Star Wars: The Clone Wars (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Butterbean47
Helló nem tudtok valamit a pc játékról? én csak annyit hogy szeptember 18-án jelenik meg http://www.youtube.com/watch?v=3zKPds_8V30 videó

Death only needs to knock once.

karmenanita
Ez szerintem butaság...egyáltalán nem dúrva és az, hogy látsz egy hajót, ami ne adj Isten felgyullad, az nem olyan hátborzongató.(húúú, de félek!) Vér szerintem nincs is benne, vagy ha van én nem nagyon veszem észre...pedig figyelek rendesen!XD Nem értem ezek után igazán, miért kellene kifogásolni ezt a sorozatot?!

\"When will you fools learn? No one escapes from Commander Fox.\"

Adam II
Pont azért droidok, hogy nyugodtan gyilkolászhassák õket. Samurai Jack-ben is szerintetek miért minden robot? Naná, hogy Jack darabokra vagdoshassa õket anélkül, hogy egy csepp vér is folyna. Persze a gyereknek már ezt se lenne szabad néznie, nézzen inkább Tele Tabit meg Lazy Town-t az sokkal jobb. Mindegy, úgyse a TV-ben néztem.

davidka003
"három kismalac: lelki terror, majd halál és még sorolhatnám."

Engem az sokkolt ahogy megölték a farkast. Felforralták 100 fok közeli állapotba a vizet és azt öntötték rá a farkasra. Azt meg szétégette a forró víz. Ez nem kicsit morbid.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Szolnokboy1
mondj egy olyan rajzfilmet/rajzfilmsorozatot/mesét, amiben nincs erõszak. tom és jerryben egymást darabolták, a hupikék törpikékben hókuszpók célja az volt, hogy megegye a törpöket, stb. a régi klasszikus mesék mirõl szóltak? jancsi és juliska: kannibalizmus, piroska és a farkas: emberevés, hamupipõke: csonkítás, hófehérke: mérgezés, három kismalac: lelki terror, majd halál és még sorolhatnám.
ezek a szerencsétlen jedik meg csak élettelen, lelketlen gépeket aprítanak. az ugyanolyan páncélt viselõ klónokkal sem lehet egykönnyen azonosulni, pszichológiailag nem ugyanolyan a haláluk, mint egy átlagos ruhába lévõ emberé/antropomorfizált személyiséggel rendelkezõ ûrlényé.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Shep
Azért van abban igazság amit az ORTT-sek írnak, tényleg elég erõszakos egy gyerekfilmhez képest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szolnokboy1
"Az ORTT többek közt erõszakossága miatt kifogásolta azt a jelenetet amelyben Anakin és padawanja az Aida hajóját megtámadó szuperdroidok ellen küzd"

hát már ne is haragudj, de ez tényleg nem való gyerekeknek. látják, ahogy meghal az sok kedves szuperdroid. <#idiota> ezek tényleg hülyék...

a.carkey
A Csillagok háborúját támadja az ORTT

Csak három megállapítás:

A. Ezeknek ennyi idejük van?
B. Miért kell ennyi unatkozó hülyét eltartania az államnak?
C. Sajnos, ezek komolyan vesznek még egy rajzfilm beli erõszakot is. Tom és Jerry mikor lesz kokomlistás? Vagy a kengyelfutó?

A medve nem játék.

MerlinW
Ashley Eckstein

Máskor imdb.com😊

[merlinw.org]

Neve?

Yang: Skandi- senior shao wari

MerlinW
Ashoka angol szinkronhangja😊

[merlinw.org]

köszönöm hogy megírtad
Drephis
Ahsoka Tano

help

nem tudja valaki hogy hívják ezt a szereplõt

a padavant a képen a lány nevét hogy írják.
davidka003
Vége az évadnak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hi!
Tudja-e vki hogy hová lett az RTL klubról a clone wars sorozat? Lehet hogy vége az évadnak?
zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

MerlinW

[merlinw.org]

Úgy könnyû volt ezt megcsinálni ha Palpatine megmondta, mikor és ki fog tartani egy kisebb gyûlést, mert amúgy nem tudták volna mindezt megcsinálni 😊
Valaki találkozott már 720p verzióval?

REAL MADRID

Hello!Honnan tudom letölteni az egész évadot felirattal?Köszi!
Kandurex
Pedig nagyon szimpatikus ez a fejvadászpofa 😊

...szeptemberig ülhetünk 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ebben nincs semmi meglepõ, aki meg eddig nézte akkor is nézni fogja. Sokat nem hiszem hogy csökkenni fog.

REAL MADRID

karmenanita
Na, végülis nyáron lehet, hogy visszaesne a nézettség.....ez szomorú:'(

Adam II
Innen le lehet szedni.

Adam II
Igen. Legalábbis ezt mondták a mostani rész után.

karmenanita
õszig? komolyan õsszel kezdik csak el?o_O

Adam II
Hát vége az elsõ évadnak. Várhatunk õszig ;_;

Szolnokboy1
tudtommal még van egy rész. holnap jön ki. vagy te már láttad a ma esti USA CN-ön? 😊

Sziasztok!
Megnéztem az elsõ évadot és egyszerûen fantasztikus! 😊
Tudunk már valamit mikor jön ki a season 2?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Adam II
Én most a rajzfilmsorozatot keresem.

Elsõ pár rész ment le eddig magyarul.

REAL MADRID

Sziasztok, nem tudja valaki honnan lehetne letölteni az egész évadot, persze magyarul. ha van ilyen köztetek, linkelje már be ide.
Elõre is köszönöm.
Egy kérdés:
Wat Tambor mire várt?
Nem hozták meg az utolsó szállítmánnyal a dvd gyûjteményt, úgy meg hosszú lett volna a hiperûrutazás? 😄
Adam II
Köszi!

www.torrent.eval.hu
ezen keresd szombat reggelenként :-)
Adam II
Jól van de szombat reggel úgy várom, hogy felkerüljön valahova mint egy kisgyerek és mindig megpróbálom a Pirate Bay-t ha már nem bírok magammal(pedig tudom, hogy dög lassú) 😄
De még aznap leszedtem.

MerlinW
"harcaszokat"

Ne bazz ! Ez komoly ?! <#wilting>

Én ezt angolul nézem, de nem csodálkozom (annyira) a szinkronon.
Egyszer láttam egy maszek feliratos Superhero Movie-t, abban a "floor" szó "történet"-nek volt lefordítva. <#idiota>

Igen, droidok, mert a hús-vér emberek nem vállalják el. <#vigyor>

Azt mondja meg nekem valaki, hogy sikerult a szinkronban harcaszokat csinalni a vadaszokbol(A "rombolo kiseret"-et mar nem is emlitem.)? Es tenyleg nincs az egesz szinkron stabban valaki, aki megemlitse, hogy ez baromsag? Vagy ott is droidok dolgoznak?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

karmenanita
Na, ez egy király lezárása volt a Ryloth-trilógiának! Windu marha jó volt!(külön szimpi volt benne, hogy törõdött a katonáival!^^)
A kövi rész sem tûnik rossznak! Kedvelem a fejvadászokat!

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Adam II
Csak nem nagyon igyekeznek felrakni😞
Pirate Bay-rõl meg nevetségesen lassan jön.

toysoldier
igen

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

a.carkey
Volt tegnap rész?

A medve nem játék.

Legközelebb írd azért be, hogy 18-24 éveseknek szól a felhívásod. Én már rég kiestem a kategóriából.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

karmenanita
Egyetértek😊 Én is megnéztem este és nekem télleg bejött!(igaza volt Szolnokboy1-nek^^) A klón nevek sem voltak kutyákXD Nevettem rajtuk, mert arik voltak, de am tényleg egy nagyon pörgõs rész volt és a kövi is jónak látszik! Az azutáni sem tûnik rossznak(az elõre jelzések szerint), de majd kiderül!😊

MrSpock
Tetszett ez a rész is,elég mozgalmas,és izgalmas is volt.Egyre jobbak a részek! Érdekes hogy jobban szórakozom ezeken,mint jópár nagyszabású filmen.Bírom a klónokért is hogy lehet szorítani,mindig azért párat megismerünk.

Go Jeff Go!!!!

BlackShadow
a skins s a himym topik után ide is ellátogatok a szívesség kérésemmel 😛 kérlek ne fejezzetek 😛 beadandóhoz suliba készítettünk egy kérdõívet aminek a témája: Szinkron kontra felirat

aki érez magában annyi erõt, h kitölti ezt a rövid kérdõívet azt nagyon megköszönném 😊 és tényleg rövid, nem marketing fogás 😛

köszönöm mindenkinek aki kitölti.. több helyre egyelõre nem rakom be, mert lehet a modiknak nem tetszene 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

karmenanita
Jajaj! Nézi valaki a magyar szinkronos Clone Warsot?
Hát ma reggel volt az egyik kedvenc részem, az 5.(hát igen, klón mániás Kármen szolgálatra jelentkezik^^"😛). Na, mondom kivi vok a szinkronra, meg, hogy pl: Rex hangja maradt-e az, ami a mozifilmben volt...
Hát, nekem a szinkron nem igazán feküdt, tehát szerintem azért maradok az angolnál. Jó, télleg nem rossz egyszer azért magyarul megnézni, de hosszú távon kicsit idegölõXD(szerintem!!!)
Tehát ebben a részben kb. 7-8 klón volt, mindnek más szinkronja(amit már megszoktunk az elõzõ 4 részbõl😞) de 1-2-õnek egész jó volt a hangja, csak totál nem illet rá. Mondjuk az õrmesteré nem volt rossz, meg illett is rá, de hát õt meg lepuffantották már az elején...A többi hang elég átlagos vlt, Codyétól a falra másztam, Rexétõl szintén😞
Kicsit hosszú lett, tom, csak ki kellett adnom ezt magambólXD
Én nem cseszegetem a magyarokat meg minden. Csak ezekkel a szinkronokkal kicsit lelomboztak. Am a fõkarik hangja jó😊 Na, ennyi, szent mise véget ért, menjetek békével! Ámen!