Star Wars: The Clone Wars (TV)

← ElőzőOldal 23 / 23

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a mostani 10. rész is elment, arra a 20 percre bõven jó+azért jó megismerni egy kis háttérinfót (Grevious) bár õ róla már láttam képet milyen volt a beavatkozás elõtt,+más jediket is bemutatnak közelebbrõl(Fisto)
de azt kell mondjam, jó lenne egy másfajta sorozat élõs vagy animációs ami még egy teljesen új korban, világban, más szereplõkkel játszódik. Mert azért 100 részen keresztül csak a Clone Wars, azért unalmas lesz.
Csuvi? hát õ nem volt éppen az a bénázós fajta, inkább C3PO
a.carkey
Nekem semmi bajon JarJarral. Minden sorozatba kell egy ökör. Egy ökör, aki felidegesíti az embereket a bénázásaival. 😊 Az elsõ trilógiában elvette Mr. Baccától ezt a szerepet. Ha belegondolunk az elsõ (2.) trilógiában pl. õ volt az, aki mindig bénázott.

A medve nem játék.

szerintem a sima clone warsra gondolsz
valami közelebbit<#fejvakaras>esetleg
magus
volt anno valami star wars szerû rajzfilmsorozat, amikor ilyen dínókon lovagoltak, meg ilyesmi, nem?

igen, de nem kapcsolódik szorosan, a filmet is és a sorozatot is meg lehet külön nézni.
Ami most mennt moziban az ennek a felvezetõje?

REAL MADRID

van valakinek promoja a 10 részre, link? elõre kösz
MrSpock
Jar Jar-os rész nagyon felidegesített:-)
A vérprofi klónok hullanak,ezt az idiótát meg véletlenül sem találják el.Biztos valami erõtere van ami megvédi.Ez nagy hiba volt,hogy eleve Lucas berakta a történetbe,fõleg egy ilyen idiótát,mert ha normális lett volna,talpraesett,keményebb. Gyerekeknek jó,nevetnek rajta,de azért nem annyira vidám sorozat ez,elég volt szerintem a 2 robot vitatkozásai,meg pár jó beszólás.Az utolsó rész jó lett,sok akció,kardozás egyebek. Ashoka-t amúgy bírom,mert igaz,hogy kicsit beleüti az orrát mindenbe,de amúgy elég ügyes,és a szíve is a helyén van.Következõ rész is jónak ígérkezik!

Go Jeff Go!!!!

Mondjuk az félelmetes, ahogy a két fõbéna - Jar Jar és C3PO - akcióba lendül. 😊

E09
Már nem emlékszem pontosan de végül ez a Node Ganéj (Nute Gunray) majd a Mustafar-on pusztul meg?

a.carkey
Szerintem jó volt a 8-as is:

-Go back to the ship and call for help.
-I regret the transmitters on the ship are out of order.
-What?
-The ship has been destroyed.
-Battle droids?
-No, Jar-Jar ...
-All right, then find a communications room and send out a distress signal.

😊

A medve nem játék.

tigeroo
fú erre emlékszem 😄

kösz!
armageddon666
1000 kösz xD

@

offkorzv3
vótam

eredeti cím-Centurions, magyar nem tudom van-e

bocs, hogy nem ide vág, de jó volt nosztalgiázni :-D sorry
Kandurex
zsír, be is raktam <#eljen>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nemtaláltam most jobb képet, úgyhogy raktam erre egy logót, majd ha lesz kedvem, csinálok jobbat, addig is itt van
armageddon666
3 faszi akik speckó ruhát kaptak egy ûrbázisról.
cím? 😄 halványan rémlik valami, és asszem szerettem is xD

@

Én is nézem, nem valami komoly cucc, de 20 perc kikapcsolódás, amúgy is szeretem a star wars univerzumot........de az a kis pöcs padawan elég idegesítõ 😄

BlackShadow
hoho!
én zh-k miatt most kicsit lemaradtam vele, de sztem jó szórakozást nyújt 😊 fõleg h könnyû nyelvezete miatt még angol feliratra sincs szükség.. meg van sok vicc benne 😊 de akkor is clone trooperek a királyak! amikor vmi központibb szerepük van az mindig jó 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

jar jar egy sz.r:-D
Kandurex
a Jar - Jar 8. volt eddig a leghalványabb, ahogy mindegyik rész amiben huzamosabb ideig feltûnik az mindig halvány, legyen film, vagy animáció, játék bármi 😊..viszont a többi rész az állat volt, fõleg ez a 9. most tuti volt!

hát én is jó régen volt vagy 15-17 éve, de kemények voltak. Én olyanokra emlékszek hogy õsemberes superman, 3 faszi aki speckó ruhát kaptak egy ûrbázisról, + egy fószer akinek volt egy nagygorillája, egy órszarvú szerûség ami a szarvból golyókat lõtt+valami alakváltó hüp-hüp barbatrükk szerû lényei +sok sok stb. akció mese, nem ilyen agyamentek mint most:-D de itt OFF mert ez SW-CW fórum :-D nosztalgiának vége
Szóval én kifejezetten örülök, hogy van ez a animáció, mert az 5 éves unokaöcsém kajálta a szinkronos animációs-mozi filmet, remélem a sorozat is lesz nemsokára magyarul is, hagy élvezze õ is, de addig meg nézem én:-D
ezek a mai fiatalok... -.- 😄
akyyy
loál, amikro régen még nem volt magyarirott itthona CN, vigan néztemrajta angolul a meséket😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sztem is jó kis sorozat, az a 20 perc kikapcsolódás bõven jó és elég, sõt vannak kifejezetten jó részek is. Pl. ez a 9. sztem egész jóra sikerült+az elsõ yoda eksön+a nagy szeparatista csillaghajó elpusztítása duplarész is ok!Persze vannak gyengébbek is pl. a 8-Jar Jar-ral :-D
amcsiban CN. de le lehet szedni, magyar feliratot is dobnak mindig!
Ic3 m4n
Melyik adón megy? mer én még nem láttam 😞

Kandurex
valami faszát, addig gyorsan összedobtam egyet paintel

majd csinálok bannert, ha kell 😄
Firerock
szólj egy moderátornak hogy írja át<#eplus2><#eplus2>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bulykin
akkor az a Clone Wars, sztem írd át, mert bezavar😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

nemis tudtam, hogy a 3D-s mozi után csináltak ebbõl sorozatot is 😮
na akkor rá kell állni, mert a sima rajzfilm is gecijó volt 😄
Kandurex
ja, ja ami most megy 😊 külön írom, hogy már 9. rész megy...amihez egyébként már felirat is van!

jáááj asztem már, a leendõ sorozatról lesz szó 😄
amúgy most a clone warsra célzol? vagy ez más? 😄
Régen mert CN-en, de az haláli volt 😄 ~ 5 perc volt 1 rész.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kandurex
szal, nézegettem, de nem találtam neki topikot, holott szerintem egy fasza kis animációs sorozat, ami ugye a legutóbbi mozi közvetlen folytatása. Már a 9 résznél tartanak és azt kell, hogy mondjam elég szórakoztatóak ezek a 20 percek 😊

← ElőzőOldal 23 / 23