1139
-
gunji #1099 Meg még egy:
-
gunji #1098 Új előzetes:
-
gunji #1097 Igen, talán pár hónappal utána, de közvetlenül 'A sithek bosszúja' mozifilm előtt és alatt. -
Szacsa HUN #1096 Ez most az S06 után játszódik? -
gunji #1095 A naptárba bevésendő dátum: február 21.
-
Kissssss0 #1094 -
gunji #1093 Kis előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=nw7sRmD-ViY -
gunji #1092 Hoh... happy-happy
Nem gondoltam volna, hogy teljesen lerenderelik. Előzetesben e részlet pediglen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Siege of Mandalore-ból kell, hogy legyen közvetlenül a coruscanti csata előttről
Végre megint lehet várni SW-t -
#1091 Egyelőre 12 új rész jön. -
Kissssss0 #1090 ehhehehehe... ennyit a disney-ről. -
#1089 Folytatást/lezárást kap a Clone Wars jövő ősszel. -
Gudott #1088 Kijött újabb 4 rész a be nem fejezett Clone Wars 7. évadjából:
Bad Batch arc, de a korábbi Utapus szál is megvan lentebb
http://www.starwars.com/tv-shows/the-clone-wars-legacy
A kalózöbölben is megtalálhat, de sem angol, sem magyar felirat nincs a 4 legújabb részhez -
gunji #1087 Nem, animációs sorozatként több epizód már nem lesz. Más formában kiadnak pár történetet, pl. egy képregényt Darth Maul-lal, egy regényt Assajj Ventress-szel. Ezeket nevezték el úgy, hogy Clone Wars Legacy (wookie cikk itt). Ebbe tartozik bele egy félig elkészült szál négy résszel, elvileg a starwars.com-on is fenn van, de itt a link a youtube-os forráshoz, de angolul: 1, 2, 3, 4. (Még nem láttam, így nem tudom, milyen.)
Ami a Rebelst illeti, csak az első részt láttam a tévében. Történetileg nem rosszabb, mint a TCW bevezető része volt, sőt, de az animáció az csapnivaló, főleg a karakterek a fényes műanyagszerű hajukkal borzasztóan néznek ki. -
#1086 Van most ez a Star Wars: Rebels.
Hát az mekkora fos. Legalábbis ahogy kinéznek a karakterek.
Sztorit nem figyeltem. -
mate23 #1085 és nem fogják fojtatni a sorozatot? -
gunji #1084 Tévében sorozatként nem lesz. De képregényként (esetleg regényként) várható egy-egy történet. Helyette a Rebelst nyomják. -
mate23 #1083 üdv!
ezzel a 6.évad 13.résszel van vége az egész sorozatnak vagy lesz folytatása?
-
WinStar #1082 Végig néztem a 13 részt,egész jó,kár hogy vége volt.... -
WinStar #1081 már az első 4 részhez van felírat :) -
Kheled #1080 Rendben, minden torrent oldalon fent vannak már, van angol változat is. Sőt magyar felirat is 1-2-höz. Jó film nézést! :) -
Kheled #1079 Elvileg kijöttek a részek, az összes. Tud valaki linket hozzájuk? -
gunji #1078 Eredetileg angol, igen. Gondolom más országokban a helyi nyelven nézhető a stream. -
WinStar #1077 ez a netflix ez egy angol nyelvü csatorna ugye? -
gunji #1076 Most már tényleg úgy tűnik, hogy Amerikában a nagy WB vs Disney jogi meccsen a tévénézők vesztenek, mert a Lost Missions-nek nevezett hatodik évad náluk nem kerül képernyőre, egyelőre csak Netflixen lesz elérhető az összes rész jövő péntektől. Ehhez egy nagyon jó kis kedvcsináló előzetes: itt, amiből még jobban meggyőződtem arról, hogy a TCW még tartogathatott volna kellemes pillanatokat, s egy vagy két évad lezárásként még belefért volna. S akkor nem kutyafuttában kellene összecsapni a Rebelst sem. Ezért a Disneynek nagyon nehéz megbocsátani, akármennyire szépek is az új sorozat előzetesei. -
WinStar #1075 remélem lesz magyar felírat hozzá :D -
gunji #1074 Előzetes az első új történetből: itt -
WinStar #1073 az még odébb van :(
De remélem hogy jó lesz az is.
Mindenesetre várom azért a 6. évadot :D Remélem lesz szinkronosan is :D -
gunji #1072 Nem, csak ősszel indul egy dupla epizóddal. (Legalábbis eddig úgy voltak vele :D) -
WinStar #1071 bár úgy tudom hogy márciusba indul a Rebels sorozat,nem? -
WinStar #1070 naaaa,akkor reméelm hogy lesz felírat is hozzá. Bár németül érdekes lesz hallgatni a színészeket,de ha magyar felírat lesz hozzá oké :D -
gunji #1069 A német Super RTL csatorna bejelentette, hogy február 15-én kezdik el adni az általuk hatodik évadnak keresztelt az eddig bónuszként beharangozott részeket. Elsőként azt a történetet adják (66-os parancs), amiből tavalyi kasza után az első részlet kijött, a négy részt - úgy tűnik - egy este.
Forrás: itt és itt.
A cikkek 13 részről írnak, itt lehet spoileres tartalmakat olvasni. -
haywire #1068 én a multkor letötöttem egy Darth Maul Returns filmet, 1 óra 25 percek, nagyjából 4 résznek felel meg az ideje. De nem tudom, hogy az-e ami a sorozatba megy. Még csak most kezdtem el a 4.évadot. -
Armisael #1067 Maul a 4. évad 21. részében szerepel újra (Brothers). Maulos rész még a 4. évad 22 is (Revenge). Majd 5. évad első rész (Revival) ÉS végül 5 évad 14-16. -
haywire #1066 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Darth Maul melyik részben is tér vissza? Illetve a másfélórás Darth Maul Returns mikor kell megnézni ha sorba szeretném nézni? -
gunji #1065 1) Bocsánat, az 'szvsz' egy internetes szleng, egy rövidítés a 'szerény véleményem szerint' kifejezésre. :)
2) 4 milliárd amerikai dollárért adta el George Lucas az egész céget a Disneynek. Azt látni lehetett, hogy a Lucasfilm veszteséges részlegeit bezárták. A TCW-t talán azért törölték, mert az még a Warner Broshoz volt köthető, s a Disney egy saját sorozatot akart, amit jövőre kezdenének is el. Még az is lehet, hogy hasonló kivitelezésű lesz, mint emez. A kérdés viszont fenn áll, hogy a TCW többé-kevésbé elkészült 6. évadát miért nem mutatják be (inkább csinálnak belőle egy bónusz-kiadást valamikorra).
Talán a nyári németországi Celebration-ön kideürl valami érdekes is erről :) -
robi3 #1064 köszi a választ, jó meglátásaid vannak most már csak 2 dolog nem világos:
1. mi az hogy szvsz (bocs ha hülye kérdés de még soha nem találkoztam vele)
2. mennyi lehetett az a pénz amiért eladták a sorozatot és miért vették meg ha utána leállítják, tehát nem látom az üzleti fogást egy jól menő sorozat tönkre vágásában, leállításában -
gunji #1063 A 7. mozifilmben szerintem nem fog szerepelni, mert az a legutóbbi (igaz 2 hónapos) infók szerint kb. 40 évvel játszódhat 'A Jedi visszatér' után, s akkorra már Ahsoka olyan 80 éves körüli lehet.
Hogy mihez kezdett a 'Wrong Jedi' után, azt megtudhattuk volna a 6-7. évadból, ha lett volna. Az biztos, hogy az utolsó rész után a készítők azt nyilatkozták, hogy a kilépéssel 'megtette az első lépést a végső sorsa felé' (vagy valahogy így). A TCW lezáró évadjai helyett érkező bónusz tartalomban sem valószínű, hogy feltűnne.
Szerintem ez a befejezés, amit kapott a sorozat végén, ez egy egyrészt pont jól meg tudja magyarázni, hogy miért nem szerepel, s miért nem kerül szóba 'A Sithek bosszújában'; illetve lehetőséget ad egy esetleges későbbi szerepeltetésére. S ez a később talán pont a Rebels c. új sorozat lehet.
Az utolsó rész végén a búcsújelenetben szerintem nem a sötét oldalra gondolt Anakin, hanem a Padméval kötött házasságára. Ahsoka az utolsó részekben simán összeroppanhatott volna, annyi 'csapás' érte: meggyanúsították koholt vádakkal, a Jedik nem hittek neki/benne, kivetették maguk közül, a klónok és a jedik vadásztak rá, a legjobb barátnője eléggé komolyan csőbe húzta, a köztársaság kis híján halálra ítélte. Ez pont elég kellett volna lennie ahhoz, hogy a sötét oldalé legyen, ha meg lett volna benne a hajlam erre. De szvsz pont ellenkezőleg, ez csak megerősítette a jót benne.
Az már más kérdés, hogy a későbbiekben esetlegesen mi történik vele, de szvsz nem hiszem, hogy áttérne. -
robi3 #1062 Bocs, ezt még leírom. Még egyszer megnéztem az utolsó pár percet igazából arra jutottam hogy mindkettejükben jelen van a sötét oldal és ashoka maradása sem győzte volna meg anakint hogy maradjon jedinek sőt szerintem ashokával kézen fogva tértek volna át a sötét oldalra. -
robi3 #1061 Sziasztok! Nem a fórum témája de a 7.részről lehet valamit tudni, mert szerintem ashoka pályafutását ennyivel azért nem illene lezárni, mert ugye a kilépése a rendből nem volt végleges meg egy olyan karakter aki ennyit harcolt a köztársaságért nem szívódhat fel csak így. kíváncsi lennék hogy mihez kezdett a kilépés után illetve biztos hogy értesülnie kellet a 66-os parancsról illetve hogy mi lett a mesterével. Mivel ugye a 3,4,5,6. részben semmi, még csak egy szófoszlány sincs róla ezért valaminek még történnie kellene vele hogy kerek legyen ez a dolog, mert a 3. rész eseményei után nem tudom elképzelni ezt a mondatot ashoka szájából: jedi voltam, kiléptem és innentől kezdve sz**ok a világra. Szerintem arról az utolsó homályos párbeszédüket is illene folytatni Anakinnal (arra a sötét oldalas dologra gondolok, hogy ashoka is tudja hogy mit érez a mestre). Na meg kíváncsi lennék egy Vader és AShoka harcolós, beszélgetős jelentre ahogy egy kilépés utáni anakin ashoka beszélgetésre illetve ashoka Obi beszélgetésére. -
gunji #1060 Ebben igazad van, de amikor a Templomot lerohanják, akkor már Appo a parancsnok, nem Rex, így valaminek közben történnie kell vele: legalább valami súlyosabb sérülés, ami fekvőbetegi kezelést igényel. A legjobb alkalom erre tényleg az említett előzetes története.