1139
4432746426_3d76f06019_o.jpg
  • WinStar
    Sziasztok.Most hétvégén is megfog jelenni egy új rész ugye?Csak mert az előzetes videóval le van kicsit maradva a hivatalos oldal :D Minden csütörtökön már rég fent szokott lenni,de most csak az elöző van még fent,az V. évad 11.-es része :)
    Remélem az ünnepek végett nem marad abba.
  • Kheled
    Ez a 6-os rész nagyon jó volt. Mármint aranyos, vicces és nagyon jól animált, remélem a többi is hasonló lesz látvány terén.
  • gunji
    Igen, még több szerelmi vonal nem kell ide (meg zenés-táncos betét), az egy más világ.
    A coruscanti alvilághoz: egyetértek, jó látni másokat is, de szvsz ne csak róluk szóljon a sorozat. Történtek akkoriban más fontos dolgok is, nehéz elképzelni egy SW-sorozatot Jedik, Sithek, rohamosztagosok, stb nélkül.
    A TCW-hez: nekem kicsit csalódás volt eddig az ötödik évad eddig. Talán azért, mert kapkodnak a részek cserélgetésével, talán azért, mert az onderoni száltól többet vártam (továbbiakban kicsit spoileres): a kommandós droidokat lebutították (nehogy már pár egyszerű 'gerilla' el tudja őket intézi), az exkirály kiszabadítása egy röhej volt, s így vagy úgy végleg le kellett volna zárni az Ahsoka-Lux vonalat.
    De az is lehet, hogy egyben kellene megnéznem a részeket. :)

Ahogy olvasom, a Disney jövő ősszel átviszi a saját csatornájára a sorozatot. Az Erő kegyelmezzen nekünk, hogy se ne kaszálják el, se ne heréljék ki.
    Mindenesetre állítólag a Cartoon Network egyik legnézettebb műsora a TCW (volt), még így szombat reggelre áttéve is.
  • Kheled
    Háát én attól félek hogy egyre több ilyen szerelmi szál lesz. a 7.-8.-9.ig epizód a filmhez meg teljesen új sztorit fog feldogolzni, kiváncsi leszek. Engem mondjuk érdekel a corusanti alvilág,vagyis sokszor jó látni más embereket,fejvadászokat,kalózokat mint folyton jediket. Kiváncsi leszek milyen lesz majd.
    A mostani évad nekem eddig nemigazán jön be clone warsnál. kicsit unalmas lett már sztem.
  • gunji
    Elsőre ez.
    Miután egyet aludtam a hírre, maradtak a vegyes érzések.
    Egyrészt örülök, hogy lesz valami, talán élőszereplős sorozat is (bár a coruscanti alvilág kevésbé érdekel, az swtorban sem szeretem, inkább egy jóval korábbi korszakból kellene valami történet).
    Másrészt viszont látva a Disney tevékenységét, kezdek félni, hogy mit alkotnak. Ha a Marveles filmekhez hasonlót, akkor talán nem lesz baj, de egy újabb John Carterre szerintem nincs szükség. Ahogy gyerekmusicalokra sem.

A TCW-t viszont elkezdtem naaagyooon félteni. Ugye animációs sorozat és főleg gyerekeknek szól. A Disney meg szereti az ilyesmiket 'gyerekbarátivá' tenni, az meg nem tenne jót a sorozatnak.
    Úgy olvastam valahol, hogy most már a hetedik évadot írják. Jó lenne, ha nem szoftosítanák a klónháborúkat.
    Másrészről viszont ezek után kizártnak tartom, hogy Ahsokát megöljék. A Disney image-ébe nem illene bele a (pozitív) főszereplő halála.
  • Kheled
    Mit szóltok? Érkezik egy újabb trilógia a filmhez. A Disney megvette a Lucas-film-et
  • haywire
    kezdett az 5.évad :)
  • szergej002
    És Magyarországon mikor fog a Cartoon Networkon menni? Bármilyen Clone Wars,tölem mehet az 1.évadtól is csak menjen:D
  • gunji
    Szeptember 29-én, szombaton délelőttre ígérik az indulást.

Addig is ebben a videóban boncolgatják kicsit a #685-ben belinkelt trailert.
  • Kheled
    mikor indul az új évad?
  • gunji
    Itt egy újabb kamerás részlet :)
  • rbajanlat
    köszi

palpi megkuzd az extanitvanyaval.

bar ez a ket kard a kezeben nem igazan tetszik.
  • Kheled
    Hmm. Ez.ez..ez fantasztikus lesz, tele izgalommal és csatával, és gyönyörű szép, szerintem megint javítottak kicsit a grafikán. Bár ahogy elnéztem, szerintem pár dolgot biztos kifognak vágni a kiskorúak miatt.
  • Kheled
    Köszi!
  • gunji
    Felkerült normál változatban is: klikk ide
  • gunji
    De, mégis. Itt egy másik csata.
  • gunji
    Nem, még nem láttam :(
  • Kheled
    nincs valahol egy olyan trailer ami nem kamerás?
  • gunji
    Vadiúj előzetes itt, melyből kiderül, hogy az ötödik évad csak szeptember 29-én kezdődik szombaton
  • gunji
    De egy-egy jelenet hangulatának nagyon jót tesz :)
  • Kheled
    Azért a Birodalom indulót meg hasonlókat igazán kivehetnék, hisz ilyenkor még nem is létezik.
  • xblades
    Erre mondják: majd kiderül :)
  • rbajanlat
    Végre sidious akcióban(ha ő az az alején).

De jó lenne egy sidious anakin fight.
  • gunji
    És ha jól nézem, akkor ezen akció helyszíne

A fejvadász lány neve pedig
    ,
    aki tulajdonképpen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Halálőrségben Pre Vizsla talán mondhatni 'jobbkeze'

Őt már láttuk a negyedik évadban, amikor
    a Friend in Needben egy 'milyen gebe' felkiáltással rápaskolt Ahsoka fenekére

Na most a kérdés adott: mit csinál ő ott
    Mandolore-on Obi-wannal egy oldalon?

• xblades
    Hm Palpatin akcióban, érdekes, plusz egy fejvadász lány.
  • gunji
    Van új előzetes
  • xblades
    És azon az oldalon nincs véletlenül fent a javított szinkronos rész?
  • gunji
    Az ismétlésekben a korábbi két hibás epizódot már jól adták le. :)
  • xblades
    Na ja igen szóval a 10.részről azt halottam nincs hozzá szinkron, azóta van változás?
    Tud valaki valamiről?
    Remélem nem hagyják csak úgy ki.
  • xblades
    10. rész
  • xblades
    Nem vagyok ncore tag, nem volt rá szükség mig meg nem szűnt a majomparádé azóta meg fizetős a belépés (nem is kevés pénzért)és az 1st-on meg nem találom az utolsó kettőt.

Csak fájl megosztóra tudnád feltölteni, míg volt megaupload én azt használtam ilyesmire, mást én sem ismerek.
  • JethroHUN
    nCore-on fent van. Más magyar oldalon nem tudom. Nekem még a gépen van. 400mb a 2ő együtt. Átküldhetem, de hogy?
  • xblades
    Hello

Azt meg tudná valaki mondani honnan tudnám letölteni a 4 évadot szinkronosan? Leginkább az utolsó két rész(21,22) érdekelne.
  • Darth Raven
    Kíváncsi vagyok ezek után, hogyan fog végleg meghalni. Hogyan lehet 100%-osan elhitetni velünk, hogy ezúttal tényleg vége?

Ha most lefejezik, kibelezik, elégetik, a maradványokat kiszórják az űrbe, aztán még át is mennek rajta egy-két cirkálóval. Még akkor is lesz, aki az újabb feltámadást várja...

Remélem ezt nem lépik meg más szereplőkkel.
  • Kheled
    háát 3. évad vége arról szól mitörtént vele, vagyis csak utalások, félig robot teste van(lába). Persze, hogy hülyeség, de amire Lucas azt mondja O.K. az úgytörtént..
  • Danyi
    Benéztem ide és mit látok...? A klónháború alatt feltámadó Darth Maul? Hát ne basszatok már ki velem, Obi-Wan ketté vágta és a mélybe taszította... Hogy élhetne? De most komolyan...? Ez remélem csak valami rossz vicc. A félbevágott és 100 métereket zuhanó lények nem szoktak nagyon élni.... :/
  • Armisael
  • Darth Raven
    :)
  • gunji
    Hát, hogy eredetileg honnan van, nem tudom, én a hálózsákon találtam :)
  • Darth Raven
    Ez nem 9gag-ről van? Amúgy