Star Wars: The Clone Wars (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azt kell mondjam, jó lenne egy másfajta sorozat élõs vagy animációs ami még egy teljesen új korban, világban, más szereplõkkel játszódik. Mert azért 100 részen keresztül csak a Clone Wars, azért unalmas lesz.
A medve nem játék.

REAL MADRID
A vérprofi klónok hullanak,ezt az idiótát meg véletlenül sem találják el.Biztos valami erõtere van ami megvédi.Ez nagy hiba volt,hogy eleve Lucas berakta a történetbe,fõleg egy ilyen idiótát,mert ha normális lett volna,talpraesett,keményebb. Gyerekeknek jó,nevetnek rajta,de azért nem annyira vidám sorozat ez,elég volt szerintem a 2 robot vitatkozásai,meg pár jó beszólás.Az utolsó rész jó lett,sok akció,kardozás egyebek. Ashoka-t amúgy bírom,mert igaz,hogy kicsit beleüti az orrát mindenbe,de amúgy elég ügyes,és a szíve is a helyén van.Következõ rész is jónak ígérkezik!
Go Jeff Go!!!!
Mondjuk az félelmetes, ahogy a két fõbéna - Jar Jar és C3PO - akcióba lendül. 😊
E09
Már nem emlékszem pontosan de végül ez a Node Ganéj (Nute Gunray) majd a Mustafar-on pusztul meg?
-Go back to the ship and call for help.
-I regret the transmitters on the ship are out of order.
-What?
-The ship has been destroyed.
-Battle droids?
-No, Jar-Jar ...
-All right, then find a communications room and send out a distress signal.
😊
A medve nem játék.
bocs, hogy nem ide vág, de jó volt nosztalgiázni :-D sorry
cím? 😄 halványan rémlik valami, és asszem szerettem is xD
@
én zh-k miatt most kicsit lemaradtam vele, de sztem jó szórakozást nyújt 😊 fõleg h könnyû nyelvezete miatt még angol feliratra sincs szükség.. meg van sok vicc benne 😊 de akkor is clone trooperek a királyak! amikor vmi központibb szerepük van az mindig jó 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szóval én kifejezetten örülök, hogy van ez a animáció, mert az 5 éves unokaöcsém kajálta a szinkronos animációs-mozi filmet, remélem a sorozat is lesz nemsokára magyarul is, hagy élvezze õ is, de addig meg nézem én:-D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
na akkor rá kell állni, mert a sima rajzfilm is gecijó volt 😄
amúgy most a clone warsra célzol? vagy ez más? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ