Star Wars: The Clone Wars (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(Csak a 4x19-rõl)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ventressre gondolsz?

Jó kis rész volt, másmilyen, mint az elõzõ, de jó.
Kellett egy látványos harc már <#violent>, Grivi megint patkány volt, de végre gyõzött. Kár, hogy az Éjnõvérek-szál lezárásra került, talán lett volna benne még egy két résznyi Talzin vs Dooku attak. <#boxer> Ki tudja meddig tart a sorozat. Kíváncsi lettem volna, mit csinálnak a Birodalom idejében.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

noh meg is történt...szegény😞 ha jól emlékszem Anakin fogja megölni végül?

ohh nemsokára nézem én is😊 most töltöm😊. meg mondom õszintén valahogy amikor gonosz karakterrõl szól egy adott rész,valahogy sokkal izgalmasabb,

Ez most egy tök jó rész volt. 😊
Bár szerintem a gyerekeknek rémálma lesz tõle.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

sztem nyugodtan irhatsz, külön feltünteted, ha spoilert tartalmaz és kész😊

Hm, igen, tulajdonképpen nekem is a Dallas adta az alapötletet, csak zuhanyozás eddig nem szerepelt a filmekben 😊

Van valami idõkorlát arra, hogy mennyivel lehet egy rész külföldi leadása után ide írni spoiler-tag nélkül? Szívesen írnék pár sort a korábbiakról.

gibson9
Dallas powaa 😄

Hát, nekem már a kórház önmagában egy rémálom lenne. Szerencsére betegként még nem voltam egyben sem (persze a születésem nem számítva 😊

bah,, a sztori végefele már teljesen beleéltem magam😄 kicsit furcsa volt, de igen.. komoly lett volna😄
Ez olyan mint az egyik fóbiám,amitõl félek:

Hirtelen felébredek egy korházba és kiderül, hogy az elmúlt 10-20év megse történt😄

A nézettségen sok múlik. Majd meglátjuk, én azért reménykedek. 😊

Ami Ahsoka sorsát illeti, nem kell várni a sorozat befejezéséig. A forgatókönyvírók egyik levele véletlenül az én postafiókomba csusszant bele, ebben többek között az alábbi scriptrészlet is szerepelt:

Helyszín: Coruscant, a Jedi Templom. Idõ: valamikor a klónháborúk végefelé, késõ éjjel.

Anakin Skywalker és Ahsoka Tano lép be sietve a félhomályos Templomba.
Ahsoka: - Mester, nem tudod miért rendelt minket ide Yoda mester ilyenkor?
Anakin: - Nem, Szájas, nem tudom. De igyekezz, mert elkésünk.

A Tanácsterembe lépnek, a sötétben nem látni semmit. Hirtelen fény gyúl a terem közepén, s tizenkét csuklyás alak képe bontakozik ki elõttük, mindegyikük kezében fénykard. Egyikük, egy kis zöld alak hirtelen ünnepélyesen megszólal:
- Lépj közelebb, padawan!
Ahsoka kicsit megszeppenve mesterére pillant, majd engedelmeskedik.
Yoda: - Ahsoka Tano, a Jedi Tanács jogával élve..., az Erõ akaratából..., téged ezennel...
Anakin hirtelen kedvese hangját véli meghallani a távolból:
- Ani, Ani...
Yoda: - ...Jedi lovaggá ütlek.
Ebben a pillanatban erõs földrengés rázza meg a Templomot. Anakin bukdácsolva próbál kijutni a folyosóra, de hirtelen elsötétül körülötte minden.
Padmé: - Anakin, Ani...

Anakin a földön fekszik, erõsen zúg a feje. Padmé térdel mellette.
Anakin: - Ahsoka... Mi tö-történt?
Padmé: - Ki...? Anakin, én vagyok, Padmé. Jól vagy...? Tényleg jól fejbe vágott az a rusnya bogár. Egész éjjel nem voltál magadnál, össze-vissza beszéltél mindenfélét.
Anakin: - Mi? Hogy? Hol..., hol vagyok?
Padmé: - Egy cellában, a Geonosison. Nem emlékszel? Obi-Wannak jöttünk segíteni, de Dooku elfogott...

<#nevetes1>

Persze, ez csak egy kitalált történet. Bármiféle egyezés a valóságos eseményekkel vagy személyekkel csak a képzelet mûve.
De azért a jogdíjat majd szívesen elfogadom... <#wave>

Hát én totál így emlékeztem.
Elnézegetném még én is, de inkább a III. és IV. közötti idõkben. A II. és III. közöttit meg lezárni. Akkor legalább kiderülne mi van Ahsokával is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

én is😊 legalább star wars univerzum. és majdnem minden héten van😊 legalábbis egy idõszakba😊

Itt még 2008-ban Lucas ezt nyilatkozta: 'We expect this to go on for at least five or six years.'

Itt azt írják, hogy 'It's rumored that Lucas Arts is expecting up to ten seasons and maybe even more'. Hogy ez mennyire igaz, jelenleg nem tudni, de egy-egy f*ceb**k oldalon (pl itt) is lehet olvasni hasonlókat.
Én mindenesetre elnézegetném még jó pár évig 😊

De én úgy tudtam, hogy Lucas 100 részesre tervezi a Clone Wars-t. Azt meg nemsokára elérjük.

nagyon jól hangzik, még korábban amikor csak a címet ismertem hogy Crysis on Naboo, már azt hittem hogy akkor fogják kiirtani a Gunganeket😄 persze Jar Jar megszökik😄

😄

Mutatóban biztos lesz pár, márcsak a diplomácia érdekében is, hiszen a fõkancellár érkezik hozzájuk. Viszont az elõzetesben nem volt egy sem, s az epizódleírásban sem láttam senkit közülük. Azaz lehet reménykedni, hogy a 22 percben inkább az akción lesz a hangsúly, nem az õslakosokon 😊

tényleg a holnapiba(maiba) ugye nemlesznek Gunganek?😊 csak mert láttam Naboo-ról volt szó

Jah, értem. Ez akkor nekem megint egy új infó 😊
Én még lemaradtam ott, amikor még nem tervezték, hogy a mozifilmen vagy a Tartakovszkij-sorozatban látott eseményeket újrafeldolgozzák; de ha mégis lesz ilyen (mint pl 66-os parancs), akkor azt egy másfajta szemszögbõl fogják láttatni. Pedig az a coruscanti támadás jó téma, látványos és akciódús részeket lehetne belõle összehozni. (S pl. azt is rendezni lehetne, hogy Windu tényleg tud-e kilométereket force jumpolni egyhelybõl felugorva 😊).
Tegnap megpróbáltam keresgélni írnak-e valahol arról, hány évad lehet még. Egyelõre Filoni egyik január végi f*c*b**kos bejegyzéséig jutottam, ahol pár kérdésre válaszolt. Onnan számomra úgy tûnt, hogy sok történet-ötletük van, még nem akarják lezárni a sorozatot. Ha megszámoljuk, akkor a mostani 4. évadban tulajdonképpen csak 7 történetszálat meséltek/mesélnek el (az utolsó négy rész is egybe fog tartozni). Gondolom sok múlik a nézettségen is, de amíg hozza a jelentõs bevételt, addig nem látom értelmét befejezni. (A tervezett comedy-jellegû sorozatot meg egyszerûen viccnek tartom.)

hát én azért hoztam fel a grivi összeroppantóst.mert valóba irták hogy az összes részt megcsinálják ami Tartakovszkij is megcsinált. és ezért még tutira lesz 1-2 évad még hisz Palpatine elrablása még elég messze van, fõleg hogy most lassan kis kitérõ lesz darth maul felé

Honnan az infó? Én még leragadtam ott, hogy bejelentették az 5. évadot és hogy már készülnek a részek, meg mintha a fejvadászok lettek volna központban. Az, hogy ez lenne az uccsó évad, valahol kimaradt.
Grivi közvetlenül az EP3:ROTS elõtt rabolja el Palpit (Tartakovszkij-féle Clone Wars vége), ott történik ez az összeroppantás. Rögtön utána meg már az EP3 van, így picit nem értem ezt.

A holnapi részhez: megint úgy érzem, hogy ez a rész nagy lehetõséget kínál Rex/Ahsoka kiiktatásához. Remélem ismét tévedek, nagyon morcos lennék, ha nem.

áá dehogy,lesz még , sztem lesz még 1 évad ami Griveous üldözésérõl szól mikor elrabolják Palpatin-t, meg ahol Windu összeroppantja a testét,amitõl köhögni fog.

Elméletileg ez az utolsó évad, ugye?

Hm, igazad lehet, rájöhetett Dooku. Ki is mondja: 'I sense something different about that one' (Hardeenra utalva). Így még érdekesebb lesz a következõ rész. 😊

ebben az utobbi részben, sztem Dooku rájött hogy Obi-wan rejtõzik az "álarc" mögött, eléggé vigyorgott mikor meghallotta hogy "megölték a mestert". nemnagyon hitte el. biztos megleckézteti majd

Jaja, kíváló volt: nagyon tetszettek a bunyók, fõleg a hajó tetején, meg a finom utalások (Indy-kalap). S fõleg Palpatine érezhette 'nyeregben' magát, ekézhette rendesen a Rendet, amire persze Anakin megint vevõ volt. Kérdés, hogy vajon Palpit beavatták-e a tervbe a Jedik (szerintem nem), s ha igen, akkor megpróbálta volna-e eltetetni láb alól Obit. Abban viszont Yodáék nagyot hibáztak, hogy Anakint nem avatták be elõbb (harmadik részes spoiler:
amikor meg igen, akkor azt kevésnek tartottam, Anakin továbbra is elég ideg volt
).
Ahsoka reakciójáról nem tudtunk meg sokat, pedig a további sorsa miatt érdekelt volna, most még igazi fekete ló, ...izé togruta 😊
A harmadik rész
meg csak egy felvezetõ volt a nagy 'elõadásra', bár két dolog itt is szöget ütött a fejembe: 1) Dooku miért nem érezte Obit, mikor megérkezett a Serranora? ill. 2) mijeza a hologramos álcázó vagy mi, amit az egyik figura feltalált? Ha ilyen is van itt, akkor miért nem használták késõbb?

Az elsõ résszel kapcsolatban még egy kérdés eszembe jutott: az arc 'átoperálása/átalakítása', ez mennyire lehetett elterjedt akkoriban? Mert ez egy lehetõséget adhatna a Jediknek a Birodalombeli rejtõzésre. Egy új arccal a fejvadászok elõl elég nagy eséllyel el lehetne bújni.
Na mindegy.

Elhunyt Palpatine TCW-beli eredeti hangját kölcsönzõ színész, cikk itt. 😞

Az elsõ évadhoz tudna valaki adni egy linket ahonnan le tudom tölteni?

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

ez a rész nekem nagyon bejött,hihetetlen hangulatos volt, és ezzel a résszel sokkal de sokkal többet foglalkoztak mint az elõzõvel, ezt az animáción is meglátni,néhol baromi élethû volt, verekedések fõleg, sok ilyet még.. Cad Bane meg menõ😊)

Óó, az uccsó mondat kicsit furcsa lett így: szóval, ha jól értettem a végefõcímen, akkor ez a történet is négy részes lesz.

Jaja, egyetértek.
A beharangozott élõszereplõs SWU-val viszont egyelõre szkeptikus vagyok: se jedik, se Vader, se Palpi, se rohamosztagosok, csak alvilág. Nem tudom... De majd kiderül, mi lesz belõle, ha egyszer elkezdik forgatni. 😄

Ami meg a múlt heti TCW epizódot illeti, kíváncsian várom a folytatást, mit hoznak ki belõle. A történet szerintem egy jó ötletbõl indul ki és érdekes kérdéseket vet fel bennem:
Vajon mikor játszódhat ez, mennyivel az EP3 elõtt? Palpi ezen elrablási kísérletét már õ maga szervezte, vagy még valaki más, esetleg tõle úgymond független fejvadászok? Ha igen, akkor ez már élesben ment volna (ha sikerül), vagy még csak egy próba volt, pl a Tanács reakcióját tesztelendõ és utána ezek ismeretében bízta Grivire az ügyet? Ha nem és tõle független, akkor esetleg kaphatta-e innen az ötletet?
A Jedi Tanács tervével nem feltétlenül értek egyet, nagy rizikót vállaltak azzal, hogy Anakin nincs beavatva (igaz így hitelesebb a reakciója miatt a merénylet), de ez növelheti a 'szakadékot' közte és a Rend között. Nagyon kíváncsi leszek, mennyire lesz pipa, amikor rájön az igazságra. Ezt jól ki is lehetne használni és kihangsúlyozni, hogy kissé/ideiglenesen megromlik a viszony közte és Obi-Wan/Tanács között, esetleg még Palpi is utalhatna arra, hogy a Tanács nem bízik benne. Úgyhogy ez még jó irány is lehet az EP3-beli 'átálllása' felé. Ennél jobban csak Ahsoka reakciójára leszek kíváncsi, mert az elvileg irányt szabhatna a késõbbi végzetének: vajon õ is haragudni fog a Tanácsra (ennek mértékétõl függõen kilépne a Rendbõl vagy sötét jedivé válhatna), vagy õ azért józanabb gondolkodású és csak kicsit neheztelne rájuk, hamar túlteszi magát rajta. Én ez utóbbit várom és remélem.

Ha jól értettem ez is négy részes történet lesz.

igen, a trilógiát tényleg ugykéne hagyni ahogy van,és a klónokról és azokról a jedikrõl szólna a sorozat akiket alig ismerünk, noh meg ott van a Régi Köztársaság idõszak, abból is lehet még filmeket is csinálni akár😊 de sorozatra is ideális lenne. Végülis én örülök, hogy van egy sorozat ami Star Wars.

(folyt.)
Szóval komolyabb kérdéseket felvetõ problémák most hirtelen nem jutnak az eszembe, amennyiben abból indulok ki, amit GL-tõl olvastam valahol, azaz, hogy õ csak azt fogadja el Star Wars-nak, ami a hat filmben van.
Nekem viszont jobban tetszene egy szabadabb 'EU' jellegû megközelítés*. Ebbe viszont még nem nagyon tudom, mi mennyire illik bele, pl. a boszorkák vagy a Mortisos történetbõl az Erõ urai. De ha másnak nem mond annyira ellent, akkor én azt csak az SW-univerzum bõvítésének veszem.

* = Zárójelben rákontrázok. Szerintem hagyni kellett volna a régi trilógiát eredeti állapotában, úgy ahogy volt, s inkább az utánra tenni az új filmeket, sorozatokat. (Vagy esetleg egy régebbi korba, ami túl távol van, s már kevés hatást tudna gyakorolni rá egy-egy új történet.)
Sõt szubkontrázok: de ha már elkövették azt a hibát, hogy ebbe a korba került az új trilógia, akkor szvsz rebootolni kellett volna inkább az egészet (esetleg alap dolgokat meghagyni), s akkor el lehetett volna kerülni az ellentmondásokat (és pl. nem kellene azzal szenvedni, hogy 16 év alatt hogyan írtsanak ki tízezer Jedit).

Elfogadva és megértve a véleményed, én azért ennyire sarkosan nem fogalmaznék. Szerintem a TCW két legnagyobb baja az, hogy egy olyan idõszakot ölel fel, aminek ismerjük az elejét (EP2) és a végét (EP3), s ebben olyan karaktereket hoztak létre, amik azelõtt (a mozifilmekben) nem léteztek (Ahsoka, Rex). Ebbõl adódóan nehéz úgy történetet mesélni, hogy az az EP3-beli eseményekhez vezessen. A problémák ebbõl adódhatnak, de komolyabb kérdéseket felvetõ problémákra most hirtelen nem nagyon emlékszek (talán csak mert késõ van 😊
Mennyivel egyszerûbb lett volna, ha más korszakba helyezik a történetet, úgy pl. nem kellene Ahsoka kiírásán agyalniuk. (folyt. köv.)

én is csak ugy tudnám elképzelni mint szellem, de az a baj a sorozat már régen meggyalázta az sw sorozatot sajnos,nem minden esetbe,de van pár elég hülyeség és valószinûtlen dolgok, ugyan ez most a nemrég kijött SWTOR játék esetébe, viszont én úgyvagyok ezzel, hogyha LUCAS xy-ra igent mond és a nevét adja a dolgokhoz.akkor ez úgyvan, elvégre nagyrészben õ találta ki, elkell fogadni, bár ez a Darth Maul visszatérésre kiváncsi leszek az évad utolsó részeinek címe is : Brothers, Revenge.. szóval kiderül mi lesz

Darth Maulhoz annyit (és egyelõre errõl inkább feltételes módban szólok attól függetlenül, hogy sok helyen miket lehet olvasni róla, merthogy még nem láttuk), az õ esetleges visszatérése csak akkor lenne számomra elfogadható, ha egy klón vagy valamiféle szellemalak formájában tûnne fel. Minden egyéb lehetõséget elfogadhatatlannak tartok az EP1-ben történtek fényében*: Obi1 kettévágta -> meghalt. Ha visszatérne, akkor mégcsak nem is azt mondanám, hogy meggyalázták/megerõszakolták az SW-t, ilyen erõsen én nem fogalmaznék, hiszen bizonyos értelemben nem vagyok annyira hardcore fan. A problémám az lenne, hogy ezzel veszélyes precedenst teremtenének: nem lenne senki biztonságban még holtában sem. Hasonló elveken bárkit bárhonnan vissza lehetne hozni. S már enélkül is elég kontinuitási probléma feszül a két trilógia között, nem kéne még jobban tetézni.

(* = ehhez zárójelben még annyit, hogy ha esetleg belenyúlnak ebbe a jelenetbe: azaz, hogy Obi nem vágja ketté, csak súlyosan megvágja a hasát és úgy zuhan le, akkor talán-talán, de így)

xblades
Kösz erre gondoltam.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

4.évadot még nem.valószinüleg tavasszal majd

xblades
Szinkronosan még nem adták le?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

igen,de a tavalyi évadba ugye bejött Savage "dart maul tesója" és elküldték hogy keresse fel Mault, hogy tanuljon tõle, és ezt a szálat akkor le is zárták, és ebben az évadban térnek vissza mind2-en.
Amugy igen, nekem se tetszik pont ezért mert Õ számomra meghalt és mindenki más szemében is hisz a filmben ugy láttuk

Miért? Lesz Dart Maul valamelyik episodeban? Már rég meghalt, nem?

a "Brothers" feliratú tuti a Darth Maulos lesz😊 báár még mindig kiráz a hideg ettõl hogy visszatér

Fent van az évad összes részének címe wikipédián 😄

Ahsoka most olyan dögös volt a kis rabszolga princess jelmezében 😊 ugy sajálom hogy az Old Republic MMO-ban nem lehet Togrutát kreálni 😞.

MerlinW
Holnap jön az idei utolsó rész.

[merlinw.org]

Nem tudjátok h mikor lesz téli szünet a TCW-ben?

davidka003
Krell tábornok egy köcsög.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

mit gondoltok az Umbara részekrõl? fura hogy még mindig ugyanarról szól.mármint eddig max 3 rész volt a korábbi évadokba olyan ami 1 témába vágott és ebben az évadba ez már a 4.rész ami kijött és folytatása az elõzõnek.én mondjuk örülök mert igy tuti sokáig húzzák a sorozatot😊

S04e07 bocs az elõzõ link nemlett jó

S04e07 HD itt az új rész HD-ba , ebbe az évadba sztem ez a rész volt eddig a legjobb!

én is kerestem de semmi:S van 1-2 verzió.de azok multhetiek. és vírusosak gondolom,szóval várni kell.talán este fele