1139
-
#339 Helló nem tudtok valamit a pc játékról? én csak annyit hogy szeptember 18-án jelenik meg http://www.youtube.com/watch?v=3zKPds_8V30 videó -
#338 Ez szerintem butaság...egyáltalán nem dúrva és az, hogy látsz egy hajót, ami ne adj Isten felgyullad, az nem olyan hátborzongató.(húúú, de félek!) Vér szerintem nincs is benne, vagy ha van én nem nagyon veszem észre...pedig figyelek rendesen!XD Nem értem ezek után igazán, miért kellene kifogásolni ezt a sorozatot?! -
#337 Pont azért droidok, hogy nyugodtan gyilkolászhassák őket. Samurai Jack-ben is szerintetek miért minden robot? Naná, hogy Jack darabokra vagdoshassa őket anélkül, hogy egy csepp vér is folyna. Persze a gyereknek már ezt se lenne szabad néznie, nézzen inkább Tele Tabit meg Lazy Town-t az sokkal jobb. Mindegy, úgyse a TV-ben néztem. -
#336 "három kismalac: lelki terror, majd halál és még sorolhatnám."
Engem az sokkolt ahogy megölték a farkast. Felforralták 100 fok közeli állapotba a vizet és azt öntötték rá a farkasra. Azt meg szétégette a forró víz. Ez nem kicsit morbid. -
#335 mondj egy olyan rajzfilmet/rajzfilmsorozatot/mesét, amiben nincs erőszak. tom és jerryben egymást darabolták, a hupikék törpikékben hókuszpók célja az volt, hogy megegye a törpöket, stb. a régi klasszikus mesék miről szóltak? jancsi és juliska: kannibalizmus, piroska és a farkas: emberevés, hamupipőke: csonkítás, hófehérke: mérgezés, három kismalac: lelki terror, majd halál és még sorolhatnám.
ezek a szerencsétlen jedik meg csak élettelen, lelketlen gépeket aprítanak. az ugyanolyan páncélt viselő klónokkal sem lehet egykönnyen azonosulni, pszichológiailag nem ugyanolyan a haláluk, mint egy átlagos ruhába lévő emberé/antropomorfizált személyiséggel rendelkező űrlényé. -
#334 Azért van abban igazság amit az ORTT-sek írnak, tényleg elég erőszakos egy gyerekfilmhez képest. -
#333 "Az ORTT többek közt erőszakossága miatt kifogásolta azt a jelenetet amelyben Anakin és padawanja az Aida hajóját megtámadó szuperdroidok ellen küzd"
hát már ne is haragudj, de ez tényleg nem való gyerekeknek. látják, ahogy meghal az sok kedves szuperdroid. ezek tényleg hülyék... -
#332 A Csillagok háborúját támadja az ORTT
Csak három megállapítás:
A. Ezeknek ennyi idejük van?
B. Miért kell ennyi unatkozó hülyét eltartania az államnak?
C. Sajnos, ezek komolyan vesznek még egy rajzfilm beli erőszakot is. Tom és Jerry mikor lesz kokomlistás? Vagy a kengyelfutó? -
#331 Ashley Eckstein
Máskor imdb.com:) -
Szid #330 Neve? -
#329 Ashoka angol szinkronhangja:)
-
bagoly14 #328 köszönöm hogy megírtad -
#327 Ahsoka Tano -
bagoly14 #326 nem tudja valaki hogy hívják ezt a szereplőt
a padavant a képen a lány nevét hogy írják. -
#325 Vége az évadnak. -
Heian #324 Hi!
Tudja-e vki hogy hová lett az RTL klubról a clone wars sorozat? Lehet hogy vége az évadnak? -
#323 Új Star Wars játék -
#322 720p
HDRip
Feliratok -
kkowika4 #321 Úgy könnyű volt ezt megcsinálni ha Palpatine megmondta, mikor és ki fog tartani egy kisebb gyűlést, mert amúgy nem tudták volna mindezt megcsinálni :) -
Monoton #320 Valaki találkozott már 720p verzióval? -
maynard73 #319 Hello!Honnan tudom letölteni az egész évadot felirattal?Köszi! -
#318 Pedig nagyon szimpatikus ez a fejvadászpofa :)
...szeptemberig ülhetünk :( -
Monoton #317 Ebben nincs semmi meglepő, aki meg eddig nézte akkor is nézni fogja. Sokat nem hiszem hogy csökkenni fog. -
#316 Na, végülis nyáron lehet, hogy visszaesne a nézettség.....ez szomorú:'( -
#315 Innen le lehet szedni. -
#314 Igen. Legalábbis ezt mondták a mostani rész után. -
#313 őszig? komolyan ősszel kezdik csak el?o_O -
#312 Hát vége az első évadnak. Várhatunk őszig ;_; -
#311 tudtommal még van egy rész. holnap jön ki. vagy te már láttad a ma esti USA CN-ön? :) -
Deagle #310 Sziasztok!
Megnéztem az első évadot és egyszerűen fantasztikus! :)
Tudunk már valamit mikor jön ki a season 2? -
#309 Én most a rajzfilmsorozatot keresem. -
Monoton #308 Első pár rész ment le eddig magyarul. -
revi73 #307 Sziasztok, nem tudja valaki honnan lehetne letölteni az egész évadot, persze magyarul. ha van ilyen köztetek, linkelje már be ide.
Előre is köszönöm. -
kkowika4 #306 Egy kérdés:
Wat Tambor mire várt?
Nem hozták meg az utolsó szállítmánnyal a dvd gyűjteményt, úgy meg hosszú lett volna a hiperűrutazás? :D -
#305 Köszi! -
sandor8206 #304 www.torrent.eval.hu
ezen keresd szombat reggelenként :-) -
#303 Jól van de szombat reggel úgy várom, hogy felkerüljön valahova mint egy kisgyerek és mindig megpróbálom a Pirate Bay-t ha már nem bírok magammal(pedig tudom, hogy dög lassú) :D
De még aznap leszedtem. -
#302 Ne tököljetek már a Pirate Bay-el... -
Daza500 #301 "harcaszokat"
Ne bazz ! Ez komoly ?!
Én ezt angolul nézem, de nem csodálkozom (annyira) a szinkronon.
Egyszer láttam egy maszek feliratos Superhero Movie-t, abban a "floor" szó "történet"-nek volt lefordítva.
Igen, droidok, mert a hús-vér emberek nem vállalják el. -
Nagydög #300 Azt mondja meg nekem valaki, hogy sikerult a szinkronban harcaszokat csinalni a vadaszokbol(A "rombolo kiseret"-et mar nem is emlitem.)? Es tenyleg nincs az egesz szinkron stabban valaki, aki megemlitse, hogy ez baromsag? Vagy ott is droidok dolgoznak?