Star Wars: The Clone Wars (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan lehet letölteni? Hiába keresem sehol sincs😞 Még az ncore-on sincs fent :S

Pontosabban inkább rajongói remake

Tudtátok, hogy készült rajongói film? állítólag kiváló minõségû mozi. Bár jó lenne hozzá felirat.

az abaj hogy már más filmekbõl merítenek ötleteket,már nincs egyediség. már hány filmben/mesében volt az hogy "csak úgy juthattok ki innen ha feleltek pár kérdésre"
A következõ rész is ahogy mondtad megint droidos lesz, és most Gulliver féle rész lesz. kis lények ledöntik az óriást és fogjul tartják. nemtudom mik lesznek még, sokan mondják jó ezaz évad.de nekem a 4 évad közül eddig ez van leghátul

Danny1987
Egyáltalán nem tetszett ez a rész. A következõ is droidos lesz.

Azt már le se szedem.

Eddig nem nagy szám ez az évad de a java még csak most jön.

Live for nothing or die for something.

igen, ez a véleményem nekem is ,én totál azthittem,hogy ebben a részben kihalnak a gunganek Grievous által,vagy legalább is nagy része, erre pont ellenkezõje volt, meg hogy Dooku elkapja Anakint, és Õ ajánlja fel, hogy elcseréli Grivire😄 akit alapbol se kedvel, következõ rész megint nemlesz nagy kedvenc... R2 csipogás egész végig

Drephis
ne legyen több gungan, könyörgöm<#vomit>
meg hogy grievoust legyõzte pár gyík.. wtf

help

vki megnézte már a 4.részt?😊 mondjuk én nem erre számítottam a trailerek alapján, de jóvolt Grivi-t újra látni

noh vége a Mon Calamari részeknek, következõbe Naboo támadás lesz. végre meghal pár Gungen😊 csak kár hogy nem Jar Jar (csak a hangja meg a beszéde miatt nemszeretem)

Nem bírtam megvárni a magyar feliratot, így délután megnéztem felirat nélkül, s engem megvett kilóra. A 720p-s kép elképesztõ (a tömörítési hibákat hagyjuk figyelmen kívül), belegondolva a történettel sincs különösebben bajom (ami van, azt majd a spoileres idõszak végén). Csak egy dolog zavart: túl rövid volt, el tudnám viselni hosszabban.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

noh én megnéztem,nektek mi a véleményetek? nekem kicsit ilyen .nemistudom.már nem érzem azt hogy jaj de kiváncsi vagyok a következõ részre, szinte végig csata volt.amit imádok minden filmbe, de vmiért az se nyûgõzött le, lehet azért mert szinte minden részbe ugyanaz történik,vagyis hasonló, ugyanazok a szövegek jönnek elõ, bár lehet a csak a "vizes" rész miatt van ilyen érzésem,majd kiderül mi lesz a késõbbiekbe,de hiányt érzek,

Angol felirat egyenlõre

mikorra várható felirat?

jájj😊) HD-be nézzétek meg mindenképp várjátok meg😊

holnap😄😄😄

toysoldier
jó hülye vagyok akkor 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

"Anakin is struggling to put his past behind him." (Anakin küzd, hogy maga mögött hagyja a múltját.)

És ez mit jelent?

toysoldier
Anakin is struggle to put his path behind him.
ha jól értem.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Egyébként mit mond Obi-Wan Ahsokanak Anakinról?

Nah egy bõvített 4.évad trailer már nincs sok hátra😊

Már csak kb. 1 hónap sztem és nézhetjük a 4. évadot 😄😄

Mindegyik kamu.

Ezeket egy Supershadow nevû gyerek alkotja, aki már hosszú évek óta próbál "bennfentes" infókat nyomatni, miközben elõadja, hogy õ George Lucas haverja.

Közölt õ már kamu Lucas-interjút, Indiana Jones 5-hírt, meg VII., VIII., IX. résszel kapcsolatos infókat is.
Sajnos egyik cím sem igaz nagy valószínûséggel.😞 Ezen az oldalon a 4. évados címeknél a 2. címbõl arra következtetek h az a rész a Corellia-n játszódna, azonban azt nyilatkozták a készítõk h az elsõ 3 rész a Dac-on fog játszódni többnyire víz alatt.

jaja😊 millenium falcon, Darth Bane, Yoda kaland😄 , fiatal Qui-gon

MerlinW
Senki sem, de jól hangzik😊

[merlinw.org]

viszont nemtudom ez mennyire lehet igaz

tyü a mindenit:S ha ez igaz akkor az nagyon jó évad lesz

MerlinW
vmikor szeptemberbe elvileg

Nem tudja vki h hanyadikán fog indulni a 4. évad?

De-de, eredetiben igen, egy hangja van az összes klónnak. Nálunk a mozifilmekben volt ilyen azt hiszem, itt a rajzfilmsorozatban nem. Hogy miért? Talán mert nálunk ez nem szokás, esetleg mert ezzel is a klónok egyéniségét lehet picit kihangsúlyozni, nem tudom. 😊

igen😊 am nem tudom.angolba az összes klónnak us 1 hangja van nem? magyarba meg minden klónnak más ,vagy nemtudom hogy ott hogyan van,most nemugrik be😊

Jah, tényleg, igazad van. Bocsánat. 😊 A nagy mekegésben fel sem tûnt, hogy õ volt <#nevetes1>.

Ez elmegy szvsz. Ami ennél jobban zavar az az, ha egy epizódon belül kapja két szereplõ ugyanazt az ismertebb szinkronhangot (pl. Jakab Csaba a 2. részben, vagy Pálfai Péter az ötödikben). Eredetiben engem eddig nem zavart ez, mert nem ismerem annyira az amerikai színészek hangját 😊

bár mondjuk mindegy,mert az angoloknál is 1 szinkronszinész több szereplõt is szinkronizál. csak meglepõdtem, hogy gyakran feltünik a hangja😊

pedig volt a 3. egyik szeparatista hangja volt, Lott Dot-hoz hasonló fajú,nemtom a faj nevét😊 . illetve a 4.részben Gotalnak

Nekem van egy tippem, hogy Padmé hangváltozása mögött talán a színmûvészek star wars-os szerzõdésének tavalyi lejárta állhat. Esetleg.

Forgács Gábort még nem is hallottam a harmadik évadban. 😊 Igaz, nemsokára jön: az elõzetesekbõl kihallva õ lesz Ziro.

gibson9
úgy úgy<#eljen>

jah az meg a másik😊

Angol hang, magyar felirat. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

am nem is figyeltem a hangját.illetve feltünt hogy más, de azthittem a felvétel miatt ilyen😄 bár igaz hogy ha ez lett volna végig a hangja, akkor valószinü fordított eset lenne😊 viszont feltünt hogy a legtöbb szereplõnél alkalmazott hang Forgács Gáboré. majdnem minden "mellékszereplõnek" csak kicsit átváltoztatva a hangja

Remélem vissza fog térni, hiszen mégiscsak õt szoktuk meg 😊

sztem csak átmeneti, lehet beteg volt,elutazott,stb

Padmé-nak már megint Csondor Kata a hangja. :S
Nem tudjátok h Zsigmond Tamara vissza fog még egyéltalán térni?

Sztem a filmek szempontjából az lenne az ideális ha meghalna, hiszen nem emliítik a 3. részben
Azonban ha kizárnák a rendbõl az jobban megmagyarázná h Anakinnak miért nem a karják megadni a mester címet. Ugyanis ha kizárják Ahsokat akkor vmilyen szabályt nem tartott be, és ez a mestere hibája aki "rosszul" tanította.
Én el tudnám képzelni a kettõ kombinációját is. Ahsokat kizárják, de továbbra is tartja a kapcsolatot Anakinnal, és emiatt Palpatine vhogyan megöleti v vmi ilyesmi. A lényeg h végül meghal

Igen Anakin valóban szembekerült Padméval és Kenobi Mesterrel is akikkel a kapcsolata szintén sokat jelentett számára így ezek alapján akár Ahsokával is szembekerülhetne.

A filmben Anakin nagyon nehezen szánta rá magát,hogy megtámadja Mace Windut.Elõtte és utána is tépelõdött azon amit tett.

Padme és Kenobi-val történt szembenállásakor már elragadta az Erõ Sötét Oldala,ezen a ponton akár Ahsokával is szembekerült volna de vajon Ahsokával az oldalán Anakin jelleme eljutott volna addig?

Palpatine-nak el kell tüntetni Anakin közelébõl Ahsokát,hogy Anakin Sötét jelleme kiteljesedjen ha ezután találkoznak ismét,akár összecsapás
is lehet Anakin és Ahsoka közt.A másik verzió,hogy Palpatine,Ahsoka halálát használja föl és ezért Anakin a Jedi Rendet okolja majd.

A harmadik alternatívát csak halkan merem megkockáztatni,hogy Ahsoka túléli Anakin bukását.Talán ezért figyelmeztette mortisi álmában Ahsokát felnõtt énje,hogy ne legyen ott mestere Sötét oldali átállásának.Ismerve az SW történelmét erre kevés az esély.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

"Azt a lehetõséget,hogy Anakin és Ahsoka szembekerül egymással szintén kizárom.Anakin számtalanszor bizonyította milyen sokat jelent neki Ahsoka."
Eddig én is kizártam, de most, hogy írod eszembe jutott, hogy ugye Anakin Padmét is "fojtogatta" a Mustafaron, s azért Padmé többet jelentett számára, mint Ahsoka, mert végülis az egész árulást csak miatta követte el.
És micsoda drámai jelenet lenne egy ilyen összecsapás, pl. a templomi mészárlás során!

Igen, ez egy érdekes oldala a kérdésnek, de fûzzük tovább: gyereksorozatban nem illik a (fõ)szereplõt eltenni láb alól, mert akkor esetleg a gyereknézõk csalódnak a sorozatban, s ha csalódnak a sorozatban, akkor már nem kell nekik újabb star warsos játék, s így kisebb lehet az ebbõl származó bevétel is (tavaly ötszáz millió dollár folyt be a játékeladásokból <#wow1>).

Egy külföldi fórumban olvastam egy érdekes dolgot, nekem megtetszett, s ettõl elbizonytalanodtam kissé Ahsoka jövõjét illetõen. Ott azt írták, hogy ugye a sorozat címe az, hogy klónháborúk, s az nem ért véget az EP3 elején, így a sorozat is folytatódhatna akár egészen az EP3 végéig, azaz a ROTS alatti eseményeket is bemutathatna a rajzfilm. Így lehetõség lenne akár egy kevésbé brutális megoldásra is, pl. épp küldetésen van, s ezért nincs róla szó a filmben, stb.

Pontosan így van <#eljen>,Ahsoka elõzõ évadokhoz képest figyelemre méltó változáson ment át.Képzettsége,tapasztalata mostanra jelentõs lett.

Anakin jelleme Ahsoka közelében inkább egy Jedi jellemét tükrözi és talán nem állna át a sötét oldalra.Kapcsolatuk mindenképp megnehezítené Palpatine befolyását Anakin fölött.

Ezért Palpatine Fõkancellárnak muszály lesz Ahsoka-t véglegesen eltávolítani Anakin közelébõl.Szívesen végígnéznék egy Ahsoka vs Palpatine kûzdelmet,az epic lenne.De Palpatine amilyen nagy manipulátor és cselszövõ,lehet a háttérbõl használja föl Ahsoka halálát,hogy elmérgesítse Anakin és a Jedi Magas Tanács kapcsolatát.
------------------------------------------------------------------------
Story alternatívaként én elképzelhetetlennek tartom,hogy Ahsoka a Sötét Oldalra álljon,mert a Sötét Oldal csábításában már volt része és mostanra a Világos Oldali Erõje és meggyõzõdése még Anakinra is hatással van.

Azt a lehetõséget,hogy Anakin és Ahsoka szembekerül egymással szintén kizárom.Anakin számtalanszor bizonyította milyen sokat jelent neki Ahsoka.

Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.

Most ez a sorozat nem a 2D-s clone wars elõtt kéne, hogy befejezõdjön. Hiszen az játszódik közvetlen a film elõtt.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...