az angolnál. Jó, télleg nem rossz egyszer azért magyarul megnézni, de hosszú távon kicsit idegölőXD(szerintem!!!)
Tehát ebben a részben kb. 7-8 klón volt, mindnek más szinkronja(amit már megszoktunk az előző 4 részből:() de 1-2-őnek egész jó volt a hangja, csak totál nem illet rá. Mondjuk az őrmesteré nem volt rossz, meg illett is rá, de hát őt meg lepuffantották már az elején...A többi hang elég átlagos vlt, Codyétól a falra másztam, Rexétől szintén:(
Kicsit hosszú lett, tom, csak ki kellett adnom ezt magambólXD
Én nem cseszegetem a magyarokat meg minden. Csak ezekkel a szinkronokkal kicsit lelomboztak. Am a főkarik hangja jó:) Na, ennyi, szent mise véget ért, menjetek békével! Ámen! -
#289 Tényleg? Klónos rész^^ Azta, király! Alig várom, hogy megnézzem:)(aztán persze lehet, hogy nekem sem jön be majd annyira, de azt úgysem árulom el:P^^:D) -
Monoton #288 Na megnéztem énis nagyon jó rész. -
#287 Most már megvan. -
#286 Ok, csak sehol nem leltem rá torrenten. -
Monoton #285 Igen volt 20. rész !!!! -
#284 Volt 20. rész???? Sehol sem látom ... -
#283 nekem ez a rész annyira nem jött be, de karmenanitának tetszeni fog, mert a klónok a főszereplők. :) -
#282 És marha jó volt. -
Monoton #281 igen volt -
#280 Volt új rész tegnap? -
#279 Télleg jó rész volt. Kicsit sajnáltam Ahsokát..olyan elveszettnek tűnt ott Rex és a parancsnokok közt...:( Pedig nem is csinálta olyan rosszul a dolokat!^^ -
#278 ottvan még bobba fett :p -
Monoton #277 Mert klónozni nem tudnak, a mandalóriaiak pedig kihaltak :P -
Fasiszta #276 Csak nekem is tetszik csak azt nem értem hogy a szakadrok serege miért csak droidokból áll. -
kkowika4 #275 Jó volt, stratégiailag lehet fikázni Wat Tambor, de tényleg jó volt.
Csak TWILEK CSAJOKAT AKAROK :D
Tény és való hogy Anakin is ügyes trükkel állt elő, és Wat Tambor is.
Jó lesz ha ezek ketten a földön egymásnak feszülnek :)
Amúgy a 18 rész végén nem Yodát mutatták előzetesben, aztán nem kaptunk belőle semmit.
-
#274 Jó rész volt.
A kövi még jobb lesz végre windu is szinre lép. -
mcgrape #273 Kellemes epizód volt. Ashoka-t egyre jobban bírom :D és az is tetszett ahogy Anakin kezelte a dolgot, mégnagyobb terhet és felelőséget a csajszira had edződjön, remek ötlet volt , és ahogy Anakin utána csak végig nézte az egészet hátradölve, elégedett arcal, az zseniális volt :D -
sandor8206 #272 jó rész volt, pörgős (mint mindegyik :-D), de a következő rész jobban érdekel, földi csatákat valahogy jobban bírom mint az űrcsatákat itt a sorozatban. Furcsa mert a filmekben meg az űrcsatákat szerettem, 4. végét, Jedi visszatér végét, jó azért a Birodalom visszavág Hoth-os jelenetét is bírtam, de a Klónok támadása és Sithek bosszúja, Baljós "földi" jelenetei nem jöttek be valamiért! -
#271 hatalmas rész volt a tegnapi!!!!!!!!!!!!!! Ashoka for prez!! :) -
#270 Dehát hirtelen haragú a második részben meg lemészárol egy egész tusken falut gyereket, nőket, öregeket beleértve. Most mondhatjuk, hogy azért mert megölték az anyját de egy Jedi akkor sem tett volna ilyet. -
#269 Az biztos, hogy amikor a 17. rszében, a Naboon, Theedben leszállt a sikló, a vízesés felett, egy bizonyos SWG-s érzés kerített hatalmába, mintha ugyanez velem is megesett volna párszázszor. :) -
#268 Szerintem amikor lucas kigondolta a star wars univerziumot nem számitott arra hogy ilyen nehéz lesz majd megoldani anakin átálását.
Gyakorlatilag 5 perc alatt jó emberből Jason lett.
Esetleg ha a jedi megölték volna padme-t és anakint tudatmodositó szerekkel nyomatták volna akkor megmagyarázható lenne.
De egyik sem volt.
Szóval az a jó nem is volt olyan jó. -
rumkola #267 a rajzfilmsorozatban azért elég keményet nyomott egyedül
:) -
#266 Obi-Wan egy Jedi. Egy igazi Jedi, azok pedig nem érzelgősködnek. Mint könyvekből is kiderült, Obi-Wan magát hibáztatta Anakin átállása miatt, és igenis sajnálta őt, meg szerette is. Qui-Gonnal más a helyzet. Sajnos nem tom elképzelni, hogyan alakult volna a story, ha ő lesz Anakin mestere, de Palpatine akkor is megkörnyékezte volna a fiút. De ez csak az én véleményem! Nem akarok vitázni! Nem is okoskodásnak szántam, csak én szeretem Obi-Want^^"
De abban, hogy Qui-Gonnal talán más lett volna a dolgok kimenetele egyetértek. Azzal viszont, hogy a sorozat rohadt jó, maximálisan egyetértek!!!!(szóismétlés Ó!) -
Hoz_Hun #265 Szerintem Anakin alapvetően jó ember, csak súlyosan megvezették és átverték. Ezért is tud a legvégén újra visszatérni a jó oldalra ami - főleg neki - különösen nehéz lehetett. Ha már ott tartunk Obi-Want sem tartom egy jellemnek (simán ott hagyja Anakint megrohadni a láva szélén, de előtte még megnézi ahogy megég... azért ezt még az ellenségemmel se tenném ők meg valamikor barátok voltak). Qui-Gon mellet szerintem nem lett volna belőle Vader.
Az animációs Clone Wars sorozat kurva jó. -
mcgrape #264 Elképzelhető hogy alapvetően félre értetted az egészet, de legalábbis Anakint mindenképp :D . De maradjunk anyiban hogy ez a te véleményed, és nekem isvanegy másik vélemnyem, jól van ez igy . A rajzfilm jó a Star wars jó Ámen -
#263 A marha alatt azt értem hogy át fog állni a masik oldalra.
Valljuk be idióta.sw3 ban hogy is volt 5 perc alatt átáltt.
sw 4-6ig hogy reklámozzák anakint?
Ő jó ember volt csak ne huzd fel mert ártatlan embereket ől meg averi a nőjét.
Az a baj hogy anakin élete első 23 évében viselt maszkot és ő valójában gonosz.
Valljuk be nem igazán lehet egy jó embert (mindegy mennyire veri a sors) rossz utra vinni ha csak nem alapvetően ilyen.
Amugy szerintem a rajzfilm is jó meg ez is.
Minél többet mutassanak a star wars univerziumból az a lényeg. -
mcgrape #262 Szerinem ez nem igy van, inkább pont ellenkezőleg, annál inkább drámaibb az hogy végül a sötét oldalra kerül. Igazából régóta vártam azt hogy Anakin az legyen akiről Obi-wan Luke-nak mesélt. ugye a Klócok Támadásában, még csak törtető Padawan, a Sithek-ben meg már leginkább a Sötét oldalra való átálása a fő téma, igy nem volt időnk megismerni mien is volt mikór igazi Jedi lovag volt . Erre is tökéletes a Rajzfilm, sőt véleményem hogy simán kenterbeveri a másik Clone rajzfilmet. Kellemeset csalódtam a sorozatban, és remélem ez a kellemesérzés még jó sokáig kitart majd :) -
#261 brühühű:'( Értem -
#260 Mert a múlt heti dupla eész volt :P