Star Wars: The Clone Wars (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ rész is ahogy mondtad megint droidos lesz, és most Gulliver féle rész lesz. kis lények ledöntik az óriást és fogjul tartják. nemtudom mik lesznek még, sokan mondják jó ezaz évad.de nekem a 4 évad közül eddig ez van leghátul
Azt már le se szedem.
Eddig nem nagy szám ez az évad de a java még csak most jön.
Live for nothing or die for something.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ha jól értem.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ezeket egy Supershadow nevû gyerek alkotja, aki már hosszú évek óta próbál "bennfentes" infókat nyomatni, miközben elõadja, hogy õ George Lucas haverja.
Közölt õ már kamu Lucas-interjút, Indiana Jones 5-hírt, meg VII., VIII., IX. résszel kapcsolatos infókat is.
[merlinw.org]
Ez elmegy szvsz. Ami ennél jobban zavar az az, ha egy epizódon belül kapja két szereplõ ugyanazt az ismertebb szinkronhangot (pl. Jakab Csaba a 2. részben, vagy Pálfai Péter az ötödikben). Eredetiben engem eddig nem zavart ez, mert nem ismerem annyira az amerikai színészek hangját 😊
Forgács Gábort még nem is hallottam a harmadik évadban. 😊 Igaz, nemsokára jön: az elõzetesekbõl kihallva õ lesz Ziro.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nem tudjátok h Zsigmond Tamara vissza fog még egyéltalán térni?
Azonban ha kizárnák a rendbõl az jobban megmagyarázná h Anakinnak miért nem a karják megadni a mester címet. Ugyanis ha kizárják Ahsokat akkor vmilyen szabályt nem tartott be, és ez a mestere hibája aki "rosszul" tanította.
Én el tudnám képzelni a kettõ kombinációját is. Ahsokat kizárják, de továbbra is tartja a kapcsolatot Anakinnal, és emiatt Palpatine vhogyan megöleti v vmi ilyesmi. A lényeg h végül meghal
A filmben Anakin nagyon nehezen szánta rá magát,hogy megtámadja Mace Windut.Elõtte és utána is tépelõdött azon amit tett.
Padme és Kenobi-val történt szembenállásakor már elragadta az Erõ Sötét Oldala,ezen a ponton akár Ahsokával is szembekerült volna de vajon Ahsokával az oldalán Anakin jelleme eljutott volna addig?
Palpatine-nak el kell tüntetni Anakin közelébõl Ahsokát,hogy Anakin Sötét jelleme kiteljesedjen ha ezután találkoznak ismét,akár összecsapás
is lehet Anakin és Ahsoka közt.A másik verzió,hogy Palpatine,Ahsoka halálát használja föl és ezért Anakin a Jedi Rendet okolja majd.
A harmadik alternatívát csak halkan merem megkockáztatni,hogy Ahsoka túléli Anakin bukását.Talán ezért figyelmeztette mortisi álmában Ahsokát felnõtt énje,hogy ne legyen ott mestere Sötét oldali átállásának.Ismerve az SW történelmét erre kevés az esély.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
Eddig én is kizártam, de most, hogy írod eszembe jutott, hogy ugye Anakin Padmét is "fojtogatta" a Mustafaron, s azért Padmé többet jelentett számára, mint Ahsoka, mert végülis az egész árulást csak miatta követte el.
És micsoda drámai jelenet lenne egy ilyen összecsapás, pl. a templomi mészárlás során!
Egy külföldi fórumban olvastam egy érdekes dolgot, nekem megtetszett, s ettõl elbizonytalanodtam kissé Ahsoka jövõjét illetõen. Ott azt írták, hogy ugye a sorozat címe az, hogy klónháborúk, s az nem ért véget az EP3 elején, így a sorozat is folytatódhatna akár egészen az EP3 végéig, azaz a ROTS alatti eseményeket is bemutathatna a rajzfilm. Így lehetõség lenne akár egy kevésbé brutális megoldásra is, pl. épp küldetésen van, s ezért nincs róla szó a filmben, stb.
Anakin jelleme Ahsoka közelében inkább egy Jedi jellemét tükrözi és talán nem állna át a sötét oldalra.Kapcsolatuk mindenképp megnehezítené Palpatine befolyását Anakin fölött.
Ezért Palpatine Fõkancellárnak muszály lesz Ahsoka-t véglegesen eltávolítani Anakin közelébõl.Szívesen végígnéznék egy Ahsoka vs Palpatine kûzdelmet,az epic lenne.De Palpatine amilyen nagy manipulátor és cselszövõ,lehet a háttérbõl használja föl Ahsoka halálát,hogy elmérgesítse Anakin és a Jedi Magas Tanács kapcsolatát.
------------------------------------------------------------------------
Story alternatívaként én elképzelhetetlennek tartom,hogy Ahsoka a Sötét Oldalra álljon,mert a Sötét Oldal csábításában már volt része és mostanra a Világos Oldali Erõje és meggyõzõdése még Anakinra is hatással van.
Azt a lehetõséget,hogy Anakin és Ahsoka szembekerül egymással szintén kizárom.Anakin számtalanszor bizonyította milyen sokat jelent neki Ahsoka.
Ha bizonyítani kell,hogy te vagy a legjobb akkor nem biztos,hogy te vagy az.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...